DOMSTOLENE - Juks satt i system:

Merk dere at dagens lovgivere gjemmer seg bak en korporasjon, et enevelde som er identisk med BANDIDOS!
Når du signerer under en bot feks, så føy til at du har signert under Duress, som betyr tvang- dermed kan de ikke kreve at du betaler. Slikt skal vi IKKE betale, bøter og annet disse kuppmakerne dytter på folket i Norge-. Eks vis Eiendomsskatter og bomringer.

DOMSTOLENE - Juks satt i system:

UNREAD_POST BmOnline » Tor Aug 06, 2020 12:39 pm

Go`dag

Vi er Nasjonale Varslergruppe.

Statlig overgrep # MeToo Norge

DOMSTOLENE - Juks satt i system:

"Hvorfor taper vi private nesten alltid mot offentlig forvaltning ? Det skal vi her under vise noen av grunnene til.
For å tydeliggjøre maktovergrepene på en enkel måte her, så kan vi først vise til at det offentlige vinner nærmere 9 av 10 saker mot det private i høyesterett enkelte år.
Staten bruker høyesterett til å overkjøre de som har klart å vinne i lagmannsretten.

I dag koster en rettssak raskt mellom 500.000 til 700.000 i et forsøk på å få rett i de to første rettsinstanser. Dersom du formodentlig har vært heldig å vinne frem din sak i lagretten, så anker staten til høyesterett.

Alle skal være klar over at vi har med en rå overmakt å gjøre. Da stjeler ikke staten bare din enorme investering i å få rett, men de benytter i tillegg metoder som er inn under mafiaparagrafen.

Fordi da er det flere fra de øvre korridorer som samarbeider alene for å gjennomføre et planlagt maktovergrep, som kommer inn under mafiaparagrafen.
Embetsverkets øverste korridorer samarbeider for å gjøre det så vanskelig som mulig for oss i sivilsamfunnet, og for at media ikke skal belyse saker, så hindrer embetsverket også media ofte innsyn i saker.

Dette er et samspill mellom stort sett alle offentlige instanser. Sivilombudsmannen virker heller ikke, fordi han også er inne i dette spillet om maktovergrep i enkelte saker. (Ser du dette Hanne Harlem?)

Rikets tilstand er så gal at Riksrevisor Foss skrev en knusende rapport som varslet at justistette miljøer må settes under administrasjon. Hvor er vi folkens? Dette er ikke bare pinlig. Det er alvorlig. Det er spesielt alvorlig for de svakeste. Derfor er det nå så viktig å samle folket mot overgrepene.

For å få et bilde av rikets tilstand, så trekker jeg frem Aftenposten redaktør Harald Stanghelle skriver: Byråkrater som serielovbrytere

https://www.aftenposten.no/…/Harald-Stanghelle-Byrakrater-s…

Etter landssvikeroppgjøret, så har ingen embetsmenn blitt straffet for overgrep.
Hvorfor henlegger politiet alle saker vi anmelder? Politiet hjelper da offentlige ansatte i hensikt for at de ikke skal bli tiltalt for overgrep. Denne form for hjelp er en form for kollegial korrupsjon. Om noen blir tatt for uriktigheter, så blir de kun sparket opp i systemet for å styrke den offentlige sektors maktovergrep ytterligere. Dette er et system som opererer helt utenfor det demokratiske systemet.

Vi må nå kreve konsekvenser for de som begår lovbrudd i offentlig sektor.
Dere skal vite at det er straffbart å hindre etterforskning i alvorlige saker. Det er høye strafferammer på denne form for korrupsjoner. I de saker der dommere er anmeldt for å ta part med en side, der anmeldelse er henlagt, så hindrer juristen tiltale mot de som gjør hele tvisteløsningssystemet til et nettverk av kollegialt korrupsjon.

De opererer i et parallelt system. Et parallelt system der forsikring, bank og inkassoselskaper også er innenfor det gode elite.
Domstoladministrasjonen er nøkkelen til at vi blir lurt i rettssalene.

Domstolene har blitt den plass det lyves mest. Der offentlig sektor er domstolenes desidert største aktør. Staten sparer enorme beløp med å bedra de svakeste, fordi enormt antall saker og da enorme besparelser når bedragene er bortimot uangripelig. Selvfølgelig der de svakeste blir taperne.

Selveste direktøren i DA har muligens fått den jobb fordi han er en av landets dyktigste på løgn og bedrag. Mannen er så flink. Og han er rask. Hadde undertegnede ikke opplevd det selv, så hadde jeg ikke trodd det var mulig i et land som Norge. Han fabrikkerte et justismord i Høyesterett, alene i hensikt at saken skulle få feil utfall.

Dette var godt planlagt.

Samme uke måtte han forsvare seg i to andre saker for en form for bedrag fortalte han til meg i pausen. Jeg lurer på hvor mye galt denne mannen har klart å gjennomført i sin tid i sektoren innen justis ?

Høyesterett er ingen selvstendig institusjon. Det er nærmest en hemmelig losje som avgjør ting uten innsyn fra oss andre. Men selvsagt er det flere svært troverdige dommere i både høyesterett, de andre domstolene - også i forvaltningen. Men det finnes en rekke innenfor embetsverket som er inne i et hemmelig system uten innsyn.

Det finnes en rekke forskjellige mer eller mindre hemmelige nettverk som politikere, embetsmenn, dommere og politi er medlemmer i. Det finnes så mange avdelinger og hemmelige type losjer at vi som står utenfor merker de ikke engang.

De avgjør ting helt over hode på oss. Bare for å vise til en av et stort antall losjer, så bør folk være klar over i bare Den Norske Frimurerorden finnes flere hundre advokater og fra påtalemyndighetene. Hva gjør vi når et enormt antall politi og dommere opererer helt over våre hoder ?

http://www.dagen.no/…/550_frimurere_i_politi_og_rettsvesen-…

I de saker der staten taper i lagmannsretten, så hjelper høyesterett staten inn til behandling alene for å overkjøre vedkommende.

Systemet vi ser i dag i embetsverket og i domstolene, er et bedrag helt utenfor det demokratiske system.

Et fåtalls hender innenfor embetsverket og Domstoladministrasjonen har gjennom femten år hindret lyd- og bildeopptak i rettssalene. Folket står maktesløse mot et enormt bedrag. Et betydelig bedrag satt i system.

Ikke bare at de har maktposisjon til å hindre prosessen, men de har også den maktposisjon til å dikte opp begrunnelse for å hindre gjennomføringen. Dette er ikke annet enn et enormt bedrag satt i system.

Folk må nå samle seg å kreve at domstolene settes på vent frem til lyd- og bildeopptak kommer på på plass i samtlige domstoler.

Transparency International varsler at det pågår korrupsjon av dommere. 4% av dommerne har mottatt penger i bestikkelser. Så kommer de dommere som har dømt slik at staten hat vunnet frem i sine saker for at disse dommere blir innstilt lettere til en høyere rett.

Et selvsmurt smøresystem.
Domstolenes dommere og advokater er i for stor del lite å stole på har det vist seg de siste 20 årene.

Det må nå bli konsekvenser for de som bedrar noen i rettssalen."

https://www.aftenposten.no/…/…/Rettssaker-ma-bli-dokumentert

Ja og eller i forvaltninga vår legg eg Elmer til da. Så av den grunn til at alt er korrumpert, så har vi i Nasjonale Varslingsgruppe tatt initiativet til oppretting av Folket`s Domstol. Folkedomstolen. Der Folket kan legge saker fram for å kreve oppreisning etter overgrep frå individer i forvaltninga, som forgrip seg på oss. Husk det er ikke den Norske Stat som står bak dette, men individer som har tatt seg til makt over oss, og plassert sine fast ansatte arbeiderpartipolitikere, sine tverrpolitiske venner og alskens losjemedlemmer i de øverste stillingene. Derfor har de frem til nå kunnet utøve sine kriminelle handlinger mot barn og voksne i Norge og andre land. Men det var frem til nå, for nå er det hele avslørt, og disse satanistene skal stanses pågripes og fengsles. Opprydningen er godt i gang kommet, har vi forstått på våre allierte Gode krefter.

Så fatt mot du som ikke har gjort deg skyld i denne ondskapen. Du har lite å frykte. De andre derimot, inkludert alle sjefsredaktører og andre som har solgt sjelene sine til denne satanistiske verdenseliten, ja de ser det desto verre ut for. Men de valgte det selv.

Og nå er det dette som venter dem. Ja både terroristene og ofrene deres.

Så altså nå når det heile så til dei grader er avslørt, så ar det altså lovene våre og dette som gjelder.
Der Noen i forvaltningen blir funnet skyldig i å bedrive menneskerettsforbrytelser mot sivile, må Norske styresmakter ved dommstolen:
1. Annullere, suspendere eller forandre de krenkende avgjørelser
2. Yte full erstatning/ oppreisning.
3. Iverksette de nødvendige straffemessige / sivilrettslige sanksjoner, overfor de offentlige tjenestemenn som begår disse forbrytelsene.
Særlig punkt 3, vil være uhyre viktig å få gjennomført. Det skal og må få konsekvenser for de som forbryter seg mot menneskerettene.

Dessuten!

Har du fått med deg at Trump rett før jul I 2017 underskrev 3 viktige lover, som gjelder ikke bare i USA, men vil bli oppfulgt over hele verden.
1. Alle som har/er involvert i pedofili vil bli arrestert og få sine midler beslaglagt.
2. Alle som er involvert i menneskehandel, det sammme som 1.
3. Alle som bryter menneskerettighetene vil også få samme straff.Vennlig hilsen

Elmer

Offisiell Varsler

Nasjonale Varslergruppe

Overdommer Folkedomstolen

Medlem av FAMPO

(Folkeaksjonen mot Maktmisbruk, Politistat og Overgrepskultur)
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2359
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til FOLKEDOMSTOLEN Justis

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron