Viktig kirkevalg

Er du i behov for forbønn, ta kontakt i Jesu navn.
Jeg ber for syke. Dette er i Herrens tjeneste og koster ingen penger.

Jakobs brev 5,15
15 Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.
16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.
Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Viktig kirkevalg

UNREAD_POST BmOnline » Søn Aug 30, 2009 7:27 pm

MEGET VIKTIG MELDING til deg, kjære Foreldrerett-venn!

Vi står foran to viktige valg: Stortingsvalget og valget til lederskap i Den norske kirke. Det er dette siste jeg skriver om nå, og det angår naturligvis i første rekke dem som er medlemmer i 'Statskirken'. Samtidig erfarer vi at mange frikirkelige ledere ser med skrekk på at den 'store norske' skulle ende opp med å innføre kjønnsnøytralt ekteskap i kirken - for da vil presset bli kolossalt også på de andre kirkesamfunnene.

På samme måte som Foreldrerett.no ble etablert for å forsvare foreldreretten i skole og barnehage, må og vil vi i dag forsvare alle barns rett til å ha og kjenne sin egen mor og far. Vi forsvarer også at ekteskap per definisjon er et samliv mellom én mann og én kvinne, og at det er her barn hører hjemme.

Nordisk Nettverk for Ekteskapet og Foreldrerett.no har begge lagt ned et stort arbeid i å kartlegge hvor kandidatene til kirkevalget står. Nå er anbefalingen klar - nå trenger vi DIN HJELP til å spre denne informasjonen! De fleste av de du kjenner, er medlemmer i DnK. De fleste av dem er sikkert også enig i at Kirken ikke kan innlate seg på å akseptere et lovverk som innebærer at staten tar fra barn faren deres, og som legger opp til et marked med salg av levende menneskeliv - sæd, egg, livmorer, surrogatmødre, inseminasjon.

Ikke desto mindre er det politiske presset enormt for at Den norske kirke skal godta dette. Derfor må vi engasjere oss - du og jeg. Vi har tilrettelagt lister på www.foreldrerett.no som kan printes ut, klippes opp som små, hendige lapper og sendes til - eller deles ut blant - mennesker som ikke bruker internett. Det er mange av dem, og de trenger vår hjelp. De vil stemme, men vet ikke hvem de skal stemme på - derfor venter de på at noen gir dem råd.

Kjære Foreldrerett- venn! Vi prøver å ikke sende ut e-poster i tide og utide - vi vet dere får mye info. Når vi nå skriver, er det fordi saken er svært viktig. Nå har vi muligheten til å velge inn et Kirkemøte som setter foten ned og gjør klart at Kirken er kirke - det er IKKE en statlig etat.

Kan du hjelpe til med å spre informasjonen? Tenk på alle misjonsvenner, alle misjonsforeninger, kvinneforeninger, kristne skoler, leirsteder, eldresentre ... det fins en rekke steder hvor mennesker samles, mennesker som vil være SÅ takknemlig for at du hjelper dem å stemme til forsvar for barnet, ekteskapet og familien. Vi har tiden frem til valgdagen - 14. september. Skulle du ha anledning til å gi noe til arbeidet med å få ut denne informasjonen (annonser er viktig), takker vi hjertelig - vår konto er 2801 19 26845.

Takk for din velvilje - besøk nettsiden vår og vær ikke redd for å ta kontakt om du lurer på noe!

Øystein Åsen, Foreldrerett.no
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2546
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til BmOnlines kristendomsforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron