Tyveriet av andre stater over hele verden

Tyveriet av andre stater over hele verden

UNREAD_POST BmOnline » Fre Okt 13, 2017 3:39 pm

Norulv Øvrebotten

Tyveriet av andre stater over hele verden

Hvis du dobbel en stat fra utlandet i en dyp hemmelighet, har du i virkeligheten stjålet staten fra suverene folk.

Det er det som har skjedd i hele verden i hundre år.

I usa og europa ble joseph stalin fordoblet og stjal usa på 1920-tallet og 1930-tallet, viser vår etterforskning under mer enn et tiår etter å ha identifisert de mest hemmelige bedrag som kreml har brukt på alle nivåer siden Den kupp d ' i i russland i 1917.

Wwii var en massiv bedrag operasjon av kreml som joseph stalin brukte sine raske metoder, dual delstater, og dukkene i vesten, spesielt, usa, storbritannia, og tyskland, for å knuse folket i mange land og ut av den Ruiner erobrer verden for russland og verden.

Hvis du følger kreml bedrag i sanntid i løpet av de mange tiår, vil du kartlegge konsekvensene riktig og omvendt. Så våre funn er ganske sikre.

Hvis du ser på denne filmen og legger personer og hendelser inn i en annen sammenheng - den rette konteksten for vår og vi er profesjonelle intelligens av vesten - du får en serie av aha-opplevelser og forstå fortiden riktig for første gang.

Du får en mye bedre forståelse av den nåværende realiteten av nasjonale og verden også. For første gang, for første gang.

https://www.youtube.com/watch?v=vcM4c2D2sT0
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2001
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord

Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest