Markerer nazidrap?

Markerer nazidrap?

UNREAD_POST Agnar Andersen » Man Jan 31, 2011 8:31 pm

Markerer nazidrap?På TV og radio var det på onsdag den 26/1, bred dekning av minnemarkering for Benjamin Hermansen som ble drept av såkalte nynazister den 26/1. 2001 Det kan være greit at nye sympatisører av FMI får vite reelle sannheter om hva som hendte - og hender.

Benjamin ble ikke drept av organiserte nynazister - men av opprørte (sinte) vanlige norske ungdommer - fordi de 3 dager forut hadde fått høre om en norsk gutt, Kennet Aleksander Otnes (19) år, som hadde blitt funnet øksedrept, partert og puttet i en fryseboks i Larvik av sin afrikanske innvandrervenn.

Dette var det 23. drapet på nordmenn som var gjort av personer med utenlandsk opprinnelse i ti-års perioden fra og med 1991. I tillegg kommer alle drap på nordmenn fram til i dag som er utført av de samme typer av gjerningsmenn.For å ikke praktisere forskjellsbehandling - så hadde jeg ærlig talt ventet at det også kunne bli holdt en minnemarkering over alle disse drepte etniske nordmenn. Men disse drapene er bare blitt gjemt og glemt av vår massemedia i samsvar med direktiver fra våre fåtallige, men dominerende antirasister.26. januar 2011

Agnar AndersenMarkering 310111
Agnar Andersen
 

Gå til STALINORGELET CCCP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest