Alle skylder på alle.

Forumregler
Når det viser seg at våre folkevalgte ivaretar fremmede interesser i stedet for nasjonens, hva skal vi så gjøre? Jo, vi har plikt på oss å forsvare våre grunnlovgitte rettigheter, §1 i Norges Grunnlov.

Derfor MÅ vi gå til Riksrett, som har tilbakevirkende kraft!

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Alle skylder på alle.

Alle skylder på alle.

Innlegg BmOnline » Lør Sep 02, 2017 8:25 am

Alle skylder på alle.

Påstanden fremkom i et leserinnlegg i byens lokalavis like før påske 2012. (Altså noen år tilbake). Vedkommende var rett og slett lei av galskapen som lenge hadde foregått i Halden-politikken.
NOEN særlig bedring er heller ikke sett senere.
(Ikke bare lokalt, og nasjonalt -
MEN i høyeste grad også globalt – foreligger problemet). Overskriften er derfor fullt ut dekkende for tidens kaotiske tilstander som den øvrige befolkning har blitt utsatt for i årevis av politikere og byråkrater.
(Og, jeg er fristet å føye til - en del redaktører. Heldigvis – ikke alle).

FOKUS i seneste år har riktig nok vært rettet mot ordene ”demokrati” og ”frihet”. MEN – hva er det vi opplever – egentlig? Svaret på det spørsmålet, tror jeg vil overraske svært mange.

FAKTA omkring ordene er nemlig det stikk motsatte. Og i denne forvirringens tid er behovet derfor fullt til stede for enda mer avsløring, og flere opplysninger om hva et reelt demokrati må innebære.
BEFOLKNINGEN har nemlig i lang tid rett og slett blitt rundlurt, og blitt tutet ørene fulle med propaganda og villfarelser, som har ført oss alle langt inn i et kollektivistisk, politisk SYSTEM, enten man velger å kalle systemet fascistisk eller kommunistisk.

(Det blir jo hipp som Happ. Og like galt).

UANSETT: Det systemet må vi ta sikte på å komme oss ut av. Og det litt brennkvikt – hvis vi mener noe oppriktig med frihet. Det mener i hvert fall jeg, som tilårskommet stabeis og nordmann.
ANDRE har i dag kanskje et annet forslag på spørsmålet til vedkommendes spørsmål: Hva må gjøres?
MITT forslag er i utgangspunktet kort og greit, men neppe populært. (Spesielt blant politikere og byråkrater). For den øvrige befolkning vil forslaget derimot løse mange problemer, og forslaget går i korthet ut på følgende: La private, frittstående rasjonaliseringsfirma fremsette forslag om nødvendige grep i den sammenheng. (Har andre noe bedre forslag – så kom med det!).
TIDENS uføre gjelder som antydet også andre steder. Derfor må flere reagere på sitt hjemsted - for etablerte partipolitikere våger neppe. De er prestisjebundet, og har dessuten bidratt til det hele. (Ja, jeg har sett påstander i den sammenheng som er særdeles alvorlige for de involverte).
Jeg viser for eksempel til nettsidene http://grunnlovens-vektere.com og http://www.bmonline.no som mer enn antyder hva som har foregått. (Riktig nok i demokratiets navn). MEN, det resulterende SYSTEMET er slett ikke demokrati. Tvert imot! Bruk derfor sommeren til grundig tenkning foran høstens Stortingsvalg! OG – TENK, så det knaker!

Thorbjørn Andersen.
Halden.

Topp

cron