Stormøte i Narvik, ved KAN.

Er du i behov for forbønn, ta kontakt i Jesu navn.
Jeg ber for syke. Dette er i Herrens tjeneste og koster ingen penger.

Jakobs brev 5,15
15 Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.
16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.
Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Stormøte i Narvik, ved KAN.

UNREAD_POST BmOnline » Man Mar 15, 2010 11:14 am

Stormøte i Narvik ble avviklet i Narvik kulturhus.

Møtet ble åpnet av leder Morten Selven, som takket alle som møtte opp. Han åpnet møtet med å fortelle at han hadde fått en veldig kraftig åndelig opplevelse/erfaring ved skriftstedet Joh. 3,16. For så høyt har Gud elsket verden, at Han gav Sin Sønn den enbårne, for at hver den som tror på Ham ikke skal fortapes, men ha evig liv. Slik kom Joh. 3,16 samlingen i gang, noe Morten Selven arbeider med for å spre Herrens budskap.

Ekteskapet og Bibelen: Dr Norvald Yri
Deretter gav Selven ordet til Norvald Yri, som tok for seg samfunnet, mannen og kvinnen i samliv og dagens nye ekteskapslov om homopraksisen innført av de rødgrønne, (SV). Det er en vederstyggelighet som har funnet sted, hvor disse truer kirken til taushet, ja formelig angriper norske tradisjoner, Bibelens ord, ja grunnvoilen for eksistensen trues. Og her ble kreftene innen SV behørig belyst, hva de stod for. Nå har de rasert de gode verdiene som stod i barneskolen, og erstattet det med RL fag i stedet for kristendomsundervisning. Dette må vi få en slutt på, og vi må sette inn alle gode krefter i kampen, for at kristendommen atter kan få lyse opp barneskolene i Norge.

Avkristningen i skoler og institusjoner: Landsleder Anne-May Hogsnes
Anne-May kommer fra Kristent Samlingsparti. Hun fortalte fra sin barndom, da det ikke fantes internett, mobiltelefoner osv, alt dette som i dag påvirker barna, både i positiv og negativ forstand. Også det faktum at vi i dag har så store endringer i familiene, pga samfunnsendringen til det værre, et kjøligere samfunn, hvor barna lider under dette. Mor er ikke hjemme, hun er på jobb- barna er i en eller annen barnehage, stress og styr i hele oppveksten. Videre har små barn adgang til pc bruk ganske tidlig. Dette i følge undersøkelser gjort av det offentlige. Og her er mange problemer tilknyttet hva barn får adgang til på nettet. Det er alle disse nettstedene, nettby, Facebook og Youtube til eks. Mange barn har fått kontakter på nettet, og de ender med å kle av seg foran et kamera mot nettet. Det er mange som er blitt utsatt for trakassering og mobbing i denne forbindelse. Mange sliter med psyken i tidlig alder, aldri før har det vært så mange som har slitt med psykiske lidelser i barneårene. Det er narkotika som ødelegger mange ungdommer. De kommer bort i mange farer i dagens samfunn. Det er slik at det positive "drukner" i det negative. Og når staten legger opp til dette, da er det nærmest en umulighet å skjærme våre barn for dette.
I Oslo gis det ut sprøyter til de narkomane, gratis i "sprøyterommet". Det settes hver dag opp mot 4.700 sprøytestikk på narkomane i Oslo. Det er ca 4-5 stikk pr. individ pr. dag for at de skal "kjenne seg vel". Sprøyterommet har overhodet ingen preventiv virkning, tvert om så ødelegger det individet. Det kostet i 2009 skattebetalerne 12 millioner kroner. Staten er således med på å holde liv i narkotilkahelvetet i Oslo.
Metadon er heller ingen vei ut av uføret.
De få som virkelig hjalp de narkomane i privat sektor, har mistet statstøtten til slikt viktig arbeide, ja ved Evangeliesenteret i Oslo.
Det er et tankekors at våre myndigheter virkelig ikke ser verdien i å leve et rusfritt liv, å avhjelpe dem til å komme ut av det. Staten nekter å hjelpe oss med dette. Det er en meget viktig pekepinn, for oss som ønsker at verdiene skal tilbake i hverdagen for alle, nå vet vi hva vi ikke skal stemme på ved neste valg. Vi er nødt til å reise oss sammen imot denne fornedrelsen. Ja, "KAN" hadde også en bønn under møtet i Herren.

Avkristningen i norske medier: Pastor og tidligere TV-redaktør Finn Henrik Friis Larsen
Finn Henrik gikk ivrig løs på oppgaven å fortelle hvor skruppelløs media er i sin omgang med sannheten, å forfekte det "politisk korrekte" syn, dvs som den sittende regjering- til enhver tid synes er flott. Men det er trist å fortelle at de river ned sannheten og gleden i samfunnet.
Men vi kan være enige om at de har vært meget dyktige i å ødelegge for oss, og seg selv. Men de har ikke tenkt å angre seg, dette er noe som de vil, (SV). SV og NRK har fått sine folk inn i alle posisjoner hvor det er viktig å ha sin påvirkning, de sitter på desken i alle ledd og får derved ut sin politikk her, av det som samles av journalister. Alt som samles inn, det blir fordreid til denne "politiske korrekte sannhet"
som er en stor løgn. De har vært meget dyktige til å lyve til folket, som til slutt har trodd på denne løgnen. Men hvor er vi? Nå har det gått for langt, nå må vi reise oss, og kjempe for de verdiene som er stjålet fra oss. Det er vi som kristne som må gjøre den jobben. Det er ikke for sent ennå.

Israel, Midtøsten og Verdenssamfunnet: Medlem av Norsk/israelsk Handelskammer, Morten Selven

Ja, Morten gikk rett på sak, han kjente meget godt til Israel og kampene som har foregått der i mange år. Men hvis vi tar frem Bibelen, så vil vi finne ut at det i både Mos. og Rom., står at Gud delte opp landene i mellom folkeslagene. For Jødenes del er hele palestina deres land etter Bibelen. Det jødene i dag har, er bare litt over 1/4 av det som de virkelig skulle hatt. Det er et faktum. Således benytter media alle midler for å sverte Israel og jødene med alle midler. Det er så ille at til og med norske Biskoper skulle reise til Israel for å demostrere, ved at de er blitt "propagandert ned" av NRK og Tv2. Men det ser ikke ut som Biskopene får gehør hos utenriksminister Støre- akkurat her.
Det er en total mangel på objektivt innsyn, uten sidestykke, når det kommer til det punktet å skulle være objektiv i midt-østen konflikten. Mats Gilbert, lot seg bruke i denne skittentøysvask, med stor lykke for palestinerne, av Nrk og Tv2, mot Israel.

Men denne ensidige vinklingen fra media i Norge, viser oss at Staten og media er ganske samkjørt i denne antisemittismen som foregår. SV til eksempel, nekter å spise frukt fra Israel, de forlangte å få frukt fra andre land ved et tilfelle.

Så sang den kjente, kristne sangerinnen Solveig Friis Larsen. Det var en fornøyelse å høre henne synge. Veldig vakkert var det, og jeg kan bare anbefale hennes varme stemme.

Normalt kontakter KAN alle menigheter og sender plakat og informasjon til deres internettsider og til opplesning i menigheten. I dette tilfelle ble dette ikke skikkelig gjort, da hun som gjør det fikk alvorlig sykdom i familien. Ledelsen i KAN fikk vite det så sent at de ikke fikk satt inn en kvalitativ erstatter.

Vi hadde en god dialog med møteholderne i pausen og etter møtets slutt. Tiden går jo aldeles så fort, men vi snakket sammen og hadde en meget hyggelig kveld sammen, i Herren!

Norge i Dag:
http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=17416
Kommentar fra møtet i Oslo:
http://www.vl.no/folk/article4142043.ece

Oslo konserthus KAN:
http://www.vl.no/kristenliv/article4153261.ece


Vennligst

BmOnline

Som takker for å få ha vært sammen med alle. Jeg traff også en hyggelig mann fra Pretoria i møtet.
Også flere pinsevenner var til stede. Frelsesarmeen var også til stede.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Elendig kunnskap om jøder i Norge

UNREAD_POST BmOnline » Ons Aug 31, 2016 8:26 am

Meget liten sannhetsgehalt i Norge om jøder, sier Jo Benkow. 87 (H)

Jo Benkow:
– Grotesk kunnskapsløshet om jøder
Jo Benkow er sjokkert, rystet og skuffet over at nordmenn later til å forstå så lite av situasjonen Israel er i og kan finne på å sammenligne konflikten mellom Israel og palestinerne med Holocaust.


http://dagen.no//Nyheter//Innenriks/tab ... eView=true

Jo Benkow og alle norske jøder har grunn til å være sjokkert. De er også meget tålmodige, og noen av dem kommer ut, og forsvarer norske myndigheter, når de får dårlig presse i utlandet. Hva får de igjen for det? Ingen ting. Løgnkampanjen mot Israel fortsetter, og det er en snedig "proxy" for jødehat. Det verste; i Norge driver de barnehager og "skolen," som PLO og HAMAS, gir sine unger ondsinnede løgner, istedet for sannhet om Israel. Jeg har møtt dem, etter de har fått "høyere norsk utdannelse," og alt "de vet" er påviselige løgner, alltid i Israels disfavør.

Og de har lært at når noen forteller dem sannheten om Israel "heckler" de deg, og gjentar refrengene sine, som dresserte papegøyer. Og dette pågår også i det offentlige rom, og i pressen. Og om noen blir invitert til NRK, og snakker sant, sier programlederen: "Vi tar ikke den debatten nå", og så gir han/ hun ordet til en av sine politiske venner. Og Kåre Willoch er som "a rock star."

J Benkow.jpg
Jo Benkow langer ut mot antisemittismen i dagens regjering og storting.


For det første Israel har intet å beklage, de har modig kjempet for sin eksistens i 64 år, og er eksemplariske, tatt i betrakting de trusler de er utsatt for. Tenk de forsvarer sitt folk mot utslettelse, og blir belært av nordmenn, som nå skal ha "fremmedarbeidere" i forsvaret også - allerede Islendinger, Saga Øya må hjelpe Norge.

Og ingen i historien har som Israel behandlet sine aggressive fiender bedre, de rekker alltid ut en hånd, som forties i Norge. Og Norge er i Afghanistan for å forsvare vår frihet, mot Taliban?
Og Israel har hatt slike trusler gående og Talibanere på sin grense i 64 år, og blir belært av Norge? Har de ingen skam? Landet med politiet, som arresterte sine egne jødiske landsmenn etter 1940, sendte dem til dødsleire, uten å bli bedt, og til denne dag har ingen blitt gjort ansvarlig.
Og igjen er våre og Europas jøder truet. For vi har Talibanere og HAMAS på vårt kontinent. I vårt land, med statsstøtte!!!!!!

En gang var jeg stolt av Norges støtte til Israel og det jødiske folk, særlig fra AP. Nå er jeg skamfull på mitt lands vegne, for det foregår en kampanje for å støtte despoter, under dekke av at "de bare kritiserer Israels politikk." Jeg spør: Har Kåre Willoch, politikere, presse, akademikere og andre noen gang kritisert despotene, som aldri gir opp sin aggresjon?
Nei, de dekker over deres ondskap, og fremstiller ett fritt folk og ett fullverdig demokrati som skurken.
Og alt er organisert fra toppen av regjeringen, til statssubsidierte NGOs". Jøder og det som ble Israel har støttet en palistinsk stat, lenge før 1948.

Kommentar:
Takk for at du sier fra Jo Benkow, men det eneste som hjelper er at Norges "humanitære" image rives ned i utlandet. Og allerede er Norge en anti semitisk paria, i mange kretser. Men hvordan kan dagens "jøder" være det når de opprinnelig er ekte Khazarer? Hvorfor er Israel delaktige i Jabhat-Al-Nusra?
Er det noen som begynner å se de krigerske Khazarenes ansikt, sminket som jøder? Jusst det!!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Stormøte i Narvik, ved KAN.

UNREAD_POST Hvem er jøder? » Tor Sep 01, 2016 9:08 am

Her får du servert fakta om jødene i dag. Husk de er lure og smarte, men likevel ikke jøder.

Hva er fakta om jødene? (Jeg kaller dem jøder for deg, fordi de er kjent som jøder. Personlig kaller jeg dem ikke jøder. Jeg kaller dem såkalte jøder fordi jeg er klar over hva de egentlig er). De østeuropeiske jøder, som utgjør 92% på verdensbasis av det folk som kaller seg selv jøder, var opprinnelig Khazarer. De var et krigersk folk som levde dypt i Asias hjerte. De var så krigerske at endog asiatene drev dem ut av Asia og inn i Osteuropa. Der opprettet de sitt store Khazarrike med en utstrekning på to millioner kvadratkilometer. På den tiden eksisterte ikke Russland, heller ikke mange andre euopeiske land. Khazarriket var det største landet i hele Europa – så stort og mektig at når andre konger ønsket å føre krig, lånte Khazarene dem 40 000 soldater. De var svært mektige.
De var fallosdyrkere, en motbydelig skikk, og jeg vil ikke gå nærmere inn på det nå. Men det var deres religion, som det også var religionen til mange andre hedninger og barbarer i verden. Khazarkongen fikk slik avsky for den degenerasjon som skjedde i riket hans at han bestemte seg for å adoptere en monoetisk religion – enten kristendommen, Islam eller det som i dag er kjent som jødedom, men som egentlig er Talmudisme. Han valgte den såkalte jødedom, og det ble statsreligionen. Han sendte bud til Talmudskolene i Pumbedita og Sura og fikk hentet opp tusener av rabbier. Han åpnet synagoger og skoler, og folket hans ble til det vi i dag kaller jøder. Det var ikke én av dem som hadde forfedre som noen gang hadde satt sin fot i Det hellige land. Ikke bare i gammeltestamentlig tid, men før det. Ikke én av dem! Og likevel kommer de til de kristne og ber oss om å støtte deres væpnede opprør i Palestina med ordene: «Dere vil vel hjelpe med å repatriere Guds utvalgte folk til Løftets land, deres opprinnelige hjem, ikke sant? Det er deres kristne plikt. Vi ga en av våre sønner som Herre og Frelser for dere. Dere går nå i kirken på søndag, og dere bøyer kne og tilber en jøde, og vi er jøder». Men de er hedenske Khazarer som ble omvendt på samme måte irlenderne ble. Det er like absurd å kalle dem for «Det hellige landsfolk» som å kalle de 54 millioner kinesiske muslimer for arabere. Muhammed døde i 620 e.Kr, og siden den gang har 54 millioner kinesere konvertert til Islam som sin religiøse tro. Og det er i Kina, tre tusen kilometer fra Arabia, Mekka og Muhammeds fødested. Tenk deg nå at disse 54 millioner kinesere kalte seg arabere. Da ville du si at de var litt på kanten. Alle som tror at disse 54 millioner mennesker er arabere, må være litt sprø. Alt de gjorde var å ta imot en religiøs tro som hadde sitt opphav i Mekka, i Arabia. Det samme gjelder irlenderne. Da de første irlendere ble kristnet, var det ingen som dumpet dem i havet og importerte til Det hellige land en ny gruppe innbyggere. De var ikke blitt andre mennesketyper. De var de samme menneskene, men de hadde tatt imot kristendommen som sin religiøse tro.
Disse Khazarene, disse hedningene, disse asiatene, disse tyrk-finner, var en mongolsk rase som ble tvunget ut av Asia og inn i Osteuropa. Fordi kongen deres antok den talmudiske tro, hadde de ikke noe valg. Det var det samme i Spania: Hvis kongen var katolikk, måtte alle være katolikker. Hvis ikke, måtte du komme deg ut av Spania. Khazarene ble til de vi i dag kaller jøder. Tenk deg hvor absurd det var for de store, kristne landene i verden å si: «Vi vil bruke vår makt og prestisje til å repatriere Guds utvalgte folk til deres gamle hjemland, Løftets land». Kan en løgn være større enn det? Fordi jødene kontrollerer avisene, magasinene, radio, TV, forlagshusene, og fordi de har forkynnere på talerstolene og politikere på improviserte talerstoler, og de taler alle samme språk, er det derfor ikke overraskende at du tror på denne løgnen. Du vil tro at svart er hvitt hvis du hører det ofte nok. Du vil da ikke lenger kalle svart for svart – du vil begynne å kalle svart for hvitt. Og ingen vil laste deg for det.
Dette er en av historiens største løgner. Den danner grunnvollen for all elendighet som er kommet over verden.
Er du klar over hva jødene gjør på Forsoningsdagen, som du tror er så hellig for dem? Og det jeg sier nå, er ikke rykter. Jeg står ikke her for å være en rabulist eller oppvigler. Jeg står her for å presentere fakta. Når du går inn i en synagoge på Forsoningsdagen, reiser du deg for den aller første bønnen du framsier. Det er den eneste bønnen du reiser deg for. Du gjentar tre ganger en kort bønn som kalles Kol Nidre. I den bønnen gjør du en overenskommelse med den Allmektige Gud om at enhver ed og ethvert løfte du gjør i løpet av de neste tolv månedene skal erklæres ugyldige. Eden skal ikke være en ed, og løftet skal ikke være et løfte. De skal ikke ha noen virkning. Videre lærer Talmud at når som helst du avlegger en ed eller et løfte, så skal du huske på Kol Nidre-bønnen du fremsa på Forsoningsdagen, og du er da løst fra forpliktelsene til å holde dem. Hvor mye kan du da stole på deres lojalitet? Du kan stole på deres lojalitet like mye som tyskerne stolte på den i 1916. Vi kommer til å lide den samme skjebne som Tyskland, og av samme årsak.
Hvem er jøder?
 


Gå til BmOnlines kristendomsforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron