God gammel maskirovka i en ny tid

God gammel maskirovka i en ny tid

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Lør Apr 16, 2016 5:03 am

Norulv Øvrebotten

God gammel maskirovka i en ny tid

Hvorfor sendte Sovjetunionen ubåter inn i Sognefjorden og Hardangerfjorden på 1970 og 1980-tallet, og lot nordmenn oppdage dem, så det ble satt i gang stort anlagte operasjoner og militær jakt på disse ubåtene med full pressedekning som gikk verden rundt?

Svaret er at de smarte russerne på denne måten befestet illusjonen om Norge som et potensielt fiendtlig land i NATO som var på den andre siden av den tilsynelatende fastlåste konflikten mellom øst og vest.

Dette var en av mange fikse taktikker for å kamuflere at Moskva satt med den virkelige makten i Norge og hadde gjort det siden mellomkrigstiden med et visst avbrudd av strategiske grunner da Stalin lot tyskerne okkupere det norske fastlandet i fem år fra 1940 til 1945. Samme målet hadde Moskva med å sende ubåter inn i svensk farvann.

Å ofre noen mer eller mindre troverdige spioner med jevne mellomrom, var også en del av av den autentiske kamuflasjen fra Kreml, slik at omverdenen og befolkningen ikke oppdaget at hele den norske staten var en virkelig stor og fet muldvarp i Vesten. Godt plassert i brennpunktet.

Det var til dette formålet Arne Treholt og en rekke andre nordmenn ble brukt etter krigen. Noe problem for Moskva å få det korrumperte systemet innen lov og rett her i landet til å dømme noen for spionasje til fordel for Moskva, har det aldri vært. Kremls norske mafiaadvokater får de kjennelser og dommer som de vil ha ved domstolene. Slik var det i går og slik er det i dag.

Da USA slukte agnet Norge som venn med snøre og søkke etter at Stalin fikk Norge meldt inn i NATO fra 1949, og amerikanerne i en helt ny strategisk situasjon med sovjetrussiske atomvåpen som truet dem hjemme, begynte å bygge opp etterretning for milliarder av dollar i Norge, innebar det stadig større amerikanske investeringer i en ditto større sovjetrussisk operasjon innen kontraetterretning mot USA. Å betale for å skade seg selv stadig mer er en følge av å la seg fange i kommunistisk dobbeltspill og bedrag.

Moskva satt med den reelle kontrollen i Norge og hadde bukta og begge endene i dette store spillet som hadde direkte følger for atomvåpenbalansen. Med hundrevis av millioner menneskeliv i den store potten.

Norges organiserte svik sørget for at denne balansen alltid var i Sovjetunionens favør, senere Russlands.

Først da jeg avslørte hele spillet for vel ti år siden, gikk lyset opp for amerikansk etterretning og forsvar. Skandalen ble lagt et solid lokk på, og det er lett å forstå når Moskva hadde så godt tak på Washington D.C som tilfellet skulle vise seg å være. Det sto ikke bedre til der enn i Norge.

Nå vil president Vladimir Putin redde sine puppets i Vesten, og opprettholde illusjonen om en konflikt mellom øst og vest med det formålet, så han opptrer for tiden usedvanlig aggressivt militært på grensene til medlemmene av NATO, som for ham i virkeligheten ikke er et vestlig sikkerhetsnett, men ett av flere østlige garn til å fange og sperre inn andre land med. Kreml har også EU til samme formålet.

Marionettene hans i Europa og USA er også interessert i å lure egen befolkning og verden for øvrig til å tro at de styrer selvstendige nasjoner, og ikke fordekte russiske vasallstater, så de stiller også opp for å befeste Putins illusjon om en dyp konflikt mellom øst og vest, og de sender militære styrker til de baltiske land og Polen. Om ikke lenge skal 20 000 soldater fra land i NATO delta i en stor øvelse i Polen.

Polakkene er ikke dummere enn at de forstår dette spillet. President Barack Obamas tilhørighet er ikke vanskelig å slutte seg til når du kjenner hele konteksten. Polsk etterretning og forsvar vet nok at de ikke hadde vært tryggere om det hadde kommet millioner av amerikanske og andre vestlige soldater for å vise styrke overfor Russland.

Likevel må de fare med fakten og illudere å tro på det. Alle i Øst-Europa vet for eksempel hvem som styrer sjefen i NATO og hvilken bakgrunn han har fra Norge.

Bare narrspill og maskirovka alt sammen, men de fleste lar seg lure. Forsvar er ikke minst tre ting: Kamuflasje, kamuflasje og atter kamuflasje, men selv generaler og admiraler i vest glemmer slike grunnleggende regler og lar seg lure av den gamle offiseren i KGB, Vladimir Putin, og hans politiske kaniner på toppnivå i Vesten.

Makten har så mange lag, og i dette spillet er mange av dem motstridende. Bruk av kontradiksjoner er et operativt konsept i seg selv i Moskva.

Det brukes både av de mange mafiaadvokatene som de hemmelige russiske tjenestene har i vestlige land for å manipulere det politiske livet og samfunnet ellers bak kulissene, og av egne generaler og admiraler som driver krigsspill mot vest til stadighet. Ofte med spektakulære forestillinger, slik som i Østersjøen her om dagen.

Det er altså bare gammel god maskirovka, men i en ny tid og med nye generasjoner som lar seg like lett lure som generasjoner som er blitt lurt tidligere. Når Russland oppfører seg slik, er det ikke logisk å slutte seg til at Moskva har den virkelige makten, og at de nasjonale politikerne som du setter din lit til, for eksempel her i Norge, bare er en gjeng marionetter og landsforrædere.

Det er ikke noe som heter ulogisk. Alt som ikke er logisk er sprøtt, crazy, og crazy handlinger skaper illusjoner og lurer deg. Det er hele poenget.
Norulv Øvrebotten
 

Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest