Fedrelandskampen -du ikke kan tape-

Forumregler
Stortinget hevder at vi har et demokrati i dette landet. Men sannheten er at vi har et parti-diktatur.
Idet samtlige folkevalgte har deltatt i en forbrytelse så rammes de av Straffelovens §§ 83 og 330. Ingen vei utenom RIKSRETT!

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Hvis du vil legge ved filer, må du fylle ut feltene under.

Utvid visningen Emne: Fedrelandskampen -du ikke kan tape-

Fedrelandskampen -du ikke kan tape-

Innlegg BmOnline » Tir Aug 30, 2016 10:13 am

Den store Fedrelandskrigen sa russerne om krigen mot nazityskland. Også mange nordmenn gav sitt liv mot samme regime. I dag kjemper noen fremsynte nordmenn på ny, i første omgang verbalt for å bevare Norge som det norske folkets Fedreland. Dette er en ny Fedrelandskrig!

Innen hvert folk finnes det noen som gjerne forråder sitt eget folk og land for at de selv kan nyte noen fordeler under de fremmede, i stedet for å stå sammen med sine egne i kampen for frihet og folkets tygghet i samfunnet de er en del av. Quisling og Rinnan tjente også for inntrengerne! Forræderi har i alle tider og i alle kulturer blitt sett på som det mest negative og ynkeligste som et menneske kan begå- utenom mord.

Slik skrev A Garborg om svikere:
"So vere vigd til hel kvar feige svikarsjel i Norges land Kvar den som trulaust for mot heim og fedrejord dømd være han. Heng han i neste tre, grav han som pestfengd ned på ubygd øy. Og ingen gravstein graa- på denne haugen stå. Hans navn i gløyme gaa, hans minne døy."

Under totalitære og undertrykkende regimer er løgner, fortielser og meningsterror en nødvendighet for at de svikefulle kan beholde makten, akkurat slik AP og V-H aksen har holdt på i Norge i over 76 år nå.

Et slikt regime kalles diktatur- og det er hva Norge består av på stortinget i dag. Imideltid er utviklingen mot et slikt diktatur å tillate noen få "demokratiske" rettigheter for å gi et inntrykk av et plettfritt demokrati ovenfor dem som er fornøyd med sin egen tilværelse i dag og som ikke stiller kritiske eller forutseende spørsmål der riks-politikerne må ta konsekvensene av folkeflertallets mening (feks. nekte folket å ha en folkeavstemning om innvandringen, slik det var om Eu i 1994) Et slikt styresett kalles av noen for demokratur. Det er i denne labile fase vårt demokrati befinner seg i dag. I beste Gestapos propagandastil med meningsterror, fortielser og forfølgning- blir dem til del som våger å protestere imot globalistenes blod bads planer- denne nasjonalt ødeleggende innvandringspolitikk.

Argumentene for å påtvinge oss innvandringen er i hovedsak beheftet med store usannheter og bedrag. Våre riks-politikere og kjendis barn er med i Blitz-gjengen, har vært delaktige i voldsaksjoner til støtte for foreldrenes politikk. Det er denne gjengen som Willy Haugli, vår tidligere politimester i Oslo mente var på ville veier- ja på en kriminell løpebane. Og det er akkurat denne gjengen som er disse nynazistene som NRK hyler om hver dag. Men NRK sier svært lite og intet om at dette er SOS RASISME OG BLITZ alene som står for i Norge, ja betalt av Staten og våre skattepenger.

Vår Fridtjof Nansen snakket varmt om et nasjonalt hjem for et etnisk folk- armenerne. Alle folk har en rett til eget nasjonale hjem og land uten fare for å bli fortrengt av fremmede egoistiske snyltere. Trygghet for det enkelte folkeslag uansett hvor det er på jorden, er en byggesten og en forutsetning for den freden som omtales i alle fora, hvor krig har herjet samfunnene og hjemmene til de berørtes territorium- hvor ofte er omtalt i media? Uten at VI får høre sannheten om hvem det er som står bak denne krigen. Nå passer det seg å fortelle at globalistene er denne ufreden som herjer i dagens Europa og verden. Som dreper hvor mange som helst for at deres djevelske agenda skal ta våre liv. Dette gir intet håp om å skape fred mellom verdens folk og nasjoner.

Hvem som helst har rett til å verge seg imot slike djevelske krefter å berge sitt land, også det etniske norske folk. Vi har rett til å verge vårt Norge som før, og sende de ubudne og storforlangede gjester hjem- gjerne i følge med landssvikerne som har har vært døråpnere for en slik destruktiv politikk som fargerrikt fellesskap og bedrag er, hvor de med sin sårende propaganda har blåttet sin hals- og såret vårt folk og nasjonen Norge med milliarder av judaspenger fra statskassen.

Dine barn eller barnebarn vil engang spørre: Hvor var du da kampen pågikk, måtte andre kjempe for deg? Eller var du- kan hende på den gale side?

Bli aldri en landssviker, men stå skulder ved skulder for nasjonen, vårt Norge. Bli ved dem som ikke er lakeier under svikere av land og folk. Innvandringspolitikken blir bare hardere og mer uforsonlig for hver dag som går, og det blir uvergelig et oppgjør før eller siden. Folket er på lag med innvandringsmotstandere og folkeflertallet vil aldri å hete fargerrikt fellesskap, slik globalistene på løvebakken lever opp til, nemlig et landsforræderi.

Du kan ikke tape denne Fedrelandskampen!

Vi vil oss et land som er frelst og fritt, og ikke sin frihet må borge.
Vi vil oss et land som er mitt og ditt- og dette vårt land heter Norge.
(Per Sivle)


BmOnline

Topp

cron