De har alle dødd for Kreml

De har alle dødd for Kreml

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Søn Mai 29, 2016 7:47 am

Norulv Øvrebotten

De har alle dødd for Kreml


Når du har identifisert den kommunistiske fremgangsmåten innen bedrag som har vært motoren i utviklingen også i det store strategiske spillet mellom stormaktene, er konklusjonen på analysene av hendelser at ikke en eneste amerikansk soldat har dødd for å forsvare Amerika siden mellomkrigstiden.

Ikke en eneste én. Ikke noe sted.

Alle soldater har i virkeligheten dødd for å fremme Kremls strategiske interesser globalt. Alle sammen. Så mesterlig har spillet i det negative rom vært fra øst, og så overlegen i dyktighet har de hemmelige sovjetiske og russiske tjenestene vært i mange generasjoner.

Kreml er som regel på begge sider i konflikter og får det utfallet som de intelligente lederne der ønsker. Mål blir oppnådd indirekte og tålmodigheten er stor.

Alle de mange unge døde amerikanske soldater på slagmarken har hele tiden svekket USA. Så nasjonen i dag er en falleferdig kjempe. Med de fleste vestlige friheter forrådt.

Hva det amerikanske folket med stolthet har oppfattet som sitt sverd og skjold, er mesterlig snudd til å være det motsatte i en mange generasjoner lang oppvisning av asiatisk krigskunst på høyt nivå.

Å dø for Sovjetunionen og Russland har i realiteten vært skjebnen til alle som har falt fra vest. Illusjonen om det motsatte har maskert denne virkeligheten.

Befolkningen i Amerika lever bare på illusjoner om mange seirer, men til gjengjeld har den mange ekte graver. Det er den brutale fasiten etter å ha vært brukt som fremmedlegion av Kreml i over åtti år.

Det er ingen tilfeldighet at USA i dag har en gammel kommunist som president. Beviset for å ha tapt for lenge siden for Kreml kunne ikke ha vært demonstrert bedre. Enn med Barack Obama som statsleder.

http://triblive.com/opinion/salena/8421 ... ldiers-war
Norulv Øvrebotten
 

Re: De har alle dødd for Kreml

UNREAD_POST Informanten » Ons Jul 06, 2016 12:46 pm

Når skal amerikanerne våkne opp og skjønne at det er Kreml som styrer W DC?

Alle går med et jern i buksa, minst- så det skulle sannelig bli gunsmoke når dagen opprinner.


Informanten
Informanten
 


Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest