THERE IS NO GREATER SIN THAN TO CAUCE ONES NATION TO DISAPPE

THERE IS NO GREATER SIN THAN TO CAUCE ONES NATION TO DISAPPE

UNREAD_POST Isaac Ber Levinsohn » Ons Jan 19, 2011 6:24 pm

Comments: THERE IS NO GREATER SIN THAN TO CAUCE ONES NATION TO DISAPPEAR from the world, sa Isaac Ber Levinsohn i 1853, en russisk jøde forfatter. Grunnlegger av Haskalah-bevegelsen i Russland.
En er fristet til å tro at de som sitter på toppen av maktpyramiden hadde kunnskaper om at det flerkulturelle fargerrike felleskapet kun eksisterer i en fargerrik drømmeverden. Med listige knep og et formynderskap som grenser til diktatur er det fargerrike, flerkulturelle fellesskapet tvunget på den norske befolkning. Det norske folk kveles av rasismeparagrafer og handlingsplaner -våre høyt dekorerte frihetskjempere og krigsseilere fra okkupasjonstiden blir stemplet som nazisvin. Makteliten gjør hva som helst for å legge ned nasjonene i verden.

Faktum er jo at innvandringstilhengerne må bøye seg i støvet og takke våre høyt dekorerte for at de fikk vokse opp i et nedarvet fritt land, som de nå vil ødelegge, jfr http://www.globalization101.org Globalizaton, the devil in disguise.

Den norske ytringsfriheten er en saga blot. Norske burhøns er beskyttet av dyrebeskyttelsen. Nordmenn er rettsløse i sitt eget fedreland. Det norske presteskap banet veien for «inntrengerne». Biskoper og prester svek sine menigheter -nordmennene. Bibelen kaller dem falske hyrder. De har villedet folket med sin vranglære. «De har tatt på seg fine drakter utvendig ser de ut som pyntelige, nykalkede graver. Men innvendig er de fulle av ormer og all råttenskap.» Det er ikke mine ord, men Bibelens ord. De har spist av de fremmedes offer og tilbedt deres guder. De har begått store misgjerninger og vederstyggelighet i Herren, Guds øyne. Herren vil ikke vise skånsel og spare dem. Deres gjerninger vil komme over deres hoder, sier Bibelen. I Bibelen leser vi også at dere etter tiden burde være lærere. Lærere var rabbinere og prestene de som skulle lede folket og lære og formane dem. Og de skulle advare folket og be Herren, Gud om tilgivelse fordi folket hadde syndet. Videre leser man i Bibelen sitat: Men dere er ikke lærere, for dere selv tinger opplæring. Dere er tilbake til stadiet der man får melk.»; sitat slutt.
Melk får barn -og de er ukyndige i rettferds ord og mening.

Fast føde er for voksne som har øvet opp sine sanser til å skille mellom godt og ondt. Intet under at det går så galt med norske folk og land når flaskebarn styrer landet. Dere er blitt overmodige og maktsyke. Dere lytter ikke til det norske folks rop om folkeavstemning i innvandringspolitikken. Dere ønsker å utrydde den norske befolkning ved integrering og assimilasjon av inntrengerne. Det er et lite håp for den norske nasjonen, la trompeter og basuner lyde over den vestlige verden om det som skjer i Norge. Mahatma Gandhi sa til Briterne i India. Hvorfor blir dere i et land hvor dere ikke er ønsket? Samme spørsmålet blir å stille til alle i ledende stillinger i FN. Ved å studere historien finnes det ikke et paradis med slik mixing av kulturer som det eksperimenteres med i Norge. Nansen sa det klart. Ved å bestrebe inntegrering i store mengder skapes det splid, ufred og krig. De fremmede begynner å gjøre landet de kom til -om til det de forlot. Dette er ikke noe nytt, slik er menneskene. Derfor kan man anbefale de flaskebarn i Norge om å dra ned til de fremmedes land og ete av deres mat bli voksne og betatt av deres kultrur. Bli integrert og assimilert i det flerkulturrike samfunnet og tilbe deres guder. Vi vil ikke komme til å savne en av dere! Så får de stygge og slemme «rasistene og nazisvina» ha Norge og fedrelandet for seg selv. NORGE ER VÅRT!!!

[attachment=0]Facismen og ondskapens akse.jpg[/attachment]


Mvh
Britt Tveiten.
Olsvik
Comment Admin:
Too bad, the pc media and politicians claims that Adolf is on the right side of the axe, but is nonsense. Adolf and the nazis belong to the left side. Nationalsosialist, a sosialist is from left, dear dreamer...sorry :wink: The ugly naziface is not wanted among norwegians, get lost all of you!!
Vedlegg
Facismen og ondskapens akse.jpg
Her kan dere alle se hvor AP og SV hører hjemme, i seng med "gode gamle" massemorder Adolf Hitler, en venstrevridd tosk fra nasjonalsosialistene. Meget nært massemorderen Stalin, altså en venstrevridd kommunist. Det fins ikke noe som heter nynazister til høyre. Men hvis det finnes noen nazister i Norge, så er det NRK og SV, AP, og V, så har resten av rasket hevet seg på nazibølgen, både FrP, KrF og SP. Uansett hvem som styrer, får vi brunt grums.
Isaac Ber Levinsohn
 

Re: THERE IS NO GREATER SIN THAN TO CAUCE ONES NATION TO DIS

UNREAD_POST France Shock » Tir Nov 20, 2012 11:36 pm

Fantastisk nettsted. En masse nyttig info her. Jeg sender den til flere venner i deilig. Og selvsagt, takk for din innsats!

hilsen
Illuminati and FAD!
France Shock
 

Re: THERE IS NO GREATER SIN THAN TO CAUCE ONES NATION TO DIS

UNREAD_POST free oranges for USA citizens » Lør Feb 16, 2013 10:04 pm

I actually planned to discuss your blog post is incredibly realistic. I was able to a good look about the topic plus noticed a great a number of blogs but in contrast to that. Thank you for revealing so much inside bmonline.no

Adm comment:
My pleasure.
Show me you Irons, and we can sure have a deal.

Adm
free oranges for USA citizens
 

Re: THERE IS NO GREATER SIN THAN TO CAUCE ONES NATION TO DIS

UNREAD_POST call girl de luxe » Lør Mar 09, 2013 9:35 am

Mange tak for at udvikle indsatsen for at diskutere dette, jeg føler stærkt for dette, og som at studere en hel del mere om dette emne. Hvis muligt, så du får ekspertise, ville du tankerne opdatere bmonline.no have en hel del mere info? Det er meget gavnligt for mig.

Admin Comment:
Of cause, a call girl de luxe from USSR is not any news among all the honey-pots around here these days.
As they say in russia, snimai dofli, baijekeli damoi!
call girl de luxe
 


Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron