Er det noen vits i å stemme?

Forumregler
Rikspolitikerne bedriver et skittent spill bak ryggen på det norske folk. http://bmonline.no/html/eu_69.html

Les om det ulovlige kartellet her: http//bmonline.no/html/kartellet.html
Http://bmonline.no/html/wetland.html

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Hvis du vil legge ved filer, må du fylle ut feltene under.

Utvid visningen Emne: Er det noen vits i å stemme?

Anniken Huitfelds tåpelige løgner og bortforklaringer

Innlegg Garfors Amund » Tor Sep 07, 2023 10:55 am

Anniken Huitfelds tåpelige løgner og bortforklaringer henger ikke på greip!


Det er dypt forstemmende å observere at Statsminister Gahr Støre holder sin hånd over denne løgneren, Utenriksminister Anikken Huitfeldt som lyver så det renner av henne, i stedet for å sparke henne like fort som han fikk Ola Brten Moe bort. Men det har vel noe med kulturen i Ap å gjøre, der disse fjolsene og suprløgnerne som er hentet inn fra broilerfabrikken på Utøya?

Og vi som så Dagsrevyen i går kveld (6.sept.) vi unngikk ikke å se en meget alvorlig og den tidligere Økokrim-leder Erling Grimstad, som mente det hadde gått dyktig fort i svingene både hos Økokrim og Riksadvokaten som skulle se på denne alvorlige saken. Og som de var så altfor snar til å legge bort. Men etter massiv kritikk så tør de ikke lenger å beskytte dette korrupte systemet som AP er blitt en del av. Og der Anikken Huitfeldt har tatt den ene spanske etter den andre. Og der også Erling Grimstad som ikke akkurat er noen amatør innafor det å følge organisert kriminalitet, reagerer på og ikke minst fremgangsmåten til nåværende leder av Økokrim Pål Lønseth (AP) . Der Lønseth erklærer seg som inhabil og velger å legge saken død. Der Grimstad ikke kan begripe at de tok en slik hastig avgjørelse, og om de IKKE skulle starte etterforskning av en slik meget alvorlig sak som neppe vil tåle dagens lys, dersom sannheten kommer fram.

At Norge er et gjennomkorrupt land det får vi i alle fall nå bekreftet, en påstand som overhode ikke lenger kan bortforklares. Og vi ser jo nå at Eva Joly som en gang ble hentet inn for å rydde opp i landets korrupsjon fikk rett. For hun påpekte den gangen at Norge var et gjennomkorrupt land, der hun var snar til å trekke seg tilbake, der hun uttalte, at et demokratisk land kan ikke fungere dersom folket skal leve i tvil om regjeringsmedlemmer handler i nasjonens interesse, eller i sin egen families interesse.

Eller kanskje skal vi gå litt inn i Bibelen og sitere Matteus 12:25, og hvor det tydelig står klart hva Jesus visste om disse fariseerne og sa til dem: "Hvert rike som kommer i strid med seg selv, blir lagt øde, og en by eller et hus som kommer i strid med seg selv, kan ikke bli stående"! Og da er det fort å tenke på Oslo som virkelig er en by som er i strid med seg seg selv, der importen av stemmekveg fra muslimske land, trolig vil føre til at Raymond fortsetter på dødelige spiral for hovedstaden. Ja der dette huset (Stortinget) ligger og som ganske sikkert vil falle når de fremmede er blitt mange nok. Der Ap også er de ansvarlige for denne utskiftingen av folket, og der Anikken Huitfeldt hart sagt at innvandring, det skal vi få om vi liker det eller ikke...

Ja det viser seg mer og mer at denne utenriksministeren som jeg håper sitter på avskjed, hun føyer seg inn rekken av AP-statsråder som har Pinoccio som sitt forbilde. Anikken Huitfeldt har overlevd mannens innsidehandel med aksjer som han day-tradet med, fordi hun ble trodd på sine løgner av en annen løgner som lgjen lyver både på inn og utpust, nemlig Statsminiseter Gahr Støre som er hennes sjef. Og nå har Huitfeldt løyet så mye, der sannheten ikke tåles å bli sagt, at andre må nå dermed fortelle sannheten. Og den sannheten er så tung å høre, at det ville komme til å felle henne!

Nei, Huitfeldt har ingen tillit, og hun MÅ gå av! For landet vårt kan ikke sitte med en utenriksminister uten den minste tillit! Spørsmålet er bare når hun presses til å gå av. Gahr Støre sin plan og opplegg er ganske åpenbart, der det nok vil gjøre minst skade å vente til etter valget, da også dette er et skittent politisk spill. Men jeg tror Støre tapte stort på denne grove feilen, der han ikke akkurat er den kvasseste kniven i skuffa. Noe heller ikke Huitfelt er. Men de har i alle fall klart å fått AP ned på 10% i Kr.sand. Og det må man virkelig ta av seg hatten for! Ja Nemesis han er ikke å spøke med. For alle vet vi at troverdighet er et fremmedord i AP. Og slike "elite"-politikere som har klatret til topps uten tillit fra folket, der de bruker løgn til å nå toppen i alle sammenhnger er som jin og yang. Politikere som Gahr Støre, Erna Solberg, Trettebergstuen, Huitfeldt og hele denne harangen av broilere, dersom man kan kalle politikk for et yrke, det er vel den eneste yrkesgruppen hvor det er fullt akseptabelt å lyge?

Vi har ikke glemt Huitfeldts sinnssyke påfunn og ide om å forsøke å snakke fornuft med islamist-gjengen fra Taliban som fikk kongelig mottakelse i Oslo og ble hentet hit i privatfly og innlosjert på hoedstadens dyreste hotell. Når hun er så forelsket og forhekset av slik ondskap, da viser hun igjen at hun er fullstendig blottet for sunn fornuft og burde heller jobbet som deres talsperson og lobbyist i Stortinget.


Jeg henstiller til Anikken Huitfeldt at hun bare begynner å rydde pulten sin, leverer nøklene, sier farvel til Gahr Støre
og går av! Selv om partiboka til AP er som teflon mot straffereaksjoner, så må likevel norsk lov følges! Kameraderi, samrøre og spisse albuer preger de fleste partier, men i AP er dette sterkere enn kjønnsdrifta. Kanskje hele AP-ledelsen må gå? I alle fall seinest i 2025!

Ankenes, 7. sepember 2023.

Amund Garfors

Suspendert medlem av Norgesdemokratene

Nordland.

Arbeiderpartiet- et parti i solnedgangen!

Innlegg BmOnline » Ons Sep 06, 2023 12:06 pm

ARBEIDERPARTIET - ET PARTI I SOLNEDGANGEN.


De som så valgsendingen på NRK i går kveld fra Tromsø, der AUF-leder Astrid Willa Eide Hoem var samlet med sine, de kunne neppe unngå å ha sett hennes desperasjon etter at skolevalget var unnagjort. Og der AP var kommet ned på 17% og blitt landets tredje største parti. Der satt hun sammen med Statsminister Gahr Støre og beit negler.mens Støre var likbleik og kom med denne samme vanlige svada og forklaring, om at dette var for dårlig og at snart snur alt i deres favør. Ja, det er jo lov til å drømme, men når man nekter å ta til seg realitetene og lever i en fantasiverden, da må det ofte gå slik.

Skulle så gjerne høre at disse menneskene som elsker makta, kunne snakke litt om menneskene i dette landet som sliter, som ikke klarer hverdagen, som får høyere og høyere renter, der husleia stadig øker og strømprisene og matprisene går i været. Ja at de bryr seg om landet vårt, om ting som er fullstendig på trynet, en infrastruktur som ikke henger med, at de hadde litt innsikt og forståelse av folks problemer i en tid der både Gahr Støre og Erna Solberg danser etter ordre fra fascisten Klaus Schwab i Davos. Og som har sagt det like ut, at folk flest skal få et helvete, de skal fratas alt de har. Men der de likevel skal være lykkelig, hva han nå mener med det? Kanskje en billig begravelse? Nei, ikke veit jeg!

Men en ting er sikkert: Alt vi nå ser og opplever er et stort spill for galleriet! Dette har vi skjønt, mens Gahr Støre og hans koryfeer i AUF skjønner ikke at de er avslørt. Selv om han legger ansiktet i de riktige folder, slenger hode fra sise til side, mens han alvorlig ser inn i TV-kameraet og snakker om "valget de skal vinne" der han kommer med sin oppskrift på taktisk løgn som ikke lenger er salgbart, så ser det ikke ut som han lært noe som helst helt fra den tiden han var var puddel og kofferbærer til Gro H.Brundtland. Tror nok at Jonas Gahr Støre bare må innse at hans dager som AP-leder er over? Han satte kniven i ryggen på Trond Giske og med god hjelp fra muslimen og pakistaneren Hadia Tadjik, et tragisk og skammmelig angrep på den eneste mannen innafor AP som kunne reddet partiet i denne ondskapens tid. Der Gahr Støre har båret ved til bålet, og der han er avslørt som den forræder han er!

Sannheten er den at Jonas Gahr Støre har levd i ei boble, der han aldri har orket å bry seg med vanlige folks
problemer. Støre jobber for storfinansen, for Brussel, for FN, for Davos og for disse krigsproffitørene og generalene i Pentagon. Ikke minst håper han på invitasjon fra den gamle syke Biden som sitter i Det Hvite Hus og ber Norge finansiere krigen i Ukraina og fylle landet med våpen. Selv om det ligger 1000 soldater nedslaktet på slagmarka hvert eneste døgn, så ser det ikke ut som dette bekymrer Gahr Støre noe nevneverdig. Og tillegg har han sin gode venn Jens Stoltenberg i NATO, og som aldri får nok blod. Der han forteller hele verden at det enste som kan stoppe slaktehuset i Ukraina er mer våpen, ammunisjon og masse penger!

Ja, det mens folk flest går tom for penger, gamlingene går tannlause fordi tannlegeregningene blir for høye, folk går i matbutikkene og tømmer disken med mat som selges for halv pris, som er utgått på dato. Og der ingen veit om de vil klare å betal husleia eller rentene når vi kommer til 2024?
I tillegg går AP inn for denne svindelen som de kaller for det "grønne skiftet" der de skal fase ut fossil energi, men samtidig skal de også fase ut det norske folk i en rasende befolkningsutskifting. Og der er ikke skiftet grønt men brunt, noe vi tydelig ser i de største byene.

Gahr Støre og hans kompanjong, den fordekte sosialisten Erna Solberg, og da snakker vi om en elite av yrkespolitikere som gir totalt blaffen i folket og fedrelandet. Der de gjemmer sin forakt for den grå massen av velgere som skal tynes og plages. Der de med sine falske smil og løgner av typen "nå er det vanlige folks tur"...

Men snart er det vanlige folks tur til å kaste ut disse kjeltringene fra både kommune styrer og fylkesting!

GOD VALG!

Ankenes 6, september 2023

Amund Garfors

Suspendert medlem av NORGESDEMOKRATENE
Nordland.

Er det noen vits i å stemme?

Innlegg Garfors Amund » Tir Sep 05, 2023 10:42 am

ER DET NOEN VITS I Å STEMME?
Undertegnede begynner å innse at Norge er en nasjon som går mot fullt havari. Særlig dette opptrinnet av utenlandsk pøbel som slo til i Bergen fredags kveld var nok for meg til å konkludere om at dette landet trolig har sett sine beste dager. Der man bare sitter igjen med en følelse av sorg, redsel og vemodighet. Der jeg ikke kan fri meg fra å tenke på vårt naboland Sverige,som en gang eksisterte. Men som nå er overtatt av fremmede. Og der kriminaliteten og voldtekter er himmelhøyt. Der verken myndighter eller media tør å fortelle hvor galt det er blitt i det landet.

Og det sørgelige er, at dersom det ikke skjer noe svært annerledes i den politiske styringa i Norge, så vil også vårt eget land gå rett ihundene, på nøyaktig samme måte, som Sverige. Ja der bombene går av, håndgranatene suser gjennom lufta, eksplosjoner i leiligheter og der man kan bli skutt tilfeldig på gata. Dersom vi skal unngå et komende havari på hele nasjonen og reddes fra å gå til bunns, da må vi ha en 180 graders dreining i politikken. Diverse internasjonale avtaler som er underskrevet i fylla, de må sies opp og vi må befri oss fra EUs knugende jerngrep. Den innvandrede del av befolkningen, fortrinnsvis muslimer, må reduseres til et kontrollbart minimum!

Vestlig innvandringspolitkk er dessverre preget av woke, føleri, hysteri og manglende evne til å stå opp for våre egne verdier, ikkee minst vår kultur og vår kristne tro som skal tråkkes ned i dritten. Snarere er venstresidens kulturmarxister opptatte av at hvite mennesker skal få lov til å bøte for kolonitid, holocaust og slavehandel. Siden vi er skyld i alt som er galt, må vi kompensere ved å underkaste oss de fremmede . Og sosialistene har vært de førende i dette selvhatet. Det mest frustrerende for en nordmann er politikernes og medienes gjennomførte svada om Norge som humanitær stormakt, der de faktiske konsekvensene for vår velferdsstat helt ignoreres. Og der de elde oversees og må klare seg sjøl til de dør. FY FOR EI SKAM!

Innvandring av fremmede fra MENA-land og andre som kommer hit for å leve på NAVs høye tariffer, ja som ikke er i stand til å forsørge seg selv og store barneflokker må bare stoppes totalt! Dersom ikke, så vil vi få et totalt samfunnskollaps i dette landet, og som for tiden styres av udugelige mennesker. Noen år til med disse juksemakerne og løgnerne, så vil samfunnet gå helt i oppløsning - og med all den jævelskap det innebærer. Muslimer som rømmer fra sine vanstyrte land, må forsørges i sine nærområder. Det må også bli slutt på dette politiske hysteriet som er satt igang av noen dårer som enda ikke har forstått at det er sola som styrer det hele. Ja, edruelighet på dette området må gjeninnføres!

Vi må nå bytte ut illojale, uansvarlige og udugelige politikere med nye og ansvarlige politikere som respekterer Grunnloven, statsforvaltningen, våre norske og vestlige verdi- og kulturarv. Der vi genuint, kompromissløs og konsekvent jobber til det beste for nasjonen Norge, det norske folk og næringsliv.

Og der vi kan begynne utskiftingen nå ved kommune- og fylkestingsvalget den 11.september! Og fortsette den jobben ved Stortingsvalget i 2025!

GODT VALG!

Ankenes, 4.september 2023


Amund Garfors

p.t. suspendert fra NORGESDEMOKRATENE.

Topp

cron