KAST DE FREMMEDE, HIV DEM UT!

KAST DE FREMMEDE, HIV DEM UT!

UNREAD_POST Månsson, EXPRESSEN » Ons Jan 19, 2011 10:10 am

Kommentar: KAST UT DE FREMMEDE, HIV DEM UT!

Sjefsredaktøren i sveriges største avis EXPRESSEN, Erik Månsson har rykket ut.

Han begikk en dødssynd -han lagde en meningsmåling om innvandringen til Sverige, og om det svenske folks holdninger til innvandrere.

Hovedkonklusjonen i målingen var klar...UT MED DEM!!

Hele 57% ville ha færre flyktninger. 63% ville at Sverige skulle sende alle ut i morgen, altså til sine hjemland. 63% mener at de er til skade for landet.

Hele 56 % mener at de ikke skal leve på svensk sosialhjelp!

Motviljen er stor hos alle partier i folket. Det hyggelige er at hele 73% av de unge under 30 år er for å hive ut innvandrerne....EXPRESSEN 06.09-93.

Dette viser oss at folket i Sverige er imot politikerne akkurat som i NORGE og at OPINIONSBOMBEN er her!

Og redaktøren ville nå gå ut og si hvordan det faktisk er uten å gjemme fakta under teppet.

Og Norge er viden kjent for å dilte etter svenskene, omså de hoppet fra Mont Everest. Forskjellen nå er faktisk at man ser galskapen. Vi har Jugoslavia som et ferskt eksempel på at det blir en fyrstelig mars til helvete. Det fører til KRIG og UFRED ..derfor -send alle hjem i morgen....

I Danmark... den samme tendes...

En stor innvandrer familie fra Somalia tok seg til Loland, og fikk av den danske stat tilsammen 631.724 kroner pr. år. Alis 2 koner og 11 barn lever herrens glade dager i Danmark.

Danskene raser og vil kaste ut alle sammen.

Finland har heller ikke lyst til å ha fremmede i landet de ser konsekvensene av dette. Noe som viser at de tar vare på sitt lands tradisjoner, og selvfølgelig velger en politikk som iveretar deres fedreland, klokelig nok. Dette kaller de fremmede rasisme, fordi de vil hit. Men Finland er i dag uten en eneste kriminell utlending. Det er også slik det bør være.

Scandinavia er imot denne politiske floskel. Folket begynner å se at politikerne har påført våre land store lidelser. De fremmede må snarest vende hjem fordi det vil bli fire ganger værre for dem,j.f.r. Jo Benkows bok, Det ellevte bud.

Måtte Damocles tveeggede sverd svinges over deres hoder.
Månsson, EXPRESSEN
 

Re: KAST DE FREMMEDE, HIV DEM UT!

UNREAD_POST BmOnline » Lør Nov 26, 2016 7:58 pm

BmOnline Says: Beates blogg.

desember 3, 2006 at 9:05 pm

Du berører noe- uten å tenke på individene- ja individene som blir invadert.


Et eksempel. Vi har lille Norge.


Her levde man «fredelig» noen hundre år. Hva ligger i ordet «fredelig»? Ja, se det- for å kunne vite det, så må man atter vende seg tilbake og se hva det var som var så «fredelig» i tiden før ufreden kom?


Jusst det. Så hva innebar opplevelsen «fredelig» før (1966) kontra nå (2006)?

Dvs før og etter 1966.

Kan vi lettvint svare på det? Joda, det går rimelig greit å svare på det.


Før 1966- hadde vi vår fredelighet, det var da- tidens fredelighet. Vi hadde altså både problemer og fred, akkurat som alle andre samfunn. Hverken mer eller mindre. Da- tidens fred inneholdt problemer utført av nordmenn. Vi ser at freden vår var i et «bilde» av godt og vondt. Men det var da et «kjent problem» altså problemene var ikke fremmede, de var kjente.

Vi visste at der var problemer, ja selv i de beste familier. Men det var «våre egene»- det var norske borgeres egne problemer dette gjalt. Som vi måtte løse,- selv det var mord, vold, bråk og rettssaker da også.


Men så skjedde det plutselig noe, freden ble forstyrret, ja til og med uten at noen visste om det?

Etter 1966 ble freden brutt av støy i Norge.


Hva var det som skjedde? Joda, vi fikk besøk av noen fra fjerne himmelstrøk i lange tjortler-.

De kom til Oslo, Norges hoved-problem- viste det seg. De kom da først bare for å se seg om, ble det sagt.


Men de skulle reise hjem når det ble kaldt. Joda, det ble hevdet. Men så skjedde ikke.


Det kom bare fler og fler. Ingen visste til slutt tallet på hvor mange det var som kom. Men det meget interessante er at ingen av oss som bor her fikk si sin hjertens menig om det som plutselig brøt freden i landet.


For det gjorde den virkelig. Dette som skjedde var ikke det faktum at vi fikk en to tre fattiglemmer som trengte hjelp. Neida.

Hvem tror du det var som kom til Norge? Var det dem som trengte det mest? Svaret er nei. De som virkelig trenger hjelp i sin hverdag har nok dessverre ikke råd til å reise hit.


Men så gikk det noen år, og det begynte å bli meget problematisk å ta dette inn over seg. Norges eget folk følte seg ikke helt tilpass eller bekvem med situasjonen, og i kjølvannet av denne fremmed innvandringen blir mange nordmenn drept.

De skriftlærde hevdet at dette er prisen vi måtte betale. Tenk dere det. Er dette virkeligheten, den hele og den fulle sannheten?

Ja, det er virkeligheten, men det er ikke sannheten, det trenger så absolutt ikke å dø et eneste individ i en slik «invasjon», med mindre folk er blitt satt «ut på gangen», altså overkjørt av systemet for systemets «edle» motiver. Les blodbadsglobalisme.

Nå begynner vi å nærme oss den «varme poteten». Hvem er det som setter dagsordenen? Hvem er det som trykker på knappene? Hvem er det som har STOR fordel for at dette skulle få skje?

Ja, kom med innspill. Dette er ikke blitt tatt tak ute i pressen. Ingen har lyst å snakke om dette. Det blir mest rasismepreik fra den korrekte politiske eliten.


Hvorfor har vi så liten vilje til å verne våre egne borgere imot all denne volden? Er ikke borgervern på sin plass mener mange? Andre skråler over seg, rasisme? Flere grupperinger har glemt en meget viktig ting. De ser ikke at de er med på å skinlegge sitt eget opphav. De ser det bare ikke. Hva kommer det av? :shock:

Hvor skal dette ende? I følge politiets egen statistikk, ja ikke bare i Norge, men i samtlige land vi ønsker å sammenlikne oss med- så er tallene skyhøye vedrørende grove ran og vold utført av fremmede. Jeg bruker ordet fremmede, fordi innvandrere ofte relateres til fjerne himmelstrøk. Her er fjernkulturelle og etniske innvandrere. Så har man vært så «zisofren» å hevde at man har innvandringsstopp i Norge jfr 1975.

Det er ganske så alarmerende at man ikke har funnet flere verdige asylanter, d.v.s. som man vet identiteten til? Noen som man vet er snille og vennlige. Noen som IKKE har drept noen, som ikke har «øks» med seg i bagasjen.


Når vi ser statistikken i Norge, kan man virkelig begynne å lure. Eller farer SSB og politiet med skøyenstreker?

Nå vet jeg at der finnes mange gode og snille mennesker i verden, men det er ikke det som er problemet. Problemet er hvorfor skal så mange av dem som slippes inn i lille ubetydelige Norge være kriminelle?
Ja, A og B gjengen skulle jo ikke ha livets rett- men like fullt er de der?


Så her kjøres det en skjult AGENDA- som vi IKKE skal få lov til å være med å bestemme inngangen eller utgangen på? Legg merke til morderne på stortinget, se også på Clinton Foundation. Hvor mange millioner av våre skattekroner er overført dit ulovlig? Fhv Stm KMB bidro med bomber i 1999- slik at Jugoslavia ble lagt i grus. Han nekter å fortelle oss hvorfor den presten, er han forresten en prest?? Bondevik? Tror ikke det.

For morro skyld, jeg minnes meget godt hvor populært det var å komme fra Finnmark til Oslo i 1960. Du ble skjelt ut før du fikk åpnet «pesken.» Bare som en forsmak.


BmOnline Says:

desember 4, 2006 at 6:15 pm

Altså, den hårde virkeligheten er med oss, mens den myke innvandringen aldri er blitt tatt på alvor. Jeg deler dine bekymringer akkurat der.

Bmonline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2001
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord


Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron