Valgdagsmåling fra folket

Hvilke av disse parti vil du stemme på?

Du kan velge 1 alternativ

 
 
Vis resultater

Valgdagsmåling fra folket

UNREAD_POST BmOnline » Tor Des 11, 2014 8:24 am

Hvilket parti vil du stemme på?:


Norgespartiet, vil innføre direktedemokrati, som i Sveits- dvs folket skal bestemme, ikke politikerne, fordi de bare lytter til egen agenda- og har "kastet FOLKET ut av sine hoder".
Fordi dagens storting med politikere IKKE lytter til folket, vil Norgespartiet være en katalysator for innføring av folkets eget direktedemokrati (DD). Det betyr at dagens politikere blir avsatt. Og pengene skal gå til å bygge velferden i Norge for nordmenn, jfr Norges Grunnlovs § 1.

Når man så har avslørt dagens V-H akse å være lureri og bedrag, så er konklusjonen:
Høyre- er et parti-diktatur- gjør som kartellet vil.
Venstre- er et parti-diktatur- gjør som kartellet vil.
Krf- er et parti-diktatur- gjør som kartellet vil.
FrP- er et parti-diktatur- gjør som kartellet vil.
Senterpartiet- er et parti-diktatur- gjør som kartellet vil
AP- er et parti-diktatur- gjør som kartellet vil.
SV- er et parti-diktatur- gjør som kartellet vil.

Fhv Stm KMB bekreftet overfor VG at han hadde en tverrpolitisk støtte på stortinget til å bombe Jugoslavia til steinalderen i 1999. Ser dere. Det er dette KARTELLET som kommer for en dag!

Og samtlige parti for øvrig havner i samme kategori, jfr dagens løgn på Stortinget- Europabevegelsens hemmelige stortingsgruppe og ulovlige kartellvirksomhet.

Parti-diktaturet er det som i dag eksisterer som nrk og media kaller demokrati, men som aldri i historien har vært det.
Derfor har Norgespartiet definert seg ut av denne V-H aksen- fordi Norgespartiet vil at folket skal styre ved bindende folkeavstemninger etter modell fra Sveits. De har hatt dette med suksess i 168 år.

Merk dere, pga statskuppet som skjedde i 1940- hvor de endret stortingsperioden til 4 år uten å spørre folket. Derfor er statskupp grunnlovsstridig og straffbart, jfr Straffelovens §83.

Merk dere at samtlige storting etter 1940 er ulovlig, fordi noen politikere tok makten i egne hender, Einar Gerhardsen var den første røveren som statsminister etter at røveren Nygårdsvold rømte til England.

viewtopic.php?f=23&t=2158
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 1715
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
URL: bmonline.no

Jeg har sagt dette i mange år..

UNREAD_POST BmOnline » Lør Des 31, 2016 6:50 pm

Jeg har sagt dette i maaaange år. Og da jeg i 1968 så disse klikk klakk sandalistene i Oslo- send dem hjem- de har intet her å bestille!! Det er fordi de har sitt eget land å verne om, akkurat som vi om vårt land. Ser dere? Å ha samkvem, besøk osv er helt i orden, men integrasjon av så fjerne himmelstrøk er ut av god kontext. (Bibelen) Nå vet vi at ymse politikere slipper bomber i hodene på fremmede nasjoner i en hesikt å skape en djevelsk forvirring i New world order.
Og således leke mor theresa- ved å fylle opp vårt land og gjerne mange land i den ondes hensikt. Klart vi sier ifra.

Jeg sa at dette kommer det til å bli meget bråk av. Ja- nå har det vært bråk i mange år- flere nordmenn er blitt drept- mens folk flest ikke skjønner hva det er som foregår. Les dere opp folkens- landssvikere er det som sitter på stortinget, Norges største og verste galehus- hvor det virkelig skulle vært mange hvite frakker til å passe på disse pasientene. Stein gal- er et for fint ord om dem.

Her kan dere lese dere opp om hva enverden.no er for noe?

Les nøye nedover og se om du ikke igjenkjenner mr 36,9 og mini-Dørum fra venstre?
Ja, slesk og slu- er litt av indigriensene du får se. Og se på alle de celebre deltakerne med vinkler og stjerner og ingen hjerne?
Alskens sorte prester og "enkle burhøns" har de med seg.

http://bmonline.no/html/1world.html

Og her kan dere kjære venner lese dere opp om stortinget og deres skjulte agenda i embetsverket. Ha på sveisebriller pga sterke cener.

http://bmonline.no/html/dods.html

Stortinget
Sannheten om stortinget:
http://bmonline.no/html/stortinget.html

Embetsverkets skjulte agenda: Departementene:

http://bmonline.no/html/dtur.html

Statskuppet 10. jan 1940 Nordmenn ble nektet å avholde stortingsvalg i 1939.

Nå skjønner dere hvorfor de var så tamme AP,- 9- april 40- og bare lot Oslofjorden ligge åpen- men de hadde ikke regnet med Oberst Eriksen- som senket Blucher. Das was guten sin! :) Her kan sosserna virkelig lese seg opp om hva en god nordmann virkelig er. Han er ikke medlem av AP eller nazi-symapisørene i LO. Han liker ikke rødbruneskjørt eller skjorter :)

Men han elsker gode nordmenn, slike som Eriksen som sendte Blucher dit den hører hjemme, og slike som C G Felischer- som jagde nazi pakket ut av Narvik i 1940. Det er hva gode nordmenn står for. Bare glem disse "slikkepottene" i stalin-stallen. (stortinget) Pluss massemorderen Jens C Hauge. (AP)

http://bmonline.no/html/1945.html

Ulovlige Grunnlovsendringer, da statskuppet ligger i bunn-
Så trenger IKKE Ola og Kari å føye seg etter direktiver og lover
som bandittene selv har laget for å kue oss i kne!!
http://bmonline.no/html/grunnl.html

Og her kan dere alle kjære venner lese om det tverrpolitiske og ulovlige Kartellet som besitter stortinget under navnet europabevegelsens stortingsgruppe.
http://bmonline.no/html/eu_69.html

Jeg sendte en e-post til NRK i 2009 om at de måtte offentliggjøre dette ulovlige kartellet på stortinget:
Geir Helljesens valgskole Fjern Pressestøtten og NRK-lisensen
http://bmonline.no/html/nrk_1.html

Kartellet var det som sa ja til å bombe i Jugoslavia i 1999. Og KM Bondevik nekter å si hvorfor han bidro å bombe der, tenk det dere!
viewtopic.php?f=106&t=2567

Samme skjedde da norske F 16 jagerfly drepte Gadaffi i Libya 2011, samme året som Utøya. Det var Fhv Forsvarsminister Grete Faremo som sørget for dette, hun fikk som premie en topp jobb i FN etter dette.
Norge hadde INGEN rett til å gjøre dette. Og dette vil jeg at folket skal ta tak i. Et statskupp ligger i bunnen for dette- og det er straffbart!
Nå kan dere undre dere over at ikke Kystvakta og den rævløse purken ikke gjør sin jobb slik den egentlig skal? Ser dere- Putin står bak dem hele tiden- og han skal bort!!

I kasjotten hører de hjemme. Og nå er det på høy tid at dette skjer fyldest. Rydd alle kontorene for landsforrædere og få de i kasjotten!!

Straffelovens § 83 sier:

§ 83. Den som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år.
0 Endret ved lov 12 juni 1981 nr. 62.

Samme paragraf ble Quisling dømt for, og det er ingen forskjell på disse nå- bare at dagens bøddler er dobbelt så ille.

Akershus Festning atter en gang!

Skrevet den 23. nov 2015
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 1715
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
URL: bmonline.no

Tsjekkias innbyggere får våpen mot IS

UNREAD_POST BmOnline » Ons Jan 04, 2017 10:16 pm

Etter at fhv stm KmB var og bidro med bomber over Jugoslavia i 1999, så har tsjekkerne lært leksa si, de vil ikke stå med nevene i lommen, neste gang IS-Bondevik kommer med bomber. Nei de vil forsvare seg med våpen i hånd. Slik skal det låte. Jag fanskapet bort- og ut av landet!

Hvor lang tid skal det ta før OLA og Kari også gjør det samme, uten at IS Bondevik mukker?

våpenbruk tsj.gif
Nå vil ikke tsjekkerne stå med nevene i lomma, men ta til våpen og forsvare seg imot overgriperne, sannelig en ny melodi- til oppmuntring i forsvar!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 1715
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
URL: bmonline.no


Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest