HAR KrF KOMMET TIL VEIS ENDE?

Hva er Krf? Mange tror at de står for de kristne verdiene, men det er helt feil. Det er noe de selv vil at du skal tro. Så galt fatt er det i den "syklubben" Krf. Hvordan kan jeg si det? Jo, de har lite med vår Herre å gjøre, men mer med Paven å tøve. Janne Haaland Matlary- som var pavens tidligere rådgiver holdt et kurs for Krf, hvor de skulle lære meget om pavens nærhetsprinsipp, subsidiaritetsprinsippet. Tenk det, mørkets irrganger. Krf har hoppet til køys med paven! Er det rart at kristendommen er borte i Norge? De kaller seg religiøse, men de forstår ikke at det er Satan også!
Å være kristen, har intet med å være religiøs!
http://www.bmonline.no/html/katbvr.html
Forumregler
Vår Herre ville aldri at vi skulle herske og så splid, lage stengsler og politiske agendaer som Guds vilje. Det er imot Guds Ord. Folket skal være fritt i Herren Kristus Jesus. Det er Herren som eier idividene, og synd om dem som ikke gjør Faderens vilje. http://bmonline.no/html/kristendom.html

HAR KrF KOMMET TIL VEIS ENDE?

UNREAD_POST BmOnline » Man Okt 01, 2018 6:42 am

Amund Garfors
HAR KrF KOMMET TIL VEIS ENDE?
Ja, det må jo være lov til å undre seg på hva som holder på å skje i dette merkelige partiet, og som sjokkerer meg og som sikkert får mange av oss til å bare riste på hodet. For selvgodheten, dobbeltmoralen og skinnhelligheten har alltid hatt gode vekstvilkår innenfor Krf. Et parti som alltid har prøvd å ri to hester, men der det alltid har gått galt. Der deres kristne tro er heller nokså laber, noe som også ligger i partinavnet, altså "Kristelig Folkeparti", der de forsøker så godt de kan å holde seg til litt "kristelighet" når det måtte passe. Men der de fornekter det hele, og der Judas Iskariot med sine 40 sølvpenger, neppe kunne gjort det bedre? For det Hareide nå driver med, det må vel kunne regnes som noe av det største svik av aller verste sort en partileder har gjort? Der han holder på å dra KrF over til venstresiden. Og det bare ett år etter valget!?

Uansett hvordan Hareide prøver å snakke dette sviket bort, så har han allerede ødelagt for både KrF og borgerlige side. Og med en skade som det vil ta lang tid å reparere. Nei, det er liten tvil om at dersom han ville partiet sitt det beste, da burde han heller snarest melde seg ut av KrF og inn i Ap! Og det uten å lage til denne kunstige konflikten innenfor partiet, etterfulgt med sin personlige politiske kollaps, som unektelig vil komme i kjølvannet på hans vanvittige gambling om partiets sjel.

Dessverre så er denne Hareide ikke noe annet enn liten puddel, ja et kunstig produkt av Kjell Magne Bondeviks mange krumspring. Og som ikke klarer å innrømme at uten FrP, så hadde han ALDRI kommet opp til å bli statsminister i Norge. Likevel er denne fyren så sleip at han begrunner Hareides valg til venstre, som noe han helhjertet støtter 100%, da FrP er et parti han mener KrF ikke kan stole på! Hørt noe slikt? Men at FrP fikk ham inn i statsministerkontoret, ikke bare en gang, men to ganger, det er selvfølgelig noe denne sleipingen ikke vil snakke om...

At Bondevik mangler virkelighetsoppfatning er vel noe som forklarer det hele, der denne puddelen hans, partileder Hareide nå gjør det det rene selvmordet, ved å ta partiet til venstre, som Bondevik har befalt. Der dette spillet er både helt uvirkelig og meget farlig. Ja der denne fhv statsminister sitter som en annen sufflør og gir sine "gode råd" til en forvirret Hareide. Og som knapt nok henger med i virkeligheten, der han er fraværende og ikke er så lite frustrert over sin "rådgiver" Bondevik? Denne sleipingen som kun har ett fokus, og det er å få FrP ut av regjering. Der han håper å få se KrF igjen ved kongens bord, sammen med Gudsfornektere, sosialister og kommunister. Kan det bli verre?

Og det i en tid der islam vinner fram i kongeriket, der alt er lagt til rette for dem, der våre uansvarlige politikere i samtlige partier, innbiller seg at at alt vil gå så bra- så bra, bare vi øser ut penger til disse som er kommet for å leve på NAV sine høye satser. Ja der livet er ufarlig, der vi alle er venner og godt forlikte med kos, klapp og klem? En kan vel knapt nok ikke komme lenger vekk fra virkeligheten i dagens nokså skremmende tid?

Dersom KrF og Hareide hadde forstått sitt eget beste, så kunne de ha fått til en ny start, der partiet kunne blomstret. Og dersom de hadde vært en forsvarer av den kristne kulturarven, nasjonen, fedrelandet og tradisjonen som nordmenn flest kjenner som en del av sin identitet. Istedet omfavner de innvandring, islam, moskeer, utskifting av folket, splittelse, forvirring, fremmedgjøring, og unyttig uhjelp og enorme summer som går til fremmede som skal bosettes her. Samtidig som den kristne tro erstattes av islam, der KrF omfavner muslimene, mens de glemmer de kristne, og de kristne verdier? Og de kverulerer og gjør seg kostbar i ett og alt. Nei, Hareide biter seg ikke i leppa for å trakassere både meningsfeller og motstandere, særlig oss innvandringsmotstandere. Sannheten er den at ledelsen i KrF har distansert seg fra velgerne og folket. Ja, gjort seg totalt uspiselig for alt og alle!

Deres håp om å komme tilbake er IKKE å gå sammen med sosialistene, men der dagens ledelse må fjernes umiddelbart, der Hareide må bli den første som må ut. Og der de velger en ny sterk og tydelig karismatisk leder, gjenskaper de kristne verdiene og tar tydelig avstand fra sine muslimske sympatier og tilnærmingen til denne farlige ideologien, forkledd som religion. Da kan de igjen få folkets sympati og tilliten tilbake fra velgerne! Dersom ikke, så venter slutten og en evig ørkenvandring, der alt av håp ikke lenger finnes for et parti som aldri har forstått sitt eget beste!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2042
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord

Re: HAR KrF KOMMET TIL VEIS ENDE?

UNREAD_POST BmOnline » Man Okt 01, 2018 9:14 am

Ja, du kan så si Amund. Men disse politisk korrekte knehøns innenfor V-H aksen kan ikke operere som et fritt og selvstendig parti. Det har i historien ALDRI vært noe fritt og uavhendelig Rike, Norge. Det er en stor villfarelse ute i Folket når det kommer til disse sannhetens saker i, og om politikken. Slik har det alltid vært-.

Folket er nemlig ikke tatt med på råd i noen saker i det hele tatt. Agendaen som foregår inne på stortinget er KUN for Eliten.

La oss se litt på hva som har skjedd for mange år siden.

1. Det lille som var av demokrati forsvant som dugg for solen i 1936-39. Det var den siste perioden i Norge hvor stortingsperioden var i hht Norges Grunnlovs § 112, hvor det heter seg at EN stortingsperiode er 3 år. Dermed KAN ingen sitte lenger enn 3 år.

2. Men Nygaardsvold fra Trøndelag, og hans "knehøns" brydde seg ikke om Norges Grunnlov, og i 1939, skulle det vært avholdt nytt stortingsvalg etter Grunnlovens prinsipper i § 112.

3. Da det nye stortinget skulle entret Stortinget den 10. januar 1940, så dukket den samme Nygaardsvold opp igjen, ser du.
Da er det man virkelig skulle la SIRENENE LYDE- på linje med BASUNENE!

4. Det var da skaden skjedde- et Statskupp ble utført- og FOLKET hadde etter dette NULL påvirkning inne i Stortinget.
Alt som skjedde, det skjedde UTEN at noen i Norges befolkning kunne stemme eller la være å stemme- hadde INGEN betydning.

5. Statskuppet kom ikke fra noe annet hold- enn Russland- og Stalin. Og slik har politikerne holdt på med sitt skuespill på stortinget og i Nrk i alle år- å lyve og bedra sitt eget folk på den mest utspekulerte og grusomme måte.- Avisene er med på bedraget mot sitt eget folk. De har fått meget godt betalt via pressestøtten- å tie om landssviket mot FOLKET.

Alle partiene er like grådige skuespillere som Stalin selv.- Systemet har gått i arv i alle år- og er nå moden for skrapdungen. Det er denne problemstillingen USAs nye President Donald Trump nå vil til livs, ja den DYPE STATEN, som ingen ønsker å snakke om.

Men nå er vi kommet så langt at alle landssvikerne skal "til pers". Trump arbeider for full maskin for å få en ende på dette. Han har min og andres fulle støtte-. Hele Vesten blir nå renset for denne KGB pesten- og blåsyrekatellene kan begynne å kjenne etter hvor de sitter.-

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2042
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord


Gå til KrF

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest