'We Are the World'

'We Are the World'

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Fre Jul 08, 2016 8:02 am

Norulv Øvrebotten
5 t ·

'We Are the World'

Når du har rullet opp historien også utenfor Norge så langt som mulig og kapasiteten har tillatt med grunnlag i å ha identifisert de smarte sovjetkommunistiske teknikkene innen bedrag, er konklusjonen at Kreml indirekte har opprettet både NATO og EU. Pluss CIA.

Stalin opprettet systematisk motstandsbevegelser mot seg selv, basert på den kommunistiske suksessen med "The Trust" fra 1920- tallet. Da opprettet de hemmelige russiske tjenestene motstandsbevegelser mot seg selv for å fange opposisjonelle som ble narret til å slå seg ned på politiske fluepapir fra bolsjevikene og ble drept i hopetall.

Sensuelle Maria Quisling arbeidet i flere år på 1920-tallet for det sovjetrussiske hemmelige politiet i særlig Frankrike med å forføre opposisjonelle eksilrussere til å slutte seg til disse falske motstandsbevegelsene. Så ektefellen Vidkun Quisling hadde Kreml med seg i senga. Uten å forstå noe.

Jeg vet hvordan det er. Jeg kjenner "The Trust."

NATO er et prosjekt og en front i regi av Kreml etter samme oppskriften i større skala, og derfor har NATO for tiden også en massemorder og bedrager for Kreml fra Norge som generalsekretær.

Nå har ikke jeg gått gjennom alle 28 medlemslandene i NATO, men jeg kan aldri tenke meg at noen av dem ikke er dobbelstater med Putin i enden av alle labyrintene av makt i hver enkelt nasjon.

Øst-Europa fikk neppe noe annet enn en vest-europeisk og amerikansk dobbel løsning etter at Kreml smart rev Berlin-muren i 1989 og omorganiserte imperiet for en ny tid.

"Det skal større mot til å trekke seg tilbake enn å rykke fram i Den røde hær," bemerket Josef Stalin. Han plasserte offiserer fra de hemmelige tjenestene bak soldatene som han ofret hensynsløst i krig, og hvis de trakk seg tilbake, ble de straks skutt.

Den samme doble modellen benyttet han for statene i vest.

Hvis naive overflatepolitikere i vest som utgjør marionetter i fronter, bedrar og sviker eget folk som følge av bedragopplegg fra Kremls mafiaadvokater, går det dem bra, men hvis de viser det minste tegn til selvstendighet og mot, begynner det fort å skje merkelige ting både med dem og rundt dem.

Så de fleste gir da opp tanken på å trekke seg tilbake. Skyggestaten og russisk mafia holder disiplinen på sublimt vis. De fleste snikdrap lar seg lett kamuflere som naturlige dødsfall.

Ikke noe skaper sterkere lim mellom mennesker enn å medvirke til noe galt sammen. Noe som alltid er tilfelle i narrespillene over kommunistisk lest som er blitt standard prosedyre for saksbehandling av viktige forhold i Norge og andre vestlige land.

Sterkere solidaritet mellom mennesker enn å medvirke til en forbrytelse sammen kan ikke skapes.

Jo større forbrytelse, desto sterkere samhold. Noe du igjen har sett demonstrert i Norge etter kombinasjonen av massedrap og kontinuerlig bedrag siden 22. juli 2011.

Du kan vinne den hele verden med å lappe det ene slike narrespillet over det andre opp gjennom årene. Direkte eller indirekte.

Bare Putin & Co vet hvor mye skjult makt som de har snart hundre år etter statskuppet i Russland og revolusjonen som fulgte.

Når du dreper alle som står i veien for deg, blir det en del makt av det etter hvert. For å si det slik.
Norulv Øvrebotten
 

Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron