Når Staten er stjålet av Kreml er faren ikke over

Enparamillitær gruppe som ble etablert i Norge i 1940 i strid med Straffelovens § 104a, samt Straffeloven § 128. Det het seg at de skulle forhindre inntrengere, men det er nonsens. Deres oppdrag var å skjule, forhindre at KGB agenter og nettverket Stay Behind, ble avslørt.

Når Staten er stjålet av Kreml er faren ikke over

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Ons Feb 05, 2020 8:35 pm

Norulv Øvrebotten har delt en lenke.

Den største faren for befolkningen er egen stat når den er doblet og stjålet fra Kreml

Den største faren for vestlige befolkninger er deres egen stat fordi den sovjetrussiske diktatoren Josef Stalin allerede i mellomkrigstden doblet disse statene fra skyggene og dermed på en indirekte og smart måte stjal alle de vestlige statene fra befolkningene. Også den norske og den amerikanske føderale staten.

Denne virkeligheten kommer klart fram når du analyserer hva som har vært følgene av de hemmeligste bedragmetodene som Kreml har benyttet siden statskuppet i Russland i 1917, om ikke før også – under tsarenes Kreml.

Jeg fikk de første gjennombruddene i knekkingen av den hemmeligste koden for russisk bedrag etter seks års etterforskning av teknikkene innen bedrag som advokatene Jens Christian Hauge og Johan Fredrik Remmen i Arbeiderpartiet brukte da de i årene 1995, 1996 og 1997 nesten klarte å drepe meg som sjefredaktør i Rogalands Avis i et narrespill over sovjetkommunistisk lest. Hvor kontinuerlig bedrag i kombinasjon med bruk av gift en rekke ganger, nettopp var fremgangsmåten.

Gift er førstevalg som våpen hos de hemmelige russiske tjenestene og deres mafiaadvokater og snikmordere i vestlige hovedsteder.

Nå var jeg ingen hvem som helst innen forsvars- og sikkerhetspolitikk og presse, og vant til å leve et liv hvor du forutsetter å være overvåket av hemmelige tjenester både hjemme og fra utlandet.

Så mine oppsiktsvekkende funn ble fort plukket opp av de beste hemmelige tjenester i verden, fordi det viste seg at den russiske måten som de hadde tatt meg på, også gikk igjen som en rød tråd internasjonalt. I minst hundre år. Fra mikro til makro.

Selv har jeg hatt lange avbrudd i etterforskningen som følge av en rekke drapsforsøk og lange opphold på psykiatriske sykehus etter å ha blitt forgiftet eller gasset, bedøvet og satt sprøyter på mens jeg sov.

Jeg har aldri hatt noen psykiatrisk sykdom, slik mange tror, men har vært fysisk skadet utallige ganger siden 1995 som følge av forskjellige former for gift. Som det heter i jusen: "En skade er ingen sykdom, men en sykdom er en skade."

Jeg har med andre ord hele tiden blitt fysisk skadet. Alt annet er illusjoner, men følgene av dem har for meg vært virkelige og gruomme nok i langt over tjue år i Norge, helt til jeg våren 2017 fikk hjelp til å flykte til større trygghet i Israel.

Når du dreper noen med gift, er slike mord for øvrig lett å kamuflere som naturlige dødsfall.

Da den norsk staten med helt andre midler og bak en maske, drepte 77 mennesker og skadet 66 andre og straks begynte å spinne bedrag på likene, slik de har holdt med nå i åtte og et halvt år, var det nettopp de avslørte hemmelige teknikkene innen bedrag østfra som ble benyttet fra statens mafiaadvokater og deres dødsskvadron.

Signaturen fra advokat Johan Fredrik Remmen, Jens Christan Hauges gamle høyre hånd, var ikke vanskelig å kjenne igjen verken for meg eller andre analytikere på toppnivå innen vestlig etterretning.

Når en stat er doblet er den ikke bare i realiteten stjålet og styres i hemmelighet i siste instans fra Moskva, men den stjålne statens maktmidler, enten det er politi, sikkerhetspoliti, etterreningstjeneste, forsvar, påtalemakt eller domstoler, utgjør som en følge av statens doble struktur i realiteten en okkupasjonmakt i norsk forkledning for Russland.

Pentagon kjenner selvsagt til den reelle situasjonen både i USA, Norge og andre land i verden, og har etablert seg i Norge med brohoder som følge av Norges strategiske viktighet for Amerikas nasjonale sikkerhet.

Russland har mesteparten av sitt kjernefysiske arsenal med strategiske atomvåpen rettet mot hjertet av USA på Kola-halvøya, rett over den norske grensen i Nord-Norge, og på flere plattformer, men mest ombord på ubåter.

US Marines har store forhåndslagre i Trøndelag i Midt-Norge og kan overføre 4000 soldater over natten fra Nord-Carolina til Norge.

“A cracking good read” and a chilling true story of Russia’s assassination program begun more than a century ago and which continues today (Tennent H. Bagley, former CIA chief of Soviet Bloc counterintelligence). In late November 2006, Alexander Litvinenko—a for...
Norulv Øvrebotten
 

Gå til STAY BEHIND

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron