Treenighetslæren blir åpenbart som falsk lære

Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Treenighetslæren blir åpenbart som falsk lære

Treenighetslæren blir åpenbart som falsk lære

Innlegg BmOnline » Man Nov 21, 2011 4:28 pm

Treenighetslæren blir åpenbart som falsk lære
by BmOnline. on21 november, 2011 - 16:19

Meget viktig. Jeg skal komme tilbake med mer åndelig føde om litt. En liten siesta nu!

Joda, det var kirkealdrene jeg nevnte. Nå er vi i den siste kirkealder.
Tar vi oss bryderiet med å lese Malak 4,5 og 6 så ser vi hva Ordet vil fortelle oss for denne tidsalderen, Laodikea.
Og de som er interessert i å studere dette nøye les mer
De syv kirkealdrene:
http://bmonline.no/html/kalder.html

5 Se, jeg sender profeten Elia til dere
før Herrens dag kommer, den store og skremmende.

6 Han skal vende fedrenes hjerter til barna
og barnas hjerter til fedrene, (Min kommentar Dette betyr at man nå snur seg bort ifra organiserte ritualer "falsk lære" (organisasjonene) og vender seg mot Fedrenes TRO der i begynnelsen da Ordet var sterkt i sinnene og ubsemittet av mennerskers tankegods. Guds rene Ord.)
så jeg ikke skal komme og slå landet med bann.

Her ser dere, han skal vende barnas hjerter til fedrene, så jeg ikke kommer og slå landet med bann.
Bibelen sier det så, og Han lovte "i de siste dager å sende Elias ånd og ville kalle folket, Guds barn tilbake til den originale Tro, som det var i begynnelsen, i Ordet" Da Ordet ble stadfestet, det er Menneskesønnen i de siste dager, det samme som var i Sodoma, i går, i dag, ja til evig tid. Han lovte å gjøre det. Det er Guds løfte. Det er, SÅ SIER HERREN. Denne endetids-profeten har allerede vært her, Willam Marion Branham. Han døde i 1965, tidligere dette året ble de syv segl i Åpenbaringsboken- åpenbart for ham av Herren Jesus Kristus.

Det er for Laodikea- tidsalderen, dvs endetiden det FERSKE Ordet for sin tid. Det er om å gjøre at man har "Brødet" for Sin tid. Amen!

Du kan ikke ete råttent kjøtt. DET MÅ VÆRE ferskt. Derfor står det skrevet, Der åtselet er samles Ørnene og gribbene. Hvem tror dere dette er?
Jo, Ørnene er de troende som har det rett, og gribbene er de som gjør som dem tror, AMEN! Først er alltid ørnene, så kommer gribbene. Husk gribbene spiser alltid fordervet kjøtt. Altså gamle ord som er gått ut på dato kan ikke benyttes i en annen tidsalder enn de var beregnet for.
Ordet som ble øst ut for en dag, var akkurat som kjøtt, neste dag er det råttent og gjelder ikke lenger. De taler i tunger og hopper osv kaster ut djevler- på samme vis som Bileam, en etterlikning. For regnet som daler ned på hveten, treffer også klinten. Men på fruktene vil du se hvem det er. De troende vet hvem som er hvem og bryr seg ikke om disse, for Herren skal ta seg av dem. Matt. 24.24.
Det er enn videre nu at avsløringen om Den Romersk Katolske kirke kom oss for hånden, i endetiden.

Hvis vi leser i Åp mellom 16,13 til 14. Dette er lyden mellom den 6. og 7. Vredeskål. står det "Tre urene ånder lik frosker" ser dere dette?

Hva tror dere dette er? Kommer ut av munnen på en eller annen. Legg merke til det her, det er en treenighet av ånder!

Nå dere denominelle brødre, sitt bare helt rolig og les videre. Tror dere ikke Herren visste at de ville forandre Bibelen og dåpen på det nikeanske møtet?
Jovisst, de lagde seg tre guder, tre personer- men teenighet fins ikke i hele Bibelen. Her er åpenbaringen av de 7 segl. Er du født av Gud, så vil du se det.
En teenighet av frosker. En frosk er et dyr som alltid ser seg tilbake. Han ser aldri hvor han går, han ser hvor han kom ifra, skjønner dere. Hvor var det treenighetslæren ble født? Jusst det, Nikea. Konsilet der treenighetslæren ble født. Husk tre individuelle urene ånder. Som kom ut av deres mor dragen, dyret og den falske profet, der ser dere det.

De var der hele tiden froskene, men ble ikke manifestert før mellom den sjette og syvende vredeskål, rett før Seglene ble åpnet for å åpenbare det. For i Budskapet til den 7. engel, vil Guds hemmeligheter bli gjort kjent. Alle disse falske ting i teenigheten om den falske dåpen osv vil bli manifestert og avslørt. Dragen er ROM. Falsk profet, entall, den første paven og der videre kom sjøgen. Merk dere at treenighetslæren går imot Ordet, ja Guds rene Ord i Bibelen.
William M Branham

Amen!

BmOnline

Topp

cron