Miraklenes tid er ikke forbi

Er du i behov for forbønn, ta kontakt i Jesu navn.
Jeg ber for syke. Dette er i Herrens tjeneste og koster ingen penger.

Jakobs brev 5,15
15 Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.
16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.
Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Miraklenes tid er ikke forbi

UNREAD_POST BmOnline » Tir Apr 26, 2011 11:39 am

Den 19. April ble plutselig en venn av meg syk og havnet på sykehuset i Oslo. Det stod om livet.
Han måtte skifte 3 blodårer i sitt hjerte.

Før dette fant sted dvs ca 14 dager før dette gav jeg ham mitt mobilnummer, slik at han kunne ringe om det var noget som kom i veien.

Som sagt, den 21. April ringte han og fortalte da at han trengte hjelp, ja- fra det høye. Han fortalte da hva som hadde skjedd, han hadde fått vite av legene at han hadde fått sykehus virus i blodet under operasjonen og at de ikke kunne gjøre noe med det.

Jeg sa at jeg skulle be for ham på telefonen. Så gjorde jeg. Jeg gav ham beskjed om å ringe meg tilbake om nødvendig.

4 dager etterpå ringte han meg, og da kunne han fortelle at viruset forsvant og at han nå skulle bli sendt hjem til Sarpsborg, etter å ha trent på rullator i 4 dager.
Jeg sier bare Amen og takk og lov.

Herrens kraft er den samme i går, ja i dag og til Evig tid den samme. Hebr 13,8 Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja, til evig tid. Så hvordan kan de si at det var før, prestene og biskopene i organisasjonene- da tror de jo ikke på Guds Ord? Og mange sekter gjør det samme. De hveder, miraklenes tid er forbi, ser dere-.
Og de ser det ikke, fordi Gud skjuler seg for den vantro og åpenbarer seg for de troende, Amen!


Guds under skjer hver eneste gang og hvert eneste sted hvor en troens bønn blir lest, fordi Herren selv har sagt at det er slik. Når Gud således har gjort dette en gang, fordi Han er uforandrelig og kan ikke gjøre annet enn det som står skrevet, fordi det talte ord er Ham.
Det er DIN TRO som bevirker at HAN gjør det. Hvis du ikke tror, skjer intet. Hver eneste bokstav i Bibelen er sannheten. Hvis du tror på en løgn, så vil ikke Gud ta del i det. Mennneske ord er løgn, jfr Matt 15,9. Og det samme med ditt hjerte- om det vitner imot deg, så skjer intet. Du må få det rett først- før du kan gå på vannet. Du må få dine egne synder forlatt- før det skjer- du kan ikke holde syndene mot andre- men tilgi dine fiender.

Takk kjære Far- for at du hører bønnene våre, i Herren Jesu Kristi navn, til Din Ære og Din Pris, Amen!


Markus 11, 24: Derfor sier Jeg dere. Alt det dere ber om i deres bønner, tro at dere mottar det, og dere skal få det.


Vennligst

Bjørgulf Mortensen
I Herren Jesus Kristus

Schumacher skulle kjøre Formel 1 denne søndagen 4. mai 2003.
Rainer og jeg skulle se på det- denne søndagen, men plutselig får jeg beskjed fra det Høie. Dra ut på havet, ta med et pledd. Og jeg sa til Rainer, du vi må på havet- vi må bare glemme Schumacher i dag.
I full fart bar det avgårde til kaia og hoppet i båten m Pledd under armen. Vi var tre stykker ombord. Rainer, en tysk sykesøster (sommerjobb på Ferie-senteret) og jeg. Rainer har også Far i sitt hjerte, ja en kristen- ser dere.

Da vi var kommet utpå fikk vi se en enslig båt der ute. Vi svingte tett opp til denne båten, hvor der var en eldre mann og en kvinne ombord. Så seig vi litt utenfor dem, men ikke lenger unna enn at vi hadde øiekontakt. Det var lange slake dønninger. Så båten gikk liksom under, om dere skjønner pga dønningene, så mistet vi den av syne hvert 5 sekund. I synsranden, ca 800 meter borte. Vi lå da ute ved spissen av Trinnøya. Og båten vi snakker om, lå ca midt på Trinnøyas vestside.

Jeg sa til Rainer at jeg ville hive ut snøret, og ikke før var det gjort, så roper Rainer- det er noe i havet der borte. Jeg snudde på meg og så at damen lå i havet med begge armene opp i luften og at hun gikk under. Kom opp og gikk under. Den gamle mannen hadde ikke tjangs å få henne opp.
Jeg sa, Rainer start motoren vi hiver ut trehespa. Og slik avgårde i full gass mot damen i havet. Vi la oss parallellt med den andre båten slik at hun kom imellom, og det heftet ikke, vi var to kraftkarer som tok tak i damen som ikke var noen barbie- rett ombord i båten hun var "falt ut" av. Jeg beordret sykesøsteren om å ta av våte klær nedentil, så tar jeg oventil. Og så ble gjort og jeg la pleddet over henne og sa til gamlingen, full gass mot land. Og han startet opp, og vi kom oss i land inn i ei hytte som de hadde, jeg fyrte opp i ovnen, varmet opp dyna og la den over den frosne damen. Og i båten gråt damen, men jeg sa til henne, Jeg skal hilse fra Far og si at du kan slutte å gråte- det er ikke din tur ennå. Så sa jeg, nå ringer jeg etter ambulansen, slik at du får en god sjekk på at du har overlevd. Jeg er profesjonell redningsmann og kjenner til alle farer i forbindelse med nedkjøling.

Og slik ble det. Amen!

I Herren Jesus Kristus.

5 mnd senere kommer damen og den eldre mannen på besøk til meg, med konfekt <3 og klem på døra.

Det er slike undere vi kan ta frem i trange tider.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Et Guds under

UNREAD_POST BmOnline » Ons Nov 30, 2011 10:30 am

I dag ringte en dame fra Evenes og takket for at hennes knær var blitt så gode. Hun hadde flere bønnebegjæringer for sine barnebarn og gode venner fra Finnmark.
Ja, Han er herlig Herren Jesus Kristus, den samme i dag, i går og til evig tid den samme. (Hebr 13,8 Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja, til evig tid.)

Merk dere i Herren, organisasjonene (DNK, DKK) tror ikke på Guds helbredelser og demonutdrivelser. Men det er Herren selv som gjør akkurat det samme som Han gjorde det ved Israels barn i Egypten. Amen!

Og det står skrevet Mark 11.24: Derfor sier Jeg dere. Alt det dere ber om i deres bønner, tro at dere mottar det, og dere skal få det.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Et Guds under

UNREAD_POST BmOnline » Tir Des 13, 2011 8:28 pm

Fredag den 9 des 2011 fikk jeg beskjed om at min gode venn var havnet på sykehuset i Tromsø, hjerteavdelingen. Jeg visste at han hadde røkt i mange år. Han fortalte meg på telefonen at det var som en hest som stod på brystet og det gikk opp mot halsen.

Jeg ba omgående for ham på telefonen. Så kastet jeg meg i bilen og kjørte til UNN. Her troppet jeg opp på rommet, la mine hender på ham og ba for helbredelse i Herren Jesu Kristi navn. Etter kun 10 min reiste han seg opp av senga- og tok bort alle ledningene og spaserte sammen med meg ut til juletreet som før i "gode gamle dager". En sykesøster kom og ble helt søkk forfær- du skal ikke gå- du kan jo dø, men min venn sa, nei, jeg er frisk. Ser dere- Troen gjør Guds Under!

Da han så kom til operasjonsstua mandag den 12. og de gikk inn for å undersøke via blodbanen, så kunne de ikke tro det de så- ALT VAR SOM NYTT- sa legene. Både hjertet og lunger. Det var Fredag 9.12-2011- kl 14:30 jeg var der. Mandag morgen så legene dette, nei- sa legen han e det jo bare å sende hjem.
Den 14.12 ringte han meg hjemmefra- og fortalte hva som hadde skjedd. Jo- mens han lå på operasjonsbordet, så ringte det på hans sengepost- slik at noen måtte løpe og se på rommet hans- enda de jo visste at pasienten ikke var der. En pleier sprang for å se etter, og der var det ingen. Hvem tror dere det var som ringte på? Jo, Herren var personlig å trykket inn den knappen! Ser dere, Herren har humor som verden ikke kjenner-. Åhhhh- vi har mye å snakke om i Herren!! Men det må tro til- og tenk det - Disiplene til Jesus hadde mottatt alle gavene til å helbrede syke, men de manglet Troen for å sette Gavene i Virksomhet, Amen!!

Jeg har sagt Amen flere ganger i dag. Livet du LEVER viser hvem DU er. Du røker ikke, banner aldri og er langmodig, jfr den Hellige Ånds frukter-. Og da ber du for dine medmennesker i Herren, slik at de kan omvende seg til det nye LIVET-.


BmOnline

I Herren Jesus Kristus
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Et Guds under

UNREAD_POST BmOnline » Tir Okt 23, 2012 9:57 am

Ja, det er flere som vitner:


Bilde270.jpg
En lege ved UNN i Tromsø vitner om demonutdrivelse og helbredelser


http://www.nordlys.no/nyheter/article6301220.eceKommentar bmo:

Men om han kan det- det tviler jeg på, men at Jesus Kristus gjør det- det er jeg hundre prosent sikker på!
Men stor takk til legen som er så "fri".. og tørr å fortelle om Herren Jesus Kristus- VÅR FRELSER!


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Et Guds under

UNREAD_POST BmOnline » Ons Jan 15, 2014 10:11 am

Takk for din frimodighet i Herren, Christer!

Ja, det er bare å takke og prise Herren for at Han er den samme i går, i dag, og til evig tid den samme.
Mange er det som i dag hevder at Miraklenes tid er forbi, men de tar feil. Hans Ord er uforandrelig, de er like faste som Klippen.
Amen!

Herren Jesus Kristus gjorde tegn og under mens Han var på jorden. Han sa til en jente, Talita kumi, og hun stod opp av sengen, Amen!

talita kumi.jpg
Talita kumi, lille jente stå opp!


Og igjen, hva enn dere ber om i MITT navn, så skal dere få det. Se, Faderen lover at det skal skje, og i Mitt navn er: Herren Jesus Kristus.
Atter en gang, understreker Herren at det ikke fungerer med dogmer, jfr Matt 15,9 og Jakobs brev 4,3. Vend om, vend om bort fra vantroen.
Herren krever full adskillelse fra vantroen. Og Jehovas Vitner vasser i dogmer, jfr tror ikke på helbredelser i Herren Jesu Kristi navn. De tror ikke på helvetet, merk dere at Jehovas Vitner er et utkomme, agne av Adventister. De nektet også for at Helvetet eksisterer. Derfor, vend om, vend om! Pinsevennene har grodd fast i Pavens dogme om 3 personer i guddommen, som er baal avgudsdyrkelse. Merk dere at et godt tre, ikke har råtten frukt. Dermed vil litt surdeig ødelegge hele deigen. Denne surdeigen er synd, som er vantro, "fordi de ikke trodde, så falt de døde om", står det skrevet.

En dame fra Sandefjord ringte og klaget over kvalme, angst og frykt.
Vitnemålet hennes, "Jeg hadde hatt kvalme i lang tid, kunne ikke spise, takk Gud for at slike som deg finnes, i Jesu navn". Like etter at du bad for meg på telefonen, så forsvant kvalmen, Amen!

Merk kjære venner Han, Herren Jesus Kristus er den samme i går og i dag og for evig, Heb 13,8.

Tenk, disippelen Filip som tvilte og sa, (Joh 14,8 ) Vis oss Faderen og det er oss nok. Da svarte Jesus, (Joh 14,9) "Så lenge som Jeg har vært blandt eder, så kjenner i Meg ikke, den som har sett Meg har sett Faderen, hvordan kan du da si- vis oss Faderen? Tror du ikke at jeg er i Faderen og Faderen i meg? De ord jeg sier til dere, har jeg ikke fra meg selv; det er Faderen som er i meg og gjør sine gjerninger.

Så her ser dere alle sammen, Gud selv bodde i Sin Sønn. Og det som skjedde var jo at Gud selv smakte døden, for å knuse dødens brodd, dvs fjerne synden, slik at Gud atter kunne ha samfunn med oss. Fordi etter syndefallet i Edens Have, var Gud forhindret i å ha samfunn med oss fordi HAN ikke kan ha samfunn med synden, som er vantroen, ser dere dette? Gud er HELLIG, hvor mennesket falt ut av Helligheten, fordi Eva ressonerte over Ordet- lyttet til slangen- og tvilte på Guds Ord- og falt. Derfor vant satan i Eden- og derfor er Verden under satan.

Derfor kom Gud ned i kjøtt, ved Sin Sønn- og tok bort synden ved å ofre Sitt Eget blod, ja Sin Sønn- som var det eneste offeret som kunne ta bort synden, da Jesus var født uten sex, ser dere. Fordi sex var synd, før Jordens grunnvoll ble lagt. Så sex, ser dere. Så ved TRO og Nåde er ALLE borte ifra synden, Amen!

Ef 2,8. For av nåde er dere frelst ved tro, og det er ikke av dere selv, det er Guds gave.

Og Peter som var Jesus egen disippel, kastet ut djevler og ba for helbredelser. Jesus sa til Peter, når du en gang kommer til troen, styrk da dine brødre. Ser dere? Peter var ikke omvendt en gang. Så dere ser at kraften kommer på en, UTEN at man er blitt omvendt- dere- Dette er Evangeliet, hør, lytt og tro,

Rom 11,29 Gaver og kall er uten omvendelse.
Amen!

Til de av dere som ønsker å lære om demoner, så kan dere laste ned dette dokumentet og lese meget om hva sykdommer egentlig er. Det er demoner, som fyskisk kommer til stedet i form av en sykdom, det være seg grå stær eller kreft.

http://bmonline.no/forum/download/file.php?id=720

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Et Guds under

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mai 09, 2015 9:27 am

I går kveld kom vitnemålet fra en familie i Nordland som var meget plaget. Det var kne som var dårlig. Det var en fot som var blitt skjev- og det var kuler- og noen som hadde satt vondt over familien. (Ganning) Hele familien hadde plager.

For 14 dager siden ringte moren meg og ba om hjelp fra det høie. Ja, i går kveld kom beskjeden, alle var blitt friske! De var så glade og takknemlige for Herrens under og mirakler.

Jeg takker deg Far for ditt miskunn og din uendelige kjærlighet og nåde- i Herren Jesu Kristi navn, Amen!

La de stå under din beskyttelse fra nå av- Far og jeg takker deg for all hjelp som du gir dem jeg ber for i Herren Jesu Kristi navn, Amen!
Styrk dem Far, Amen.

Bjørgulf Mortensen

i Herren Jesus Kristus!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Et Guds under

UNREAD_POST Ber for syke » Søn Nov 01, 2015 5:16 pm

For fire uker siden ringte en fra vestlandet som ba om hjelp og bønn for lidelser. Hadde ikke fått sove på lange tider. Vært sykemeldt siden januar.

Fått medisin, såkalte lykkepiller.

Jeg gav han beskjed å slutte med all medisinering. Drikk i stedet rent vann. Vedkommende klarte ikke mye, pga utmattelse.
Jeg ba for vedkommende om helbred. Jeg ba Faderen om hjelp i Herren Jesu Kristi navn.

I samtalen var det helt naturlig å snakke om bønn og om vedkommende var klar over Herrens kraft og miskunn?
Joda, hadde både hørt og lest om mange som var blitt friske. Da fortalte jeg: Heb 4,12 For Guds ord er levende og kraftig og skarpere enn noget tveegget sverd og trenger igjennem, inntil det kløver sjel og ånd, ledemot og marg, og dømmer hjertets tanker og råd, 13 Og ingen skapning er usynlig for hans åsyn, men alt er nakent og bart for hans øine som vi har å gjøre med. Alt er åpenbart for Herren.
Ved dette kan det skje, ved tro og bønn til Faderen. Som det står skrevet i 1. Jakobs 5.15. En troens bønn har stor kraft og skal hjelpe den syke. Hva vi enn ber om i Herrens navn, så skal vi få det.

Jeg ba så for vedkommende om omvendelse til det nye Livet i Herren Jesus Kristus.

Husk sa jeg, om kvelden, om dagen, om morgenen- takk Faderen for hva han har gjort for deg- i Herren Jesu Kristi navn. Når vi er kommet over i det nye Livet- så elsker vi å gjøre Herrens vilje. Vi liker ikke lenger de ting som er i verden, men ser hen imot det nye Landet i kjærlighet.

Neste dag ringer vedkommende meg sier at søvnen var tilbake- var bare oppe en gang i løpet av natten.
Og nå var det ut på tur..Miraklenes tid er ikke forbi, Amen!
Amen, er ikke Far vidunderlig dere?

I Joh 14.12 sier Jesus; Sannelig, sannelig, Jeg sier dere: Den som tror på Meg, skal også gjøre de gjerningene Jeg gjør; og han skal gjøre større gjerninger enn disse, fordi Jeg går til Min Far.

Hva er større gjerninger?

Jo, det er når VI som er Troende- lærer bort Evangeliet ved Tro- hvordan våre brødre og søstre skal finne den smale sti, som er bred-. Veien til det Evige Liv, Amen! For det er KUN de Troende Kristne som kan lære bort dette, som er de større gjerningene Herren Jesus Kristus talte om. Hvor "hevetekornet" i hjertene begynner å vokse- når Guds Hellige Evangelium blir forkynt, Amen! Altså menneskeord fra tradisjonskirkene faller på steingrunn, fordi det er løgn. Faderen sa, la menneskeord være Løgn, og Mine Ord være Sannhet, Amen!

Bjørgulf I Herren Jesus Kristus
Ber for syke
 

Re: Et Guds under

UNREAD_POST BmOnline » Man Jan 16, 2017 1:10 pm

For seks år siden var jeg i ei kirke i Sverige. Der var det en dame som hadde omvisning i denne kirken. Jeg kom i snakk med henne om Kristendommen i tiden. Og det er underlig hvordan ting kommer for en dag. Plutselig sier hun til meg som om vi skulle være gode gamle bekjente; Dom er inte goda i kyrkorådet her. Jeg svarte spontant; Vi har det samme elendet i Norge. Dom er heller inte goda, vi må fjerne krossen på våre bedehus, fordi muslimene ikke skal bli støtt. Men ingen frågar oss om vårt hjertes sorger, så kvitterte jeg.- Och det var Olof Palme som startede elendet med å rive ned kristendommen i Sverige, tyverr. Da slo damen sammen båda hender så det smalt, VET NI OXO DET!!- ropade hon ut. Hon ble mycket overrasket.

Mora kirke 28_06-11..jpg
Her er Damen, datteren og barnebarnet. juni 2011.


Så begynner saker å skje..hun fortalte at hun hadde svårt for høyre øye. Da kom det fra meg, hvis du bare tar av dig glasøgorna, så skal du se..og så sa damen- er ni Ham? Jusst det, svarte jeg. Og så ble det til. Dere kan tro damen ble glad. Jeg var så og skrev min signatur i kirkeboken.
Og da jeg ser opp, så står sannelig datteren og barnebarnet der. Så frågar jag- kan jag få en bild av er- og løfter opp kameraet? Da spør datteren, er det tidningen? Moren svarer; "Nei det er en gammel venn". Da skal jeg si dere de smilte pent til fotografen alle tre. Det var en aldeles skjønn opplevelse på mange vis.

Bjørgulf
I Herren Jesus Kristus.

For flere år siden på sykehjemmet på Furumoen, var ei dame på 93 år som jeg besøkte. Jeg observerte at de hadde tatt frem en surstoff flaske og satt en slange ned i nesen på henne. Så en dag, ja neste uke- la jeg mine hender på hennes mellomgulv og ba Herren røre ved henne. Og i samme stund kommer det ut 1/2 liter slim av munnen på damen.

Etter dette ble oksygen flasken satt bort og hun var helt fin i pusten sin. Mikralenes tid er ikke forbi, Amen!

Bjørgulf
I Herren Jesus Kristus.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Miraklenes tid er ikke forbi

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jun 13, 2017 5:48 pm

Det skjedde i september 2016. En god bekjent av meg hadde fått kreft. Det hadde herjet med ham i mange år. Han hadde vært ute og inne av sykehuset med sellegift mange, mange ganger. Og jeg så ham en gang han kom hjem, det var et sørgelig syn. Kunne knapt gå.

Så en dag- sa jeg til kona hans, er du sikker på at han ikke har litt barne-tro i sitt hjerte? Jo, det tror jeg- svarte hun. Fortell ham at jeg har sagt dette, sa jeg.
Så ca en mnd senere kom han til meg i en anledning om praktiske ting. Han var så svett, ser dere at vannet drev av ham- og med et håndkle om halsen- for å tørke seg. Da sa jeg, min kjære venn- jeg vet at du har litt barne-tro- værså god og sitt ned. Han satte seg ned momentant. Og jeg ba en troens bønn og la mine hender på ham. I samme sekund ble han 100 prosent helbredet, etter at han der og da bevitnet å gå på Herrens vei. Han takket for Frelsen og helbredelsen, og jeg kvitterte med- takk Herren Jesus Kristus min venn.

Som dere ser- HAN er den samme i går og i dag- ja til Evig tid. Heb 13,8. Hvor dagens sekter sier, mirkalenes tid er forbi- ser dere- hvor blinde de er? Han gjør det samme i kjøtts skikkelse, som HAN alltid har gjort. Han lovet det i Sitt Ord. Men dere mine elskede- sektene og denominasjonene og tradisjonene tar æren selv. De tror ikke. Tenk over det.

En stor takk og pris går til Herren Jesus Kristus- vår Far og Frelser. Han støter ingenlunde noen bort, Amen! Han står ved døren og banker!

Bjørgulf.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Miraklenes tid er ikke forbi

UNREAD_POST BmOnline » Man Jan 13, 2020 3:43 pm

SYKDOMMER

Mange er syke i dag. Det er helt utrolig hvor mange som er rammet. Doktorer og sykesøstre jobber på høygir, men mange stanger hodet mot veggen, fordi de ikke kjenner sannheten. Slik er det.

Hva sier Herren? Tenk hvilken kraft Herrens nærvær innebærer. Om jeg eller andre Troende ber en troens bønn, så skal det hjelpe den syke, står det skrevet, Amen!

Hva er sykdommer?

1. Mange millioner skjønner ikke hva en sykdom er.
2. Svaret på hva det er- jo det er et uønsket liv som er kommet på deg, som en plage. Dette livet er av møkret og kalles sykdom av Verden.
3. Men den STORE Legen kjenner til hvordan få bukt med ALLE sykdommene.
4. Derfor er DET INGEN sykdommer som kan stå seg imot Herren Jesus Kristus.
5. Uansett hva slags uønsket liv som er kommet på et menneske, som sykdom- så vil det blir 100 % friskt i Herren Jesus Kristus.

Det har Herren svoret på. Nemlig at Mørket IKKE skal få del i Hans Liv- ser dere- Amen!
Derfor legg av det døde livet og kom inn til pottemakerens hus og få del i det Nye livgivende Evige Livet, Amen.

Det beste av alt- det koster intet. Tenk det dere. Derimot Satan tar betalt alle veier. Bare så det er nevnt. Amen!

Mvh

Bjørgulf Mortensen
I Herren Jesus Kristus!

Er du syk og trenger forbønn-ta kontakt med meg.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Jan 13, 2020 3:43 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til BmOnlines kristendomsforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron