Stadig mer terror og etnisk utrensking

Forumregler
Når det viser seg at våre folkevalgte ivaretar fremmede interesser i stedet for nasjonens, hva skal vi så gjøre? Jo, vi har plikt på oss å forsvare våre grunnlovgitte rettigheter, §1 i Norges Grunnlov.

Derfor MÅ vi gå til Riksrett, som har tilbakevirkende kraft!

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Stadig mer terror og etnisk utrensking

Stadig mer terror og etnisk utrensking

Innlegg Norulv Øvrebotten » Man Feb 17, 2020 8:03 pm

Stadig mer terror og etnisk utrensking av eget folk er det eneste virkelige målet med den store innvandringen.

Den norske staten har altfor lenge seilt under falskt flagg når det gjelder den store importen av migranter fra voldskulturer i den tredje verden. Slik staten også har gjort med kontinuerlig kommunistisk bedrag siden terrorangrepet 22. juli 2011, da den massedrepte nasjonens barn og ungdommer i et arrangert og maskert terrorangrep for indirekte å styrke gamle mafiastrukturer av makt i en dobbel stat under hemmelig herredømme fra Russland siden mellomkrigstiden.

Det er egentlig ikke vanskelig å avsløre hele dobbeltspillet fra den norske staten og avdekke den egentlige hensikten med importen av voldelige muslimer som nå koster 250 milliarder kroner året i Norge.

En analyse for å finne rasjonelt forhold mellom prosedyre og mål, forteller at terror og etnisk utrenskning av eget folk er det eneste reelle målet fra den norske staten.

Noen annen rasjonell forklaring finnes nemlig ikke.


Hvis du skal finne det virkelige mål ved analyse, leter du deg fram tll forklaringer hvor det fullt ut er et rasjonelt forhold mellom fremgangsmåte, altså prosedyre og målet.

Da finner du at det ikke finnes andre mål hvor det oppstår rasjonelt forhold mellom prosedyre og mål, enn å skape mest mulig vold og terror mot eget folk med etnisk urenskning av den norske befolkningen til følge.


I likhet med massedrapet 22. juli 2011, velger staten seg ut den mest sårbare delen av den norske befolkningen, nemlig barn og ungdommer, som nå ofte blir ødelagt for livet på løpende bånd i åpenbart rasistiske overfall fra hele gjenger med innvandret ungdom fra Midtøsten og Afrika.

Hvis hjelp til flyktninger og humanisme skulle være et rasjonelt mål, slik regjeringen Erna Solberg sier, ville staten ha kunnet hjulpet tusen ganger flere mennesker i nærområdet for de samme pengene, og ville da også hjulpet bare de trengende, og ikke minst de som trenger det aller mest, nemlig barn, kvinner, funksjonshemmede og gamle mennesker.

Da ville ikke immigrasjonen ha bestått av helt friske og raske unge menn i for det meste våpenfør alder og hentet hit stadig mer av menneskesmuglere.

Det falske flagget om å være alle flyktningers største venn og store humanister, holder ikke vann når argumentet blir grundig undersøkt. Målet er tvert om voldelig.

Når forholdet er skikkelig analysert, står terror og intet annet igjen som sannheten om målet med importen av voldelige fremmede til Norge.

Alle som tror på noe annet er grundig lurt, eller de gjør det forsettlig fordi de er tjent med at staten terroriserer eget folk til underdanighet, flytting og flukt.

Når du i tillegg vet at det virkelig underliggende målet med å bombe Libya i 2011 for eksempel, var å sprenge dammen mot de afrikanske horder og åpne for en strøm av migranter over Middelhavet, er det store bildet klart.

Alt henger sammen med alt, og nordmenn har bare sett begynnelsen på den planlagte terroren fra staten mot eget folk. Som altså blir systematisk utsatt for klassisk etnisk utrensking fra egen stat.

Norge har også brukt langt over ti milliarder kroner på å gjøre borgerkrigen i Syria langt verre siden 2011, og eneste målet har vært gjennom mer krig mellom partene i Syria å øke antall flyktninger inn til Europa for å terrorisere og undertrykke folk i alle land i denne verdensdelen. Ikke bare i Norge.

https://www.document.no/2020/02/17/alle ... n-tragisk/

Topp