Stemmen fra veggen.

Forumregler
Stortinget hevder at vi har et demokrati i dette landet. Men sannheten er at vi har et parti-diktatur.
Idet samtlige folkevalgte har deltatt i en forbrytelse så rammes de av Straffelovens §§ 83 og 330. Ingen vei utenom RIKSRETT!

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Hvis du vil legge ved filer, må du fylle ut feltene under.

Utvid visningen Emne: Stemmen fra veggen.

Stemmen fra veggen.

Innlegg BmOnline » Man Okt 09, 2017 10:01 pm

Stemmen fra veggen.

Bak presidentens plass i Stortinget henger et maleri som skal forestille Riksforsamlingen på Eidsvoll i 1814. I midten står Christian Magnus Falsen. Han har fått hedersnavnet ”Grunnlovens far” for sin innsats, og blir ansett som den norske grunnlovs hovedforfatter.

HVORDAN ville forsamlingen på bildet gi uttrykk for sitt syn på dagens politikere - og tidens politiske uføre, mon tro? TENK om Falsen snudde seg mot dagens politikere i salen og sa sin hjertens mening i klartekst. Ja, hva hadde han hatt grunn til å si – nå i året - 2017?
SETTER man det hele inn i et tidsperspektiv, er min påstand dette: Hvis Dere tar utgangspunkt i Grunnloven og dens intensjoner – da, har Dere feilet totalt! Etter alle kunstens regler har Dere i årevis manipulert norske borgere inn i et POLITISK SYSTEM som er hinsides all sunn fornuft. Den granskning som for lengst skulle vært utført, må nå til – før all troverdighet overfor politiske myndigheter forsvinner helt. Troverdigheten er allerede på et farlig lavmål!

APROPOS GRANSKNING: Etter alt det som i mange år har foregått - både på kommunalt plan og på riksplan - viser jeg til ordene over. De er høyaktuelle - og minner meg dessuten om ord, skrevet av Andreas Hompland, i Dagbladet, 16. mai, 2014: ”Høgre og stortings president Olemic Thommessen har overtatt som knehøner for dei kapitalistiske kommunistane”. (Min kommentar: Du verden; Det var rene ord for pengene!)

STORTINGSPRESIDENTEN – Olemic Thommessen, Høyt Lysende Salomos Betrodde Broder i Frimurerlosjen - hva tenker han om tilstanden? OG – hva mener andre i Stortinget, Norges nasjonalforsamling? Begriper de I ETTERTID hva de har vært med på – bevisst eller ubevisst?
ADVOKAT Kristofer Almås – var den første varsler jeg var i kontakt med angående tidens uføre, og som i årevis hadde fulgt inngående med i hva som hadde foregått i det politiske narrespillet – både nasjonalt, og i internasjonal sammenheng. Det var slett ikke lite!
DERFOR var hans ord til politikerne på Stortinget, dekkende. (Den gang, som nå). Og - i klartekst, følgende: ”En ting bør dog alle disse politikerne ha ganske klart for seg: Jo lenger de venter med ryddesjauen – jo lenger den utsettes – desto mer skitt er man nødt til å lempe ut. Når man lar Stortinget gå på talle, som en annen saueflokk – blir bare tallen høyere og høyere for hvert år som går, inntil taket bås, og flokken kveler seg selv. Revolusjonen spiser også som kjent sine egne”. (Tistaposten - Halden, 30. juli 1980).

UTFORDRINGEN og OPPFORDRINGEN – har lenge vært fremsatt - og den bare øker: HVEM vil påta seg denne oppgav: Beskriv i klart språk hva som har foregått – også etter 2. VK.
INGEN TVIL: OPPGAVEN – er ikke bare stor. Den er formidabel!
ETTER en slik beskrivelse – vil et nytt spørsmål komme: Hva nå?
FORNUFTIG SVAR PÅ DET SISTE – MÅ TA UTGANGSPUNKT I GRUNNLOVENS INTENSJONER FOR NORSKE BORGERE. (Alt annet er av liten, eller ingen interesse. Totalitær tenkning har igjen dukket opp – og bifalles av alt for mange). DESSVERRE.

PARTIPOLITIKERE – er prestisjebundet, og våger heller ikke å vedgå tidens nazisme, som de selv sterkt har bidratt til. Derfor dette innhogget – som må opp til diskusjon blant borgere:
ALL STATLIG VIRKSOMHET GJENNOMGÅES AV PRIVATE RASJONALISERINGSFIRMAER.


Thorbjørn Andersen. Halden.
På Facebook

Topp

cron