Krf bedriver lobbyvirksomhet

Hva er Krf? Mange tror at de står for de kristne verdiene, men det er helt feil. Det er noe de selv vil at du skal tro. Så galt fatt er det i den "syklubben" Krf. Hvordan kan jeg si det? Jo, de har lite med vår Herre å gjøre, men mer med Paven å tøve. Janne Haaland Matlary- som var pavens tidligere rådgiver holdt et kurs for Krf, hvor de skulle lære meget om pavens nærhetsprinsipp, subsidiaritetsprinsippet. Tenk det, mørkets irrganger. Krf har hoppet til køys med paven! Er det rart at kristendommen er borte i Norge? De kaller seg religiøse, men de forstår ikke at det er Satan også!
Å være kristen, har intet med å være religiøs!
http://www.bmonline.no/html/katbvr.html
Forumregler
Vår Herre ville aldri at vi skulle herske og så splid, lage stengsler og politiske agendaer som Guds vilje. Det er imot Guds Ord. Folket skal være fritt i Herren Kristus Jesus. Det er Herren som eier idividene, og synd om dem som ikke gjør Faderens vilje. http://bmonline.no/html/kristendom.html

Krf bedriver lobbyvirksomhet

UNREAD_POST Lobbyvirksomhet » Tor Jul 09, 2020 8:19 am

Laila Dåvøy var på stortinget for Krf. Som sykepleier og NSF leder, svarte hun på spørsmål fra NSF.

Etter 8 år slutter hun i poilitikken.

Hvordan har du brukt erfaringen som NSF-leder i politikken?– Den bakgrunnen har vært veldig viktig. Jeg ble kjent med Stortinget den perioden, vi drev jo lobbyvirksomhet.

Ledererfaringen betydde mye da jeg ble statsråd.
Lobbyvirksomhet
 

Gå til KrF

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron