Det falske flagget i norge er ikke lenger mulig å skjule

Det falske flagget i norge er ikke lenger mulig å skjule

UNREAD_POST BmOnline » Tir Okt 31, 2017 9:01 am

Norulv Øvrebotten
29. oktober kl. 09:20 · Eilat, Southern District, Israel ·

Det falske flagget i norge er ikke lenger mulig å skjule

Snart er kongen og regjeringen i norge nødt til å gi inn og innrømme at den norske stat var bak de 2011 terror angrep mot sine folk å indirekte forbedre en kremlin-state og en ditto hemmelig hegemoni over det norske folk som var Grunnlagt allerede på 1930-tallet.

Den såkalte høyreekstreme ekstremist anders behring brevik var et falskt flagg og en patsy i en vel renker, og det er bevist at den norske state håndtering av terror angrep, i hvilke 69 barn og unge ble drept, har De fulgte identifisert prosedyrer i den.

Drapet på jfk var det samme bedrag, også ved å bruke et falsk flagg og tilsvarende kgb-metoder, og med det samme målet som alltid i disse politiske drapene og terror. Som 9/11 og mye mer.

Alle disse bedrag av kommunist kan bli oppdaget når de kjenner de hemmelige metodene for bedrag som kreml har brukt til å holde sin hemmelige kontroll over vesten siden før wwii.

Hillary clinton er blant advokatene i vesten som har blitt utdannet i bruk av disse effektive kommunistiske teknikker av bedrag.

En av hennes prosjekter er avslørt, men så lenge president putin er i kontroll over vesten, vil hun ikke bli tatt og låst inne.

http://www.breitbart.com/video/2017/10/ ... time-lock/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 1950
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord

Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron