Korona virus- er et MASSEMORD!

Forumregler
Stortinget hevder at vi har et demokrati i dette landet. Men sannheten er at vi har et parti-diktatur.
Idet samtlige folkevalgte har deltatt i en forbrytelse så rammes de av Straffelovens §§ 83 og 330. Ingen vei utenom RIKSRETT!

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Hvis du vil legge ved filer, må du fylle ut feltene under.

Utvid visningen Emne: Korona virus- er et MASSEMORD!

Re: Korona virus- er et MASSEMORD!

Innlegg Mr. Snusen » Man Jan 09, 2023 9:46 am

Corona killing people by dirty poisioned vaccines:

https://stopworldcontrol.com/fuellmich-update/

Re: Korona virus- er et MASSEMORD!

Innlegg BmOnline » Lør Aug 06, 2022 8:06 pm

Anne Liv, [Aug 6, 2022 at 15:14]
Den britiske regjeringen har i det stille bekreftet at Covid-19-vaksinene dreper barn i en enestående hastighet.

Sjokkerende tall i en offisiell rapport, publisert bare timer før Boris Johnson kunngjorde sin avgang som Storbritannias statsminister, avslører Covid-19-vaksinerte barn har 4423 %/45 ganger større sannsynlighet for å dø uansett årsak enn uvaksinerte barn og 13 6333/ 137 ganger større sannsynlighet for å dø av Covid-19 enn uvaksinerte barn. Den britiske regjeringen har i det stille bekreftet at Covid-19-vaksinene dreper barn i en enestående hastighet.

Sjokkerende tall i en offisiell rapport, publisert bare timer før Boris Johnson kunngjorde sin avgang som Storbritannias statsminister, avslører Covid-19-vaksinerte barn har 4423 %/45 ganger større sannsynlighet for å dø uansett årsak enn uvaksinerte barn og 13 6333/ 137 ganger større sannsynlighet for å dø av Covid-19 enn uvaksinerte barn. https://beforeitsnews.com/eu/2022/08/uk ... 91435.html

The good End of the Corona Cabal

Innlegg Cabals Ending » Fre Apr 15, 2022 6:52 pm

At last they are taken good care of:

https://www.bitchute.com/video/iPIeaofLRI4Y/

Re: Korona virus- er et MASSEMORD!

Innlegg SNAKE poison » Fre Apr 15, 2022 12:06 pm

SNAKE Poison in Drink water: 5 G network, nanoboots and snakepoison plus vaccines-.

KVARTERNÆR VÅPENSYSTEM aktivert før hver koronavirus-klyngeeksplosjon ...
Den beste måten å forstå hvorfor koronavirus-pandemien eksploderte over hele i verden samme år som den militære utplasseringen av 5G ble lansert i Kina, Italia, Sør-Korea, USA og andre IT-kyndige nasjoner, å se på dem begge som et binært våpen system, som deretter koordineres med vaksineprogrammer og chemtrail-operasjoner for å fungere som et kvartært våpensystem.

Det er viktig å merke seg at det svært nøye kontrollerte kvartære våpensystemet handler mer om å sette opp et gunstig miljø for å utløse koronavirus-klyngeeksplosjoner over hele byen eller landet. På grunn av nylige utviklinger innen COVID-19-analyser og oppdagelser om Covid-varianter, kan dette kvartære våpensystemet faktisk være et våpensystem som er et kinært, et senært eller et syvårsvåpensystem.


Uansett er den faktiske kombinasjonen av patogene mikroorganismer, giftige kjemikalier, giftige forbindelser og/eller dødelige gifter som ble satt inn i de ulike biovåpenformuleringene utvilsomt mye mer kompleks og kronglete enn bare "slangegift"-teorien.

Vi vet at COVID-19-biovåpenet ikke er SARS-CoV-2-viruset siden det aldri har blitt vitenskapelig isolert; den har heller ikke oppfylt de mest grunnleggende kriteriene definert av Kochs postulater. Viruset - det såkalte "CORONAVIRUS" - ble med vilje fremmet som en rød sild for å villede medisinske etterforskere og vitenskapelige forskere over hele verden, noe det gjorde med ødeleggende effekt.

Dessuten, gitt de sanne hensiktene med denne iscenesatte globale plandemien, ville de skjulte gjerningsmennene i denne uavbrente serien av bioterroristoperasjoner på alle syv kontinenter aldri ha brukt bare ett drapsmiddel i sitt biovåpen. Bevisene indikerer til og med at hver storby som ble bioangrepet, fra Wuhan til Milano til Teheran til New York City til Guayaquil, så utgivelsen av et annet COVID-19-biovåpen; og de varierende symptomsettene blant de infiserte (og innlagte) beviser dette.

På samme måte reflekterer de forskjellige variantene av hver generasjon av COVID-19, så vel som de subtile mutasjonene og fluktuerende mutasjonsratene som er observert, en svært sofistikert kjemisk og biologisk ingeniørtilnærming for å fremstille et Covid BIO-CHEM-våpen som målrettet unngår en nøyaktig sammenbrudd. Følgelig, der det ikke er noen klar forståelse av den sanne naturen til COVID-19-biovåpenet, kan det ikke være noen effektiv respons.

Denne fullstendig konstruerte vanskeligheten tillot deretter det amerikanske helsevesenet å pålegge et sett ekstremt farlige protokoller (f.eks. Remdesivir pluss respiratorer) som bokstavelig talt gjorde sykehus til drepende fabrikker. Å forby og/eller forby de mest vellykkede behandlingsalternativene og de potente rettsmidlene (av CDC, FDA, NIH og HHS samt ulike statlige myndigheter) bidro bare til denne største folkehelsekatastrofen i USAs historie.

Hva er det avgjørende poenget?

Å antyde at slangegift bokstavelig talt er den opprinnelige og primære kilden til COVID-19-biovåpenet, slik denne videoen gjør, er så forenklet og latterlig at det er langt utover det å ta opp med en motbevisning som dette. Ikke desto mindre følte SOTN seg tvunget til å avgi denne korte replikken siden så mange mennesker har blitt overtalt på denne måten.

Vi sier imidlertid ikke at slangegift ikke spilte en liten rolle i utviklingen av COVID-19. Det Rockefeller-skapte Medical-Big Pharma Complex har bevist at det kan syntetisere omtrent hvilket som helst farmasøytisk medikament fra petroleumsbiprodukter og avfallsprodukter, slik at det å fremstille en Covid-gift som etterligner slangegift på grunn av en lignende kjemisk konstruert struktur er godt innenfor mulighetens område.

Gitt det vi vet om det ekstremt komplekse COVID-19 biovåpenet, er alt mulig, ja?!

Men å bygge en sak rundt slangegift som blir satt i vannet rundt om på kloden som det primære middelet for å generere høye Covid-infeksjonsrater, gir ingen som helst mening.

For eksempel er det dette kritiske perspektivet på hvor svært reaktiv slangegift som dermed gjør den ganske uegnet som en viktig medvirkende faktor til spredning av COVID-19 via vannforsyninger i hele verdenssamfunnet av nasjoner:

Et siste poeng. Gift er svært reaktivt. Dette betyr i utgangspunktet at det er deler av alle enzymer som vil ønske å binde seg til grunnstoffer (vanligvis oksygen, men også klor og andre) som vil redusere dets elektriske potensial. Det vil si, gjør det mer "avslappet" og langt mindre reaktivt.

Derfor er ideen om å dumpe gift, slange eller andre skapninger i et vannsystem dum. Gift ville møte enorme mengder oksygen, klor og alle andre kjemikalier som forurenser planeten.

Det ville være svært svært usannsynlig at giften ville overleve i en reaktiv tilstand som ville være i stand til å skade kroppen din. Og hvis giften ble gjort til et mer vannstabilt produkt, ved selve prosessen, ville det ikke lenger være reaktivt nok til å forårsake skade.

Det er så mye mer som kan skrives om denne "Watch the Water"-psyopen, men foreløpig: VI parkerer VÅR SAK.

Korona virus- er et MASSEMORD!

Innlegg Politisk selvmord » Tir Apr 12, 2022 9:13 am

Her får dere se svineriet om rottegift og vaksiner.

Disse personene er det som styrer rundt om i land i verden som nå ønsker å drepe milliarder av mennesker med gift i vaksiner.

https://rumble.com/v10mnew-live-world-p ... water.html


BmOnline

Re: Korona virus- er et MASSEMORD!

Innlegg Redpill end » Ons Mar 16, 2022 12:11 pm

Re: Korona virus- er et MASSEMORD!

Innlegg BmOnline » Ons Mar 09, 2022 8:45 pm

Rykende ferske tall fra FHI sin ukerapport 8.

Hva er det egentlig vaksinerte dør av? Alle i risikogruppen har nylig fått dose 3 og helsemyndighetene beskriver viruset som et lett forkjølelsesvirus. Den verste måneden vi har hatt var i April 2020. Hele Norge var uvaksinert og det var det farligste viruset vi har hatt som da var i omløp. Da døde det 170 personer.
Nå vil det på en måned dø rundt 200 med "hele" befolkningen vaksinert. Hvordan kan det være mulig? Det krever en særs god forklaring fra helsemyndighetene. Men de har gjemt seg...

Antall covid-19 assosierte dødsfall har økt de siste 4 ukene. Det er foreløpig registrert 57 dødsfall i uke 8 etter 48 i uke 7. Antallet for uke 8 forventes oppjustert. I uke 8 var medianalder 84 år (nedre-øvre kvartil: 73-89 år).

47 fullvaksinerte.
2 delvaksinerte.
8 uvaksinerte.

Skulle ikke vaksinene beskytte veldig godt mot alvorlig sykdomsforløp? Og enda bedre mot død? Hvorfor blir vaksinerte så alvorlig syke at de faktisk dør av sykdomsforløpet da?...

Litt interessant å se at det faktisk igjen er de fullvaksinerte som utgjør de yngste som dør...

For hele pandemien er gjennomsnittsalderen på de døde 82 år og 916 (55 %) er menn. I uke 8 var snittalder 84 år (nedre-øvre kvartil: 73-89 år).
Det har vært 783 (47 %) dødsfall på sykehus, 799 (48 %) på annen helseinstitusjon, og 73 (4 %) utenfor helseinstitusjon varslet
til Folkehelseinstituttet. For 4 dødsfall er dødssted ikke oppgitt. For uke 8 var fordelingen sykehus
(29) og annen helseinstitusjon (28)

Blant 488 nye pasienter med kjent vaksinestatus som ble lagt inn i sykehus i Norge i uke 8, var 119 (24 %) uvaksinert, 86 (18 %) var fullvaksinert med to doser og 283 (58 %) hadde blitt vaksinert med boosterdose.

Antall nye pasienter innlagt i intensivavdeling er foreløpig 35 i uke 8, etter 38 i uke 7.

53 % av de innlagte i uke 8 hadde covid-19 som hovedårsak.

Unnskyld,men blir ikke folk alvorlig syke før de dør? Eller dør folk av naturlige grunner eller andre dødelige sykdommer,men med smitte? Ut fra dødstallene burde det ha vært skikkelig trykk på intensivavdelingene rundt i Norge.

Boosterdose? Er det noen som kan se at den redder liv her? Jeg håper bare ikke at den fungerer motsatt...?

De har gitt opp vaksinering av voksne med boosterdose. Andelen stoppet på 53 % av befolkningen. Dose 2 stoppet på 74 % av befolkningen. Så nedgangen er med andre ord helt formidabel.

Samfunnet er åpent. Kun 119 uvaksinerte innlagt og av dem kun 20 på intensiv i løpet av uke 8 av 1 500 000 som er 100 % uvaksinerte. Belastning??? Over 1000 ble innlagt i uke 8 med fedme som utløsende hovedårsak...Er tiden inne for å tvangs-slanke folk? NEI. For det norske folk ønsker ikke tvang av noe slag innen helsesektoren! Tvang hører hjemme i diktaturer!

Grip dagene i vårværet. :idea: Vær litt ekstra god mot deg selv. Husk, vi engasjerte står sammen for evig tid. - en for alle - alle for en -.
Og hvorfor registreres alle som dør, at det var av Covid19??????????

Før døde jo folk også- jeg synes det lukter driiiiiit av hele plan demien til massemorderne i Regjeringen pluss moms og selvskudd!

SAMHOLD GIR STYRKE

Re: Korona virus- er et MASSEMORD!

Innlegg BmO » Søn Mar 06, 2022 8:24 pm

· Delt med Offentlig
12 Spørsmål
1. Hvem var det som fortalte deg at du måtte vaksinere deg mot Korona? Tok du vaksinen i god tro?
2. Kjenner du noen som tok vaksinen og ble dårlig?
3. Hvem var det som fortalte deg at du skulle gå med ansiktsmaske?
4. Tenkte du selv om det var nødvendig?
5. Har du noen i din familie som IKKE lot seg lure til å ta vaksinen?
6. Følte du deg skremt av å høre på NRK om pandemien?
7. Har du tenkt over om at korona er en løgn?
8. Brukte du maske hele dagen- ute og inne?
9. Trodde du på Myndighetene og FHI?
10. Klarer du å svelge det giftige eplet- som viser at DET aldri har vært noen pandemi, men en PLAN DEMI?
11. Sannheten gjør vondt, eller var det løgnen -egentlig? Fordi vaksinen inneholder giften Graphene Oxid. Visste du det?
12. Korona er avslørt som en GEDIGEN LØGN, og BULLSHIT!! hilsen Reiner Fuellmich statsanwalt. Advokat og Doctor, som nå har kjørt Nurenbergprosessen ll mot korona-løgnerne. Danke Schøn :idea:
Kjente du til dette?

Re: Korona virus- er et MASSEMORD!

Innlegg Grand Jury » Ons Mar 02, 2022 2:48 pm

Grand Jury

DAY 5:

https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-J ... online_1:4

Adv. Dr. Reiner Fuellmich and his Great Team!

Willaveien Legesenter

Innlegg Corona Doctorn » Man Feb 28, 2022 5:10 pm

I Willaveien finnes det et legesenter som i dag den 21. 02- fortsatt promoterer maskebruk, enda DET IKKE FINNES noe virus eller sykdom, restriksjonene er opphevet.
Og Opshaug benyttet ikke maske selv, så her er han helt ute på jordet, han som lege burde lese seg opp om CORONA morderne i Norge. Jeg gav han inn, kan dere skjønne.
Jeg sa ifra til Legen selv at han nu måtte slutte med dette tullet. GALSKAP sa jeg til han! Du tror jo ikke på det sa Legen. NEI, svarte jeg , og du burde sannelig lese deg opp om hva som egentlig foregår, nemlig massemord på folkeslagene!!

Her kan Legen lytte til en dame som forteller sannheten.

40trillioner.jpg
Her kan Opshaug lytte til hva damen forteller om vaksinens innehold. Han burde slutte å lure folk!!!


Og her kan Opshaug lytte til gode utdannede og dyktige Leger som går imot massemorder dokterne:

Topp

cron