Sannheten om Stortinget

Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Sannheten om Stortinget

Stortinget fortsetter bedraget mot eget folk

Innlegg BmOnline » Lør Mar 02, 2019 10:57 am

Her ser dere et klokke-eksempel på hva stortinget gjør og har gjort i alle år mot eget folk. De er sleipe fordi folk som ikke kjenner til galskapen som foregår- går på limpinnen her om at det gies et inntrykk om at Stortinget har gjort noe ulovlig- dvs en bagatell i forhold til den VIRKELIGE forbrytelsen, nemlig at de sitter ULOVLIG ved makten.

Her utgir de seg å skulle uttrykke misnøye angående Kryptovaluta liksom er godkjent av tinget- mens EØS ikke favner dette, ser dere?

Krypto_ulovlig.gif
Her ser dere en av mange måter som NRK legger ut åta til folket- som er ment å brukes for å lure folk til å tro at Norge er så stuerent. Faktum er at det er rene kloakken med løgn og bedrag. EØS og EU er nå liksom helt i orden, ser dere?
Mens det er den store løgnen.- ALDRI gå på den limpinnen.


Sannheten er at både EU og EØS og ALT det som er blitt innført i norsk rettspleie etter EØS er fullstendig i strid med HELE NORGES LOVGIVNING, hvor Jonas G Støre og Morten Wetland er medskyldige i forræderiet som er blitt utført- fordi det er IKKE frem forhandlet noe som helst, men bare blitt satt inn som norsk lov uten vårt samtykke.- Slik har de herjet med norsk rettspleie hele veien om å tekkes eiendomssamfunnet i stedet for allmenningsprinsippene i Norges Grunnlov- som sier at DU må Personlig bebo i Norge for å kunne EIE noe som helst. I Roma kan nemlig døde ting eie, noe som IKKE er norsk lov. En båt kan i følge Romeske lover eie foretak og eiendommer-.

Dette er djevel-pakkets rutiner. BORT med dette, er min anbefalning og få tilbake allmenningen!!

Re: Sannheten om Stortinget

Innlegg BmOnline » Fre Feb 08, 2019 11:07 am

Ser dere mine venner- når makten blir stjålet og gapahuken blir neste stopp.

De gav seg inn på juridiske krum-spring dvs tok loven i egne hender- i stedet for å spørre folket, slik Grunnloven Krever. Således ble forslaget som kom fra justisministeren til og med- iverksatt på samme tid som de selv satt med makten. Det er nemlig ikke LOV å gjøre det slik- fordi derfor ble Grunnloven laget slik at VI skulle slippe slike landeveis-røvere- men dere ser- pga ulydige politikere som så SIN egen makt som viktigere enn FOLKETS SUVERENE makt over dem. Ser dere?

Så derfor er Stortingsvalget som disse "julenissene" satte i scene en diger vits og et eneste bedrag mot FOLKET, som bestemmer ALT når det kommer til endringer i Grunnloven.

Straffelovens § 83 gir noen fengslende ord om kuppmakere:

§ 83. Den som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år.

Så kan vi stille følgende spm. Hvorfor er ikke disse satt i kasjotten og dømt for mange år siden?
Og det til trots for at de SELV har endret på straffelovgivningen slik at de ikke skal bli satt fast, ser dere? Var det derfor ikke en enda bedre grunn til å lempe de i kasjotten?

galgen.jpg
Det var helt alminnelig i gamle dager.


Vi ser jo hver dag at disse "slikkepottene" driver hets mot sitt eget folk de fleste steder i landet- hver dag. Mange av dem kaller seg purk, men de er skurk.

viewtopic.php?f=30&t=3859

1 Million i årslønn- er det rett??

Innlegg BmOnline » Søn Mar 04, 2018 9:24 am

Stortinget bevigler seg selv 1 million pr år i årslønn. Er det riktig at stortingsrepresentatnter som IKKE arbeider skal ha såå høy lønn for ikke å gjøre noe arbeide, ei heller siden statskuppet i 1940?

La heller pengene gå til Fattighuset i Norge, fordi de hadde virkelig både fortjent det og hatt nytte av å få disse pengene mye mer enn lystløgnerne på stortinget- dere.

stortingslønn.jpg
Er det mulig at lystløgnere skal få betalt 1 mill i året for å bedra sitt eget folk?


https://www.abcnyheter.no/penger/privat ... illionlonn

Re: Sannheten om Stortinget

Innlegg BmOnline » Fre Des 22, 2017 11:01 pm

Jeg postet dette svaret på Resett.no, men det ble ikke godkjent.

Max Hermansen • for 2 timer siden Kommentaren venter på godkjenning av Resett.

Host hark, nu skal dokker høre- dere som snakker så mye om V-H aksen og trur på eventyret at det skal skje noe som folket i Norge vil, det kommer aldri til å skje.

Om dere fikk se tegningen om hva som foregår på tinget dere- vil dere da innse at dere er blitt lurt trill rundt i alle år?
Her kan dere få lese dere opp om svindelen. Der er et kartell på tinget- som ingen har lyst til å snakke høyt om. De ble etablert i skyggen av gardinene på tinget. Og de som er med på dette er alle partiene som er representert i V-H aksen. Men det er IKKE alle individene som har latt seg verve av dette korrupte og ulovlige kartellet-. Her får dere se navnene på alle som startet dettet i 1969 den 7. mai.

http://bmonline.no/html/eu_69.html

Men i dag er situasjonen ennu værre enn i 1969- hvor 120 a v 150 representantene var med i kartellet, så er det av 169 hele 143 med i dagens kartell-.

Hvordan skal VI få noe flertall i sak, all den stund Kartellet regjerer agendaen 100 prosent på tinget- mine venner? (har flertall i alle saker) Og av Nrk får dere snart høre at det er flertall på stortinget for å skrinlegge- fjerne Norge fra kartet som en nasjonal stat. Det er allerede gjort, ser dere? Og det er LØGN og BEDRAG at et er flertall på tinget er et flertall i folket, ser dere løgnen?
Det er akkurat motsatt. DE har ALDRI brydd seg om folkets vilje, til eks i 1994- da VI sa nei til russehelvetet EU- så sa stortinget ja, ser dere. Så de er frekk som flatlusa intet annet. Det er hva folk må ta inn over seg.

Her ser dere et meget detaljert bilde hva V-H aksen egentlig er- Løgn og Bedrag.

http://bmonline.no/html/kartellet_1.html

Derfor MÅ hele kartellet sprenges bort- slik at VI kan få makten. slik Norges Grunnlov krever. i 2008 stemte både AP, H og FrP for å fjerne Grunnloven for å komme inn i EU.

http://bmonline.no/html/10_ja.html

Der ser dere hvor dere har V-H aksen. Glem dem og brenn stemmeseddelen, fordi da har du vist dem at de ikke fortjener vår fornødne tillitt.

http://bmonline.no/html/stortinget.html

BmOnline

Re: Sannheten om Stortinget

Innlegg BmOnline » Lør Jun 11, 2016 10:09 am

Ja, mine venner- bli ikke uvenner pga løstløgnerne på tinget.

1. Nå har jeg vist dette frem for dere i laaang tid. DET er IKKE norske politikere som legger kabalen, nei- det er naboen i øst- den stoore banditten og morderen har infiltrert hele stortinget- hvor der sitter maskirovka rundt hele bordet og de har bare en ting felles, nemlig russestjerna og sigd og hammer- stempla i ræva.

2. Dette skjedde ved statskuppet i 1940. Og det er BARE de som har NORGES Grunnlov i sine hjerter VI kan stemme på, INGEN andre!!

3. HVEM har Norges Grunnlov i sine hjerter på stortinget i dag? SVAR: INGEN!

4. HVORFOR IKKE?

5. FORDI samtlige som befinner seg på dagens storting- HAR et statskupp i ryggen- fra 1940. Den 10 januar.

6. Da ble ALLE nordmenn frastjålet SIN GRUNNLOVSGITTE PLIKT og rett- til å stemme på NYTT mannskap til tinget slik GRUNNLOVEN krever, hvert 3. år. VÅRE GRUNNLOVGITTE rettigheter ble tatt ifra oss i dette statskuppet i 1940. De ble stjålet ifra oss i et statskupp, hvor kuppmakerne selv endret stortingsperioden til 4 år uten å spørre folket, slik Grunnlovens prinsipper krever, jfr § 112. Endringer gjort i alle lover i Norge med et statskupp i bunnen er derfor et totalt brudd på folkets tillitt og Grunnloven. I følge Grunnlovens vern i straffelovens §83, "premieres" dette med fengselstraff fra 8-21 år.

7. HVORDAN kan VI velgere da TRO på dagens løgnere- og i det hele tatt TRO at VI har noe VI skulle ha sagt??

8. Det er jo HELT bortkastet å stemme på russekartellet som sitter på stortinget i dag. DU stemmer på PUTIN, når du stemmer på V, H, KRF; SV; FRP; AP; MPDG og SP. Ergo er denne V-H aksen som vi, folket i dag stemmmer på korrupt. Da de har en skjult agenda på stortinget, som kalles den tverrpolitiske enighet, hvor Bondevik fikk sitt mandat til å bombe Jugoslavia til steinalderen i 1999. Ser dere? Visste du også at Norge er nest størst i å drepe uskyldige mennesker ute i verden? Så galt fatt er det. Nå er primsollmerket nådd, og det kreves handling, når vi har fått brakt dette frem i lyset.

9. Hvis dere virkelig ønsker å våkne opp, så må dere innse at V-H aksen på stortinget er fullstendig ute av folkets hender. Dere er lurt, år etter år- i 78 år. SKAL VI snart innse det? FOLKET sa NEI til EU, men så sitter det et JA-flertall på tinget, ser dere? Vi sa NEI i 1972 til EF, og hele tiden opplever vi at vi blir neglisjert. Og dagens slaver av statskuppet hevder at vi har et demokrati, ja NRK sier det hver bidige dag, men de lyver. ALLE som hevder det, lyver. Vi har et diktatur, ja et partikrati, tvunget av føydalisme, en vassallstat, et hegemoni- hvor folket har NULL og nix- de skulle ha sagt!

10. MIN GODE anbefalning er- UTROLIG nok- stem på et helt NYTT parti som IKKE er bundet til statskuppet på tinget. SOM har definert seg utenfor denne V-H aksen. Dere MÅ ZOOME UT av dette stortinget og se helheten, man må ikke følge et statskupp, men det er hva som skjer i dag. Medisinen er her- og den er IKKE NY, men en god gammel medisin, Norges Grunnlov!! DET finnes INGEN annen medisin. NÅ - dette gjelder like så mye 16- åringer som 80-åringer som IKKE har satt seg inn i denne delikate, korrupte V-H aksen på dagens Storting. DET finnes faktisk et LIV på utsiden av denne ILLEGALE og ILLUSORISKE AKSEN som skjuler Kartellet som VI ikke har kontroll på inne på tinget. Svein Roald Hansen, AP har fortalt oss dette. Var det ikke folket politikerne skulle lytte til? Jovisst. Men de kuppet/ stjal makten og våre grunnlovgitte retter den gangen i 1940. Hele stortinget er en korrupt koloss, som må sprenges.
VI LIKER ikke at vi er blitt lurt, og DERFOR klarer VI ikke å tro at det er så ille. MEN det er sannheten. Det er mye værre enn vi tror.

11. Les mer om russekatankene her:
viewtopic.php?f=111&t=2668

Og dere lot dere LURE av Listhaug som listet seg avsted i FRP med å ville returnere asylanter på Storskog? Listhaug er en enslig svale, ser dere- hun kan ikke utrette noe som går imot Kartellets plan, ser dere?

12. Ser dere, ser dere? TIL og med dusten NOAS vil anmelde politiet. Ser dere, helt hodeløst. Og PUTIN rå-flirer i Moskva om hvordan dustene i Norge- ikke kan leksa si.

13. Våkn opp!! Er det ikke på tide å ta makta tilbake og sparke ut kartellet på tinget en gang for alle?

14. Kartellet som ingen snakker om: Russekatankene på tinget:
http://bmonline.no/html/kartellet.html

På txt tv står det virkelig mange lure-nyheter som man får et helt annet inntrykk av, når man leser det med "nye briller".

noas anm_pur.gif
Skal vi le eller gråte? Noas anmelder Poltitiet for frihetsrøveri, tenk om de heller hadde Anmeldt AP for det samme på Utøya 22 juli 2011, da hadde det kanskje blitt liv laga?

Merk dere ulovlig frihetsberøvet her- skal vi gråte nå??
Hvor mange var det som ble drept på Utøya av det samme systemet, ser dere, ser dere?

Her kan dere studere hva som EGENTLIG skjedde da landssvikerne rømte til England 9. april 1940. Her får dere lese om en norsk kaptein fra Halden, som var sjef i Ordenspolitiet i Oslo- som gjorde en utmerket jobb- men det likte ikke Jens C Hauge, ap- baronen. Han gikk til landssvik sak mot politisjefen, men hør dere- galningen Jens C Hauge tapte så det suste, og her kan jeg berette for dere at min far arbeidet som politi i Oslo sammen med Ola Fritzner. Og nå får du virkelig se Lusa på gangen.
Det er ikke til å tro. Dette er DYNAMITT som sprenger dagens storting, regjering, PST, Politidirketoratet og dommerstanden i Luften! ALLE er å kaste i fengsel, så ille er dette- dagens klovner i statsapparatet.

Re: Sannheten om Stortinget

Innlegg BmOnline » Søn Jan 03, 2016 2:29 pm

Nå har dere sikkert fått med dere at dagens kartell på stortinget er ulovlig og selvfølgelig straffbart:


Derfor er det- at folket må få de i kasjotten. Fordi de vil ikke selv stå frem å fortelle oss at de er forrædere. Men på deres gjerninger kjenner dere dem, da de har ført Staten under fremmed herredømme, slik Grunnlovens § 53 nevner, hvor landets sikkerhet er truet ved at Statens selvstendighet også er truet. Her ser dere Wikip skrevet kuppet ned med blod badsglobalistenes penn- slik at det skal høres tro-verdig ut. Men det er LØGN OG BEDRAG. Ingen kan sitte ved makten lengere enn 3 år. Og den står fast den dag i dag, fordi et STATSKUPP er IKKE folkets vilje. Dette vet både kongen og stortingspresidenten. Ergo få de vekk!!

1936 bedrag.jpg
Her ser dere at bandittene fixer seg forlenget funksjonstid. Er det i hht Loven om endring av stortingsperioden?
Nei, de har IKKE lov til å endre Loven ved forslag som er fremmet av dem selv. Ikke før det andre eller tredje storting etter forslaget er lagt fram skal FOLKET først stemme over det- og hvis det blir godkjent, så kan stortinget gjøre endringen gyldig etter slik som Grunnlovens §§ bestemmer.


Men hvordan får FOLKET det til? Jo, folket har jo lover som må følges- er de brutt, så e r politikere som har utført dette gjort seg skyldig i å bryte loven, ergo må det handling til. Domstolen er FOLKET.

Jo, ved å stemme på et parti som IKKE er medlem på stortinget og heller ikke ønsker å bli det, men i stedet holder seg til Norges Grunnlov- som dagens kartell har sagt er gått ut på dato:
Så kan dere nu lese dette skvipet som er skrevet på WIki. Tenk dere- Valget skulle jo avholdes høsten 1939- og da var NORGE ikke okkupert- så dere ser hvor sleipe disse APe kattene er. De lyver og snur og vender på alt som hender. Merk dere mine ord- det var høsten 1939 at stortingsvalget skulle gjennomføres av det sittende storting som var Johan Nygaardsvold- og der har dere fanden i vold mine venner. Når man nekter å avholde et storting, da er det et statskupp- ergo ulovlig alt som har skjedd siden den gangen. INGEN er gyldig ved makten- ALLE er å kaste i kasjotten.

1940.jpg
ALLE storting etter 10. januar 1940 er ulovlig. På plakaten her kan dere se hvordan de gjorde det. Fhv stm Nygaardsvold rømte som kjent til England, en skikkelig sviker og kongen like så. Her ser dere hvordan de endret stortingsperioden til 4 år uten først å spørre folket, slik grunnlovens § 112 krever. (Klikk på bildet, så blir det større)Samtlige politikere mister all makt, og FOLKET blir den lovgivende makten, slik Grunnloven krever i §49, som endres til ordlyden:
§49 Folket skal ha den Lovgivende makt ved juridisk bindende folkeavstemninger. Og dette skjer når folket stemmer JA til å vedta grunnlovs-endringsforslaget.

Dette er min varmeste anbefalning om dere ønsker å få makten til FOLKET som er tuftet på Norges Grunnlov.
Et direktedemokrati- som betyr at det er av folket for FOLKET. Ved Juridisk bindende folkeavstemninger avgjør folket selv hvor store skatter og avgifter som må til- for å drive forsvarlig forvaltning av våre ressurser. ALLE politikere blir sparket, og denne funksjonen vil bli ivaretatt av profesjonelle saksbehandlere i tjeneste for FOLKET.
Politiske organisasjoner blir intet annet enn interesseorganisasjoner som fotball lag o.l. med null makt.
En liten endring av Grunnloven -ved en folkeavstemning er alt som må til for at FOLKET selv styrer landet, slik Grunnloven opprinnelig lød.
Nå er det på tide at FOLKET selv tar styringen av landet vi har så kjært.
Dagens v-h akse har kun bidratt til å rive ned landet- og føre kriger ute i verden som VI ikke har godkjent. Som i neste fase er hovedårsaken til alle flyktningene, ser dere sammenhengen? I skyggen av human rights blir Terrorister importert som flyktninger til Europa, skandinavia og Norge


Folket får ikke opp gluggene fordi de ikke ser at det er europabevegelsens stortingsgruppe, altså en russisk føderasjon som sitter på tinget, og trikser med faktum.


Ap_trussel.jpg
Jeg kan meget godt forstå at folk heretter er meget skeptisk til dagens V-H akse pga avsløringen om at stortinget i 78 år har arbeidet i det skjulte for en fremmed makt, CCCP/RUS.


Og derfor VIL ingen av dagens parti ha det spøtt å si, verken H, V, AP, SV, SP, FrP, Mpdg eller KrF har null påvirkning, og russekatankene ler seg skakke av de "dumme nordmenn". Ser dere ? Dvs, vi er blitt lurt!!
Jeg kan vise til APs mange KGB- agenter som en påminnelse hvem det er som har bedratt oss. Disse agentene har nå også spredd seg til SV, V, H, FrP, og Krf.

HVOR lenge skal vi la oss bli tråkket på?

KAN vi da forvente noe annet??

Re: Sannheten om Stortinget

Innlegg BmOnline » Tir Des 29, 2015 9:18 am

IKKE kast bort tiden din på lansforræderne FRP, SV, SP, KRF, AP, H, V- mpdg- osv fordi alle som er etablert på den illusoriske løgnen om at de kjenner demokratiet- ikke taler sant.


Det norske folk er blitt holdt for narr siden 10. jan. 1940.

Og ingen aviser vil skrive om det.
Vet du hvorfor de tier? Fordi de fikk pressestøtten 7. mai 1969. Av Europabevegelsen inne på stortinget. Tenk det, er det virkelig mulig?

Høyt betalte og betrodde individer som vi har stolt på i over 75 år- er landssvikere. Den er vond- dere..
KGB agent JAN Einar Gerhardsen gjør det ikke lettere for oss? Heller ikke landsmorderen G. H. Brundtland? :shock:
Enn Jonas G russe Støre? KGB Martin? Som gav bort gråsonen vår til russekatankene- til en verdi av to oljefond?
Kjære alle sammen les dere opp om svikerne.

Husk, alle sammen. Hele "bengen" inne på stortinget som de kaller demokrati, ALDRI har vært det.
Hele det norske folk er blitt løyet og bedratt i alle år etter jan. 1940. Hva skal vi si? Har vi noe vi skulle ha sagt? Joda- det er VI, FOLKET som bestemmer i Norge, jfr vårt frihetsbrev Norges Grunnlov av 1814. IKKE kuppmakere eller dillettanter.

Da alle trodde at freden kom, så var russekatankene ennå i Norge. Glem det aldri. Høsten 1945 sept den 25. dro de ut, og hornmusikken lød- til ingen nytte- i Kirkenes gater- de visste ikke at Norge var under CCCPs herredømme. ALTSÅ stikk i strid med Grunnlovens §1.

De som spilte 17. mai-sangene og nasjonalsangen- var ikke klar over hva som foregikk.
Og de er ennå ikke klar over dette i dag, ser dere. Norge er en dobbeltstat, vasallstat under cccp/russland.
Og vi er ikke alene. Hele skandinavia, UK, Frankrike, Tyskland, Canada og USA er under samme system, hvor Stalin allerede på 20 tallet hadde sine øine om kjerringa til Usa s president, Eleanore, som lekte med russedokker- disse med den ene inne i den andre. Et bilde på nettopp hans ide om et verdensherredømme. (i skyggene)

eleanor.jpg
Lekte med russedokker
eleanor.jpg (2.69 KiB) Vist 6750 ganger


Hele kostebinderiet i Regjeringene etter 1940 er og forblir en falsk operasjon. Russekatankene kuppet makten, dvs despoten, massemorder og terrorist Josef Stalin tok makten i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Hele nasjonalforsamlingen har vært under "russekatankenes" kontroll og er det fortsatt- dessverre for oss som er blitt lurt igjennom smart bedrag.

Denne bedragsmetoden har Norulv Øvrebotten avslørt i 2005, da han skrev dette på sin hjemmeside så Usas president G. Bush- fikk snusen i at myndighetene i Norge i alle år har vært under russisk commando- og at alle top secret documents om USA, er blitt overlevert til Josef Stalin, Krutsjov, Leonid Brezhnev, Boris Yeltsin, Mikhail Gorbachev og Vladimir Putin- uten problem- som donald duck.

Og her kan dere lese om at Norulv Øvrebotten ble forsøkt drept fordi han visste sannheten om Jens C Hauge og hans landsforrædere- akkurat slik som Nils Trædal og Kai Holst ble fjernet- fordi de også visste om Jens C Hauge og statskuppet i 1940- den 10. januar.

Statskuppet45.jpg
Statskuppet 1940- den 10. januar
http://bmonline.no/html/1945.html


viewtopic.php?f=34&t=2677

USAs president G W Bush ble fly forbannet
Året etter (2006) ble alle bunkerne i Nord-Norge tømt for amerikansk millitært utstyr- i Bjerkvik og Bogen.
I dag er det kun egnet som asyl-mottak for UDI, de tomme ammo lagrene i fjellanleggene.

Nå kan dere begynne å tenke nøye over hvem som kan hjelpe det norske folk? Jeg vil opplyse dere om at INGEN inne på dagens storting er å satse på, jfr statskuppet som skjedde i 1940. Her kan dere lese kladden til kupp dokumentet som beviser statskuppet i 1940, som ble signert av Hm Kong Haakon, landsforræder KGB JAN agent Einar Gerhardsen og O Tostrup på Oslo Slott i 1945, ennå mens "russekatankene" ikke var dratt ut av Norge.

De var på Kirkenes og dro ikke ut av landet før- etter at dette dokumentet var signert. Den 25. sept i 45 dro russekatankene over grensen etter at de hadde full kontroll på vårt land. Tenk det- dere! Nå kan tårene renne...

http://bmonline.no/html/1945.html
Litt mer om skuespillet som utspant seg 9. april 40:

http://bmonline.no/html/70_aar.html

Og til sist- Nazi kanalen NRK skal dere IKKE låne deres kostbare ører eller kroner til. Og hvis jeg var dere, så hadde jeg sannelig brukt lisens-pengene til dasspapir i stedet!!

Det samme gjelder forsåvidt pressen for øvrig i Norge, bare landsforrædere!

Fordi de mottar pressestøtten, dvs ikke skriv om landssvikerne, ellers får dere med Medietilsynet å gjøre- som er landsforrædernes vaktbikkje.

http://bmonline.no/html/nrk_1.html

Nå må altså historien skrives kraftig om, og Einar G plass i Oslo må i dass!

Sannheten om Stortinget

Innlegg BmOnline » Fre Jul 24, 2015 6:59 am

Mange har ikke hørt om hvilke krefter som jobber i det skjulte for å skade STATENs selvstendighet, ja det er så ille at det går på rikets sikkerhet løs. Det er hva leksikonet forteller om vi slår opp på Strl §83 for å lese om hva det vil si å forbryte seg imot Statens selvstendighet? Fordi det er akkurat det våre rikspolitikere gjør- da de går imot både folket og Norges Grunnlov. Og det var FOLKET som bestemte. Men så stjal de makten i 1940. I 1939 gjorde de ULOVLIGE endringer, dvs gav en ny lov tilbakevirkende kraft, noe som er ULOVLIG jfr Grunnlovens prinsipper. De endret stortingsperioden fra 3 til 4 år uten å ha dekning for dette i Grunnloven hvor det er beskrevet at slike forslag IKKE kan utføres og settes ut i livet av det samme storting som har lagt fram forslaget, med andre ord- ikke før 2. eller 3. storting etter nye valg å gjøre dette om FOLKET sier JA ved stortingsvalget- ser dere.
Folkesuvereniteten gav de derfor også blaffen i, som også bidrar at situasjonen er meget alvorlig for ALLE som deltar i dette ulovlige spillet mot FOLKET i Norge. Et kupp betyr at de skal i fengsel.

Men hvor er da påtalemyndighetene, politiet? Jo, de sover sin søteste søvn. Saken er så ille at purken var de første å putte i kasjotten. Hele PST, politistaben og forsvarstaben pluss alle departement og hele dommerstanden pluss aktoratet v/T A Bush.

For å få en oversikt om hva det er vi snakker om, les mer;

Ved å studere denne siden som her vises til om Stortinget, så finner du raskt ut at prosessene på tinget påvirkes utenfra, fra forskjellige hold, som media, organisasjoner og valg.

Men de sier INTET om Europabevegelsens stortingsgruppe.
Dette er en stat i staten, og det var noe de "lyse hoder" virkelig skulle ta seg bryet med å studere, i stedet for å prate tøv om valgjukset som foregår i midt-østen- ser dere? Det er MYE værre her enn det er i alle andre land til sammen!
Dette er meget alvorlige saker, hvor fengsel fra 8-21 år- pluss moms og rentes rente er med i bildet, jfr Straffelovens § 83.

http://bmonline.no/html/stortinget.html

Norulv Øvrebotten har lagt ned mye arbeide her for å vise oss hvor ille det egentlig er. Jan Wiborg husker dere sikkert, han som ble skjøvet ut av et vindu på et hotel i Danmark og døde, fordi han hadde avslørt juks med målingene på Hurum, jfr Gardermoen prosjektet som hovedflyplass på østlandet. Nå arbeidet jeg i Luftfartsverket- meg til venstre i bildet- og ja- vi ville slett ikke vite av Gardermoen, som var en gammel russisk lest, les bunkere som ble sprengt og bevis fjernet om hva som egentlig foregikk på Gardermoen, ser dere? Luftfarsverket ble fjernet av kgb globalistene fordi det var for godt. I dag heter det Avinor og er en stor tesil. Nå holder de på med å rive Norge ned.

Gardermoen var altså den værste plassen man kunne finne i hele Norge, pga tåke og is. Hurum var perfekt. Noe alle som har levd og sett- vet alt om.

Vennligst

BmOnline

Topp

cron