Å ødelegge en nasjon.

Å ødelegge en nasjon.

UNREAD_POST Sun-Tse » Ons Jan 19, 2011 11:06 am

Å ødelegge en nasjon.

Det finnes mange forskjellige metoder man kan benytte i dag for å ødelegge en nasjon. Dette gjelder både indre som ytre fiender. Spesielt da vi i dag har atomvåpen og andre skrekkelige masseødeleggelsesvåpen er det kun "psykologisk krigføring", infiltrasjon og konspirasjon som vil ha den ønskelige effekten fienden eventuell ønsker?

Tiden forandrer seg som sagt og det gjør metoder, strategi og taktikk. Før var det nokså enkelt å oppdage og eventuelt stoppe fremmede eller fiendtlige krefter, armeer og deres destruktive planer. Den ytre fienden viste seg gjerne i form av en militær styrke like før angrepet kom og folk kunne mobilisere og ta sine forhåndsregler.

I dagens samfunn, spesielt her i Vest, er det ikke lenger så enkelt. Utviklingen på det taktiske og strategiske området i forbindelse med krig/maktovertakelse har kommet meget langt. Lengre enn de fleste er klar over.

Ved hjelp av infiltrasjon, desinformasjon og generell undergraving kan en fremmed makt på lengre sikt starte opprør, borgerkrig og konspirasjoner som til slutt vil gi dem det de ønsker. Hvis man ikke har dette for øyet ved vurderingen av dagen samfunnsutvikling, vil man umulig få noen fullstendig oversikt og burde heller søke om en annen jobb.

Taktikken for å lykkes

Ca. fem hundre år f.Kr levde en kinesisk filosof ved navn SUN-TSE. Han fastsatte i sitt skrift " regler for politisk og psykologisk subvensjon " at ingen kunst var høyere enn den som tok sikte på å bryte fiendens motstand uten fysisk kamp. I følge Sun-Tse gjald det følgende regler:

- Den direkte taktikk i krig er kun nødvendig på slagmarken, men kun den indirekte taktikk kan føre til en virkelig og endelig seier.

- Subverter alt av verdi i fiendens land. Implisere statens emissærer i kriminell virksomhet: undergrav deres posisjoner og ødelegg deres rykte på andre måter som byr seg: og gjør dem til latter hos folket.

- Sky ikke hjelp fra selv de laveste og foraktelige mennesker. Benytt alle midler du kan til å sabotere den fiendtlige regjerings arbeide,

- Forsøk å så uenighet og splittelse hos borgerne i fiendens land. Snu de unge mot de gamle. Bruk et hvert middel til å ødelegge fiendens våpen, forskyningsmuligheter, og disiplinen hos soldatene. Nedverdig gamle tradisjoner og aksepterte religioner. Vær generøs med løfter og belønning for å kjøpe opplysninger og medskyldige. Send ut dine hemmelige agenter i alle retninger. Ikke knusle med penger eller løfter, for de vil en dag innebringe en høy gevinst.

Dette var noe av den psykologiske krigføringen dannet av Sun-Tse allerede før Kr.f. Mange vil vel kjenne igjen dagens sammenligning? Allikevel har det nok skjedd en betydelig utvikling siden den gang, og det bare til det mer kompliserte og verre. Dagens system er korrupt og råtten fra ende til annen.

https://www.youtube.com/watch?v=MsWt7Fl9BIs
Sun-Tse
 

Re: Å ødelegge en nasjon.

UNREAD_POST Kjølsvinet » Ons Jan 19, 2011 11:10 am

Grunnleggeren av statsvitenskapen

Andre kjente "filosofer" på dette området var også " Machiavelli ". Han er blitt kalt grunnleggeren av "realpolitikken" og "statsvitenskapen". Tenk bare på den enorme påvirkningsmuligheten som ligger i media i dag, både på det "åndelige" som det følelsesmessige området. Og hvem dominerer disse sentrale samfunnsinstutisjoner? Aviser tv og radio. Det er ivertfall ikke krefter som ønsker å ivareta folk og nasjon.

Ved hjelp av det moralske og åndelige forfall vi i dag er utsatt for lar enkelte norske landssvikere bevisst eller ubevisst seg manipulere og det ser ut til at det er fremmede krefter som sitter bak og drar i trådene. Fremmede tanker, religioner og åndsretninger tar mer og mer over og er nå i ferd med å overta vårt kjære fedreland. Fedrelandet som ble erklært uavhengig og fritt på Eidsvoll i sin tid.

Sions vise protokoller

Man har også "Sions vise protokoller" og uansett om "enkelte" "spesialister" påstår at det er et "falsum" er det beskrevet en detaljert utvikling som passer bedre med dagens utvikling og virkelighet enn det som skjedde under "Russlands" førtid. La boken tale for seg selv og uansett hva man måtte mene er den verdt et studium.

- Det kan kort oppsummeres de negative utviklingstrinn fienden tjener på i dag og dette er:

INNVANDRING - ÅNDELIG/MORALSK FORFALL (ed dertil materialisme og kjøpepress),

SPLID/KLASSEKAMP, NATURØDELEGGELSER OG UTFLAGGING, INTERNASJONALISME (både kulturell som økonomisk), FRIHANDEL (EU og de 4 "friheter"), FANATISME OG PSYKOPATI (Da dette aldri får folkets oppslutning)
Kjølsvinet
 


Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest