Catalonia x 1000 i Vesten?

Catalonia x 1000 i Vesten?

UNREAD_POST BmOnline » Ons Okt 04, 2017 9:07 am

Norulv Øvrebotten

Catalonia x 1000 i Vesten?

I alle fall kan liknende opprør mot Kreml-styrte hovedsteder som Madrid, Oslo, Paris, London, Berlin, Washington og andre med sine politistyrker under reell kommando av den russiske mafiaen, bli tilfelle i Vesten i årene fremover.

Det vil ikke bli mange gjenlevende igjen i det sovjetiserte embetsverket i de doble statene som Stalin grunnla, hvis det først tar av. Heller ikke mange advokater og frimurere.

I Norge har kongehuset begått høyforræderi i 77 år og medvirket i fremste rekke til drap på våre barn og ungdommer for å beholde gevinsten og leve herrens glade dager under fordekt fremmed herredømmen, og det blir borte i den kommende tsunamien. Det samme blir nok andre monarkier som er fulle av svik.

Pluss de etablerte mediene som overalt i Vesten medvirket til terror, massedrap og landssvik i en grad som ingen trodde var mulig.

I Norge synger alle dagens etablerte medier på siste verset og redaktører og medieledere vil snart gå rundt i fangeleirer.

Som for eksempel dem fra landssvikorganet som heter VG.

Avisen ble indirekte grunnlagt av KGB rett etter krigen. Under et falskt flagg av å være en del av motstandsbevegelsen mot den tyske okkupasjonen.

Alt er falskt i norsk historie.

Norge hadde ingen annen motstandsbevegelse enn den som den tyske sikkerhetstjenesten grunnla selv for å fange britiske agenter, og den som russerne så grunnla for å fange nordmenn enda mer til tjeneste for dem etter at Hitler var borte:

Den sovjetrussiske tok gradvis over agentene til tyskerne, som for eksempel Jens Christian Hauge og mange andre jurister, for deretter som planlagt etter kjøreplanen å ta tilbake fastlandet som Stalin hadde parkert hos Hitler for fem år av høyere strategiske grunner etter det godt planlagte statskuppet fra Kreml i Noge med virkning fra 10. januar 1940.

Ikke se bort fra at Catalonias vei er løsningen i Vesten.

Vi må bare slå ihjel alle advokatene først, eller på veien i denne prosessen, og gjøre alvor av hva Shakespeare sa burde ha første prioritet.

Kongen i Spania vil fort henge i en lyktestolpe også. Hvis blodet begynner å flyte i Vesten. For alvor.

Det er sannhetens gang i verden. Slik har det alltid vært.

Forrædere må bort. Enten det skjer på den ene eller andre måten.

Og særlig alle som går i uniform. De kan være de farligste av alle.

I en vestlig verden hvor strategene i Kreml har snudd forhold på hodet i mange generasjoner, er statene snudd mot befolkningene som hovedregel og bare for folket unntaksvis, og desto større og mer bevæpnet politistyrker og sterkere forsvar som statene har, jo mer kan president Vladimir Putin indirekte bruke disse maktapparatene til å holde det russiske imperiet fra skyggene sine sammen. Slik du ser brutalt er gjort i Spania de siste dagene.

Der gikk Putin usedvanlig brutalt fram her om dagen. For å statuere et eksempel, så ingen andre steder i Vesten skal begynne å drømme om å løsrive seg fra ham.

Alt i Spania av betydning av bestemt i Moskva.

Som i Amerika og resten av Europa og Vesten for øvrig.

Kommentar admin: Ja, hodene kommer til å rulle på linje med tidene som hen ruller-.
Stortingshodene mv..
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 1715
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
URL: bmonline.no

Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron