Kaller små kristenpartier ‘skadeverk’

Er du i behov for forbønn, ta kontakt i Jesu navn.
Jeg ber for syke. Dette er i Herrens tjeneste og koster ingen penger.

Jakobs brev 5,15
15 Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.
16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.
Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Kaller små kristenpartier ‘skadeverk’

UNREAD_POST BmOnline » Ons Des 12, 2012 4:52 pm

Partiet De Kristne klarte underskriftskravet. Nå går KrFs eks-leder Dagfinn Høybråten knallhardt ut mot konkurrenter.
Ved kommunevalget i fjor kunne velgerne i Bømlo kommune i Hordaland stemme på et helt nytt parti. De kristne fikk 6,5 prosent av stemmene og to representanter i kommunestyret. Nå vil partiet bli nasjonalt og innta Stortinget ved valget neste høst.

Partisekretær Terje Simonsen opplyser til Vårt Land at de hittil i år har samlet inn nærmere 10.000 underskrifter og dermed er godt innenfor kravet for å registrere et politisk parti, som er 5.000 underskrifter.

«Mislykket». Samtidig som De kristne jubler, går Dagfinn Høybråten hardt ut mot både dem og andre småpartier. I bloggen sin omtaler den tidligere partilederen alternative kristenlister til KrF som «komplett mislykket» og rent «skadeverk» overfor partiet han representerer.

– Slike forsøk har to ting felles: For det første har de vært komplett mislykket. For det andre har de vært til skade. Utsatte KrF-mandater er tapt, skriver han og spør:

Hva får noen til å tro at det vil gå annerledes i 2013?
Han spår at det vil bli færre og ikke flere profilerte kristne på Stortinget.
Generaloppgjør. Blogginnlegget er et kruttsterkt generaloppgjør, der han spesielt imøtegår nyskapningen De Kristne. Det har ifølge Høybråten vært «selsomt» å følge dannelsen. Partiet har nemlig vektlagt det som er feil med KrF.

– Det er tydelig at enhver misnøye med det stortingspartiet vi har som bygger politikk på Bibelens verdier, skal nyttes som grunnlag for mobilisering, skriver Høybråten.
Han legger til at intensjonen kan være den beste: Flere kristne på Tinget:

– Men jeg har ikke sett noe hos denne gruppen som gir grunn til å tro at resultatet vil bli noe annet enn vi har sett tidligere: Ingen egne mandater, men en svekkelse av KrFs mandatsjanser der det står om få stemmer.

Han avslutter bloggen med kraftsalven:
– Derfor er og blir disse initiativene å betrakte som rent skadeverk som svekker og ikke styrker kristen innflytelse i norsk politikk.
Provoseres. Partisekretær Simonsen mener blogginnlegget må stå for Høybråtens regning, men lar seg likevel provosere over merkelappen «skadeverk».
– Det er KrF som står for det virkelige skadeverket, når de lar en rødgrønn regjering sitte med makten i åtte år, sier han.
Simonsen gir Høybråten rett i at tidligere forsøk på å danne kristne partier har vært mislykkede.
– Han refererer bare et faktum. Men nå kan De kristne lykkes, sier Simonsen.

Lettelse. Han sier De Kristne er lettet over at et maratonløp er over. I nesten ett år har de arbeidet møysommelig med å skaffe underskrifter.
– Vi har samlet inn nesten dobbelt så mange underskrifter som vi trenger.

Hittil står partiet sterkest i Rogaland, der de har skaffet seg 900 medlemmer.

http://www.vl.no/samfunn/kaller-sma-kri ... skadeverk/

Kommentar BMO:
Det vil vise seg hvem som kan påkalle Herrens navn? Krf har gjennom åresvis vist oss hvem de foretrekker. (Vatikanet og Pavens subsidiaritetsprinsipp) Ved å hoppe til køys med styggen selv.
http://grunnlovens-vektere.com/html/katbvr.html

Krf og Høybråten, hvorfor lage seg noe annet, når vi har Jesus Kristus, og HANS Ord? Vend om, vend om- i dag!!
Herren sier
"Kom ut fra henne, mitt folk, for at dere ikke skal ha del i hennes synder, og for at dere ikke skal få del i hennes plager! For hennes synder når like til himmelen, og Gud har kommet i hu hennes urettferdige gjerninger." Johannes åpenbaring 18, 4-5.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Krf er et ‘skadeverk’ Høybråten

UNREAD_POST BmOnline » Man Sep 10, 2018 9:06 pm

Høybråten, Krf er et skadeverk. Tenk nå har Kfr fjernet tros-bekjennelsen. Det er bare å legge til, Krf er sannelig gift med Satan, det motsatte av hva de egentlig skulle stå for.

Våkne opp dere troende i Kristus, ta ikke del i urent. Nå skal Krf bli store med hjelp av vantroen, den vantro som Herren Jesus Kristus svor ved Seg selv, ikke skulle få komme inn til Hans hvile. (Få den Hellige Ånd.) Kun den som tror i sitt hjerte. Det fins tre sorter. De troende, de som gjør som dem tror, og de vantroe- som ikke tror på Herren Jesus Kristus.

Så galt har det vært fatt i Krf i alle år, men nå har de altså kommet ut av skapet. Til dere troende sier jeg, kom ut av KRF, hvis dere vil få evig liv.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/0 ... troskravet

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Sep 10, 2018 9:06 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til BmOnlines kristendomsforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron