Putin truer med atomvåpen

Samtlige medlemmer av Europabevegelsen som har verv i kraft av å være folkevalgte, vil bli gjenstand for påtale, jfr å ha forbrutt statens selvstendighet jfr Norges selvstendighet, Grunnlovens § 1.
Forumregler
For å poste her, så må du svare på hva forumnavnet er?

Forumnavnet er: bmonline forum

Dette må du skrive inn før du kan poste innlegg

Putin truer med atomvåpen

UNREAD_POST Belle Carter » Tor Mar 07, 2024 5:18 pm

Di Athena, [07.03.2024 12:50] - Som dere vet finnes jeg på Telegram om jeg blir stengt ned pga denne under her: Hele artikkelen finnes på Telegram -
Putin truer med å atombombe Vesten og ødelegge sivilisasjonen mens NA*TO og USA forbereder seg på å angripe Russland
Av Belle Carter // Mar 06, 2024
TAGS: stor regjering , kaos , farlig , eskalering , EU , Litauen , Macron , militær teknologi , nasjonal sikkerhet , NA*TO , kjernefysiske , kjernefysiske streiker , atomkrig , atomvåpen , Russland , Russland-Ukraina krigen , Ukraina , vold , Vladimir Putin , våpenteknologi, andre verdenskrig
Russlands president Vladimir Putin vil at Vesten skal vite at han er klar over at NA*TO og USA forbereder seg på å angripe Moskva, og at han ikke ville ha betenkeligheter med å bruke landets kjernefysiske arsenal til å «ødelegge sivilisasjonen."
Ifølge Reuters har Ukraina-krigen utløst den verste krisen i Moskvas forhold til Vesten siden Cubakrisen i 1962. Putin har tidligere snakket om farene ved en konfrontasjon mellom Na*to og Russland, men hans atomadvarsel torsdag var en av hans mest eksplisitte. Den 71 år gamle russiske lederen sa: «De, NA*TO og Amerika, er aktive i andre deler av verden, selvfølgelig, og de fortsetter å ligge der, for å lure. De forbereder seg på å angripe vårt territorium og, ved å bruke de best mulige styrkene, de mest effektive styrkene til å gjøre det. Men vi husker skjebnen til de som prøver å invadere vårt territorium, og selvfølgelig vil deres skjebne bli mye mer tragisk enn noe vi kan møte.»
I en tale i forkant av presidentvalget den 15. til 17. mars, da han er sikker på å bli gjenvalgt for en ny seksårsperiode, sørget Putin for å få det ut offentlig hvor avansert og modernisert det russiske atomvåpenarsenalet er, og advarte Vesten ytterligere: «De må forstå at vi også har våpen, våpen som kan beseire dem på deres territorium. Selvfølgelig er alt dette veldig farlig fordi det kan utløse bruk av atomvåpen. Forstår de ikke det?» Han gjentok at strategiske atomstyrker er i full beredskap for garantert bruk.
Han sa også at provokasjonen for å utløse et atomangrep kan bli katalysert dersom Na*to fortsetter å sende tropper til Ukraina. Han sa at Russland må styrke sitt vestlige militærdistrikt etter Finland og Sveriges opptak i Atlanterhavsalliansen, ettersom Finland har en lang landegrense mot Nordvest-Russland. – De bør etter hvert innse at vi også har våpen som kan treffe mål på deres territorium. Alt Vesten kommer opp med skaper en reell trussel om en konflikt med bruk av atomvåpen, og dermed ødeleggelse av sivilisasjonen, la Putin til. (Relatert: Medvedev advarer om atomangrep på USA og Storbritannia hvis russiske territorier er alvorlig truet.)
Samtidig har Tyskland, Polen og Na*to utelukket å sende bakkestyrker til Ukraina. Uttalelsene kom etter at Frankrikes president Emmanuel Macron tok opp utsiktene etter et europeisk ledermøte om å øke støtten til Ukraina i krigen mot Russland. Tysklands forbundskansler Olaf Scholz sa «at det ikke vil være noen bakkestyrker, ingen soldater på ukrainsk jord som blir sendt dit av europeiske stater eller NA*TO-land». Han sa også at det også var enighet «om at soldater som opererer i våre land heller ikke deltar aktivt i krigen selv». Videre uttalte Polens statsminister Donald Tusk og Tsjekkias statsminister Petr Fiala, to av Kyivs sterkeste støttespillere, at heller ikke de vurderte å sende tropper. NA*TOs generalsekretær Je*ns Sto*ltenberg fortalte også til Associated Press at mens medlemmer av alliansen hadde gitt «enestående støtte» til Ukraina, «er det ingen planer for NATO-kamptropper på bakken i Ukraina».
Di Athena, [07.03.2024 12:50]
Litauen planlegger å sende tropper til Kyiv, og ignorerer Putins advarsel
Mens andre europeiske land avviste Macrons forslag om å sende vestlige tropper til Ukraina, sa Litauens utenriksminister til CNN torsdag at han «fullt ut støtter» ideen. Gabrielius Landsbergis sa at «likesinnede land» kunne «låne en hånd i Ukrainas kamp» ved å sende personell til landet. – Mest sannsynlig snakker vi ikke om kamptropper, men det kan være trening, det kan være andre tanker om hjelp til Ukraina, la han til. «Jeg må understreke her at vi ikke snakker om NA*TO-handling, ikke EU-handling, men det kan være en gruppe land, en gruppe allierte som vil tenke på samme måte, som vil være klare til å hjelpe Ukraina i den saken, på den måten.»
Han la til at han så flere tegn, retoriske, praktiske og militære tegn på at Russland ikke er i ferd med å stoppe med Ukraina. Ifølge ham er det sannsynlig at de vil mobilisere ytterligere 400.000 soldater, og det er ikke utelatt at de vil bli plassert på NA*TOs grense. – Det må være helt klart at Ukraina må vinne hvis vi ikke vil at denne konflikten skal spre seg og spre seg også til Nato-land, slår han fast.
Gå over til NuclearWar.news for å lese flere historier om mulig kjernefysisk eskalering hvis Vesten fortsetter sin plan om å angripe Russland.
Kilder til denne artikkelen inkluderer:
DailyMail.co.uk
Oversatt av Di Athena
Belle Carter
 

Gå til Global Terror i Norge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron