Dumheten er som i 1940 og friheten blir like mye forrådt.

En paramillitær gruppe som ble etablert i Norge i 1940 i strid med Straffelovens § 104a, samt Straffeloven § 128. Det het seg at de skulle forhindre inntrengere, men det er nonsens. Deres oppdrag var å skjule, forhindre at KGB agenter og nettverket Stay Behind, ble avslørt.

Dumheten er som i 1940 og friheten blir like mye forrådt.

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Ons Okt 28, 2015 6:28 pm

Norulv Øvrebotten
Dumheten er som i 1940 og friheten blir like mye forrådt.

Norske politikere har fokus på sine landsmenn. De bekymrer seg derimot ikke over de mange voldtektene som denne spesielle muslimske innvandringen fører med seg. Noe som er et enormt sikkerhetsproblem i seg selv. For norske kvinner og Norge.

Massevoldtekter er et svært nasjonalt traume for tyskere. Minst to millioner tyske jenter og kvinner fra 8 til 85 år ble voldtatt og mishandlet av sovjetrussiske soldater på tampen av krigen. Mange av dem ble drept på de mest grusomme måter.

De islamske krigerne oppfører seg enda verre.

De politiske kartellene fra Oslo til Berlin og andre aktuelle hovedsteder skal imidlertid berge seg. Derfor har de åpnet alle porter for den trojanske hesten fra den islamske staten.

Det smarte kommunistiske bedraget fra KGB som snur virkeligheten på hodet, førte til at Vesten i realiteten tapte to kriger, først den andre verdenskrig, deretter den kalde krigen, og i begge tilfellene ble det laget illusjoner om at utfallet var det stikk motsatte av hva som var tilfelle.


Vi styres i dag av fordekte kommunister og deres likesinnede. Som sviker alle klassiske vestlige verdier. Mens de til samme tid skaper inntrykk av å dyrke og hegne om dem.

Nå er vi alle kommunister på den måten at vi tvinges til å tenke som dem. Alt er politikk og staten skal være å finne overalt.
Den erstatter familien og alle private små og store fellesskap ellers.
Med fatale følger.

Monsteret som staten er blitt, voldtar og knuser mennesker som er født frie og uavhengige og gjør både dem og samfunn syke og ulykkelige.

Friheten blir forrådt hver eneste dag. Vår gamle og frie måte å leve på er blitt angrepet og blitt til kun et minne om en svunnen tid.

Staten og det offentlige byråkratiet er forvokst til uante dimensjoner. Til sovjetiske kolosser i hele Vesten.

Det er ikke bare i Tyskland at overbeviste kommunister som Angela Merkel byttet klær og meldte overgang til borgerlige partier etter Berlin-murens fall. Det skjedde med slike nøkkelfolk overalt og de fortsetter med det eneste som de kan. Nemlig å kvele den personlige friheten til andre mennesker.
Nå fyller de opp vestlige land med muslimer for å være sikre på å klare det.


De tror at de vet alt så mye bedre selv. Så de gjør angivelig alt til ditt eget beste. I stedet for å la deg leve ditt eget liv og strebe etter lykken, blir du fra barnsben av fanget i et villnis av byråkratiske motsigelser og ulykke.

Å rive Berlin-muren og avvikle Sovjetunionen, var en strategisk bedragoperasjon fra KGB som lurte en hel verden til å tro på illusjonen om en seier som i virkeligheten var et tap. I disse dager dreies tommeskruene enda mer til.

På dem som tapte. Både i Europa og Amerika.

Farvel frihet. Det siste vi hadde igjen av den.

A Woman In Berlin - Official US Trailer


Kommentar BmO:

Ja, takk for innlegget Norulv Øvrebotten.
Kanskje våkner Hm Kongen nå? Eller ligger han i kuvøse? Jeg kan se for meg HM uten nattesøvn i flere år...
Norulv Øvrebotten
 

Gå til STAY BEHIND

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron