Er Mats Gilbert blind på begge øya?

Utenriksministeren er i statsministerens fravær hans stedsfortreder.

Islamister får midler av Stockholm kommune for å bedrive terrorvirksomhet.
Hvilke skjulte motiver ivaretar denne "posten" man kaller berikelse?

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her er det utenriks som gjelder.
§ 83. Den som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år. UD med Lindstrøm i spissen har bidratt til dette.
Admin

Er Mats Gilbert blind på begge øya?

UNREAD_POST BmOnline » Man Nov 17, 2014 9:48 am

Den egentlige sannheten
Sannhet. «Ikke glem Gaza!», ber Mads Gilbert. Hva er sant av det han forteller?

Gilberts «utsultede Gaza» har siste året fått 17000-18000 trailerlass med mat og medisiner. På YouTube ligger en billedserie fra en bugnende handlegate i Gaza by. Over 7000 av innbyggerne har siden Gaza-krigen fått medisinsk behandling i Israel, blant dem også terrorister. Slik er Israels «nådeløse blokade».

http://www.aftenposten.no/meninger/deba ... 447960.ece

Endelig har Aftenposten gjort annet enn NRK og TV2, nemlig å fortelle sannheten.


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2608
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Mats Gilbert kastet ut av Gaza for livstid, hipp, hipp

UNREAD_POST Hamaz » Man Nov 17, 2014 9:58 am

Han har seg selv å takke.


(Dagbladet): - Min person er underordnet. Dette er et uttrykk for opptrapping av blokkaden som er virkeligheten for vanlige folk i Gaza. Nå skal de også nektes medisinsk bistand, sier Mads Gilbert til Dagbladet.

Gilbert har i over 30 år reist inn og ut av Gaza for å hjelpe den palestinske befolkningen.

I sommer var overlegen ved Universitetssykehuset Nord-Norge tilbake ved Shifa-sykehuset der han behandlet noen av de 11000 skadde i den 50 dager lange krigen. Rundt 2200 palestinere ble drept.

Men nå synes det ikke å bli flere turer til Gaza for den palestinavennlige overlegen.

- Overrasket
Da han i oktober skulle tilbake for å følge opp pasienter og jobbe videre med flere forskningsprosjekter ved det samme sykehuset, ble han stoppet, skriver VG.

Ifølge en epost fra den norske ambassaden i Tel Aviv, som har tatt saken opp med israelske myndigheter, er sikkerhetsgrunner begrunnelsen for at han heretter vil bli nektet inn- og utreise fra Gaza.

- Ja, jeg må si jeg er overrasket for dette setter søkelys på Israels blokkadepolitikk. Hva blir det neste, en kule for pannen? Israel kan ikke dokumentere noe sikkerhetsbrudd fra min side, sier Gilbert.

Akuttmedisineren påpeker at han aldri har deltatt i demonstrasjoner i Gaza og alltid hatt nødvendige dokumenter i orden.

Israel-kritisk
- Det er et stort behov for videre medisinsk bistand i et Gaza som står delvis utbombet tilbake. Israel vil med dette hindre at fortellingen om den nådeløse bombingen kommer ut. De skyter budbringeren i steden for å ta tak i virkeligheten. Dette er en skjerping av den kollektive avstraffelsen av vanlige folk i Gaza, sier Mads Gilbert.

Det har ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Den israelske ambassaden i Oslo.

Gilbert har tidligere kommet med hard kritikk mot israelske angrep mot den palestinske sivilbefolkningen, og i sommer, under krigen på Gaza, sendte Den israelske ambassaden i Oslo ut en pressemelding hvor de ba norske medier om å være forsiktige med å bruke ham som kilde.

- Vi ber om at norske medier utviser forsiktighet ved sitt kildebruk, og at det vil bli omhyggelig vurdert om man ønsker å gi personer som Mads Gilbert uhindret og ukritisk utfoldelse foran kamera uten motforestillinger, skrev pressesjef Beate Mikkelsen ved ambassaden.

Gilbert mente at brevet var en del av det svære propagandaapparatet til Israel.

- De kriger brutalt mot sivilbefolkningen. 50 prosent av de drepte er kvinner og barn, det kan ikke Israel bestride, sa Mads Gilbert til Dagbladet.

Palestinalegen er flink til å sitere Hamas.
Hamaz
 

Re: Er Mats Gilbert blind på begge øya?

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jun 14, 2020 8:34 am

Mads Gilbert blir kommandør av St. Olav?
Publisert rundt 5 år siden - 506 visninger

Jeg slutter meg til gratulasjonen som dreier seg om Gilberts innsats som LEGE. Siden svært mange støtteerklæringer fra "det akademiske miljø” ikke uttrykker forbehold for marxistens blanding av LEGE/POLITIKER-rollen, får han en betinget gratulasjon.

Bare for balansens skyld, er litt korreksjon i all ensidigheten på sin plass. Det er IKKE alle som støtter Gilberts sammenblanding av politikk og legerolle. ”Leger uten grenser” - som ikke aksepterer POLITIKEREN Gilbert som medlem, er bare EN av dem som IKKE aksepterer hans SAMMENBLANDING av legerollen og politikerrollen. For at det ikke skal være noen tvil om at medaljen er helt fri fra politiske hensyn: Kan vi nå forvente at alle leger som gjør tilsvarende arbeid også får medalje? Tvilsomt..

Ja, Mads Gilbert og Erik Fosse er livreddere! De har reddet liv i Norge og på Gaza-stripen, og for dette fortjener de takk. Som akuttmedisiner i Tromsø gjør Gilbert en god jobb, MEN som mikrofonstativ for terrororganisasjoner har han ikke min støtte.

Også hundrevis av andre norske leger redder liv. Ville Gilbert blitt kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden uten å ha blitt profilert i NRK med sin Israel-fiendtlige retorikk? Tvilsomt...

Det er et stort antall norske leger og helsepersonell som redder liv hver dag. Blir alle kommandører av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden av den grunn? Gilbert er - etter alles mening, en dyktig fagmann og kan vise til mange meritter. At Gilberts politiske holdninger er milevis unna mine, skal heller ikke forhindre at han skal respekteres som den dyktig medisiner han er. Det er enkelt å forstå at leger får medalje for ikke-politisk innsats.

MEN Gilbert er først og fremst POLITIKER for Rødt – en rolle han dessverre har fått lov til å blande sammen med sin LEGE-rolle. I dag får han lov til å opptre som "nøytral" reporter for NRK på Gazastripen. Som POLITIKEREN for RØDT gir man selvsagt Israel - og ikke Hamas, skylden for sivile tap. Dette er da også grunnen til at politikeren og AKP-eren Gilbert IKKE aksepteres som medlem av ”Leger uten grenser”.

I motsetning til politikeren Gilbert, sliter mange med å støtte Hamas' sak på Gaza.
Så hvorfor ikke sende medaljen direkte til terror organisasjonen Hamas med det samme, eller dele den med Det Muslimske Brorskap? Likevel vil mange med meg - inkl. hans ”medisinske” kollegaer og folk flest, applaudere den MEDISINSKE innsatsen han gjorde akkurat i Gaza.

Men hvert år drar noen titalls norske leger og noen hundre norske sykepleiere til utlandet i frivillig innsats, noen av dem til krigsområder med mye større konsekvenser i antall skadde og drepte enn det som var på Gaza-stripen. Mange leger - inkl. ”leger uten grenser”, redder liv, men får alle medalje for det?

Også Hizbollah i Sør-Libanon driver sykehus, skoler og veldedighet i nærområdet.
Pga dette får de støtte fra deler av lokalbefolkningen. Problemet er at Hisbollah bruker denne plattformen til å drive utstrakt TERRORVIRKSOMHET mot Israel og den jødiske sivilbefolkning. Til sammenlikning her bruker Gilbert legeposisjonen sin som et springbrett inn i en ensidig rabiat fordømmelse av Israel, uten de aller minste nyanser.

Gilbertssort/hvitt anti-israelske/pro-arabiske narrativ er med på å fastlåse konflikten mellom en islam-fundamentalistisk arabisk verden og et bittelite område – Israel, som rettmessig må og skal være forbeholdt verdens forfulgte jøder.
Gilberts sort/hvitt anti-israelske/pro-arabiske narrativ er med på å fastlåse en konflikt som bunner i at en samlet islam-fundamentalistisk araberverden aldri har villet anerkjenne jødenes rett til sitt eget bitte lille land, Israel.

Pal arabere gis falske forhåpninger når LEGEN og POLITIKEREN Gilbert
støtter islam-fundamentalister som PLO, Fatah, Hamas, Hezbollah, Muslimbrødrene m.fl., som har som utvetydig mål å utslette jødenes rettmessige hjemland, Israel.
Israel utgjør 0,18% av det pal arabiske omland. Iflg. de totalitære islamister er 0,18% for mye for de ”vantro” jødene.

Ja, det er flott at kongen vil premiere god MEDISINSK innsats.
Men det er tragisk når leger bruker sin posisjon til politisk kamp og politisk stillingstagen, som etter svært manges mening motarbeider fred.
Det store spørsmålet er om Mads Gilbert og Erik Fosse hadde fått en medalje dersom norske medier – med NRK i spissen, ikke hadde gjort dem til kjendiser med Israel-fiendtlig retorikk?

Marxisten og politikeren Gilbert støttet Pol Pot som utslettet halve befolkningen i Cambodia.
Han støttet Stalin.
Han støttet Al Qaida-terroristene sitt 9/11-anslag mot bl.a. Twin Towers - der 5000 sivile mennesker ble drept. Men de som er våken, vet jo at Twin Tower ble tatt ned av dem selv. Bush himself.
I dag er han først og fremst POLITIKER for Rødt – en rolle han sammenblander med sin LEGE-rolle. At de fleste medier - med NRK i spissen, lar marxisten opptre som "nøytral" reporter på Gazastripen, er like mye et "journalistisk" problem som det er et demokratisk problem.

En POLITIKER for RØDT er ideologisk forpliktet til å gi Israel skylden
for alle sivile tap - selv om virkeligheten er mer nyansert enn som så. Disse problemstillinger er grunnen til at politikeren og AKP-eren Gilbert IKKE aksepteres som medlem av ”Leger uten grenser”.

Det faktum at Gilbert og Fosse er foreslått til kommandører innenfor en kort tidsperiode, styrker argumentene til dem som mistenker at det er legenes POLITISKE engasjement som har vært en faktor i bildet.

Det er verdt å merke seg at AP-sentralmaktas talerør Nordlys illustrerer nyheten om medaljen med et ”POLITISK bilde” av legen: Nordlys unngår å bruke et av sine mange arkivbilder av Gilbert som livredder, men velger å finne et som inkluderer det POLITISKE budskapet om “Boikott Israel”.

Kongens "fylkesmann-rådgiver" (som formelt er Valgerd Svarstad Haugland fra Krf)
har tidligere gjort feil, og kongen ble "tvunget" til å trekke tilbake medaljen.
Gilberts politiske AKP(ml)-kollega - Trond Ali Linstad, er det siste eksemplet på at kongen har trukket tilbake medaljen.Kanskje det skjer igjen?

Jarle Mathiassen

Ingen fly ved 911.

Det er forskjellig.mp4 [ 12.26 MiB | Vist 410 ganger ]

Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2608
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Er Mats Gilbert blind på begge øya?

UNREAD_POST BmOnline » Ons Jan 10, 2024 12:47 pm

Ja, det er forskjellig!

Var der fly som tok ned TWIN TOWERS?

Nei slett ikke. DET VAR NANOSPRENSTOFF, slik de benytter ved demolering av bygninger- forutsatt at bygget er tømt for folk først. Men hvis Bin Laden skal ha skylden, så fyller de på med folk først!!

Løgn og bedrag som alltid.

Det er ikke til å tro.mp4 [ 4.47 MiB | Vist 410 ganger ]

Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2608
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Utenriksdepartementet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester