COVID 19 vaksinen betyr død!

Flere bilmerkeverksteder lurer kundene ved periodisk kontroll, ved å påpeke mangler som ikke fins, derpå meget dyre verkstedregninger. Alt fra 10-40.000 kroner kaster du ut av vinduet, ja i verste fall skroter de bilen din og du må kjøpe en annen.

Slik opererer mafiaen innenfor skalkesjulet autorisert verksted.

Og kunden blir ikke hørt ved klagenemden. Her får du listen over bruddene.

COVID 19 vaksinen betyr død!

UNREAD_POST BmOnline » Fre Feb 26, 2021 10:38 am

Her kan dere høre Dr. Sherri Tenpenny (Cleveland) USA fortelle at Covid 19 vaksinen fører til død. Hun har vært dokter siden 1985 og hun gyver løs på de store farmasøytene som går ærend for blodbadsglobalistene. Hun mener at vaksiner har skylden for mange plager og dødsårsaker, bl.a. klybbedød. Klikk på lenken under for å se videoen. Den videoen kommer opp meget raskt. Spre og del til dine venner og familie. Her må sannheten ut til folket! HUSK, det er massemordere vi har med å gjøre fra Storting og Regjering!

Dr_Sherri_Tenpenny.jpg
Her er videoen hvor Dr Sherri Tenpenny forteller om Covid 19 vaksinen. Ikke ta den vaksinen er hennes gode råd-.download/Dr_Sherri_Tenpenny.mp4

Så der er ingen god grunn til å ta denne vaksinen som nå blir blåst opp i skyene som noe flott.
Legen sier at fra 4 mnd til et år etter vaksinen- så får vi se hvor mange som stryker med. En spesialist forteller at man etter å ha tatt "vaksinen" -ikke vil leve lenger enn 3 år.

Ligg langt unna disse massemorderne!

Her er mer info om den våkne legen som går imot vaksiner.

Her er også info om Theragrippers, som fester seg til slimhinnene i nesen- klorer seg fast og avgir gift så du skal bli dårlig. Det er hva de har på bomullspinnen de stikker opp laangt mot hjernen. Så avsetter de gift, så du skal bli dårlig, og dødelig syk.

https://www.hopkinsmedicine.org/news/ne ... e-gi-tract

Bomullspinnen smitter deg.png
Her ser dere de små maskinene som de setter av opp i nesen på deg. De er som stjerner, men når de får kroppstemperatur, så krøker de seg fast i slimhinnene og utsondrer gift som kommer i blodbanen din. Du blir syk og dør. Se bildet.


Flere eldre jeg har vært i kontakt med, forteller at de ikke har merket noen bivirkninger etter to skudd. Og de mener at de bare har fått saltvann. I så fall har de hatt griseflax. 80-90 årene.

Vi har mye å snakke om!

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2540
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

EN LEGE forteller om hva COVID 19 egentlig er.

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mai 15, 2021 8:49 am

En leges advarsel imot Covid 19.

Her er et dokument som du må lese, som du ikke bare sprer overalt, men også legger deg det på hjertet.

Media, TV og politikerne kommer aldri til å offentliggjøre det du nå får lese. Nordmenn, følg med, hør etter!
Covid 19 betyr: "Certificate of vaccination with artificial intelligence"- (Sertifikat for identifikasjon av vaksine med kunstig intelligens), og 19 forteller om det året det ble laget, 2019. Covid-19 er ikke navnet på viruset! Hør etter, det er heller navnet på den internasjonale planen for kontroll og reduksjon av befolkningen, som er utviklet over de siste 10-årene, og satt i virksomhet i 2020.

Det som rekativerer eller gjenoppstarter viruset, er den "immune ground" det befinner seg i, som er svekket av tidligere vaksiner. Det de har til hensikt å sprøyte inn i oss, kommer til å bli den verste "vaksinen" av alle!

Den vil bokstavelig talt senke oss ned i et helvete, ved et massivt massemord på befolkningen, tilsvarende over 80% av oss!

Ikke la deg Teste: Testene er ikke pålitelige! Jeg har alltid sagt det- og nå vil jeg gjenta det- akkurat det samme som mange test-produsenter også bekrefter: Ingen av testene er i stand til presist å kunne påvise Sars Cov 2 viruset.
De kan bare påvise en uendelighet av små harmløse virus eller cellerester, som naturlig allerede er en del av mikrofloraen i oss. De som blir testet, (omkring 90%) vil i økende grad teste positivt på prøvene av testene. Det er globalistenes mål, og det er derfor de begynte prosessen med testing på barn.

Den 11. mai 2020, hadde ingen av massemediene, Tv eller aviser i Norge skrevet noe om at det i Frankrike ble utført massetesting på alle barneskoler. Det ble utført omkring 700 000 tester hver uke.
Men uheldigvis var det ingen av mediene som kom ut med denne nyheten. Så når først ditt barn blir undersøkt, vil hele familien og alle de nærmeste kontakter bli tvunget til å bli testet. FØLG med nordmenn, hør etter! Hør og lytt slett ikke på sjarlatanene eller svindlerne, de uvitende massemorderne er frekke, som fornekter sannheten.

Jeg minner deg om at vi ikke nødvendigvis er syke. Tvert imot, vi er friske, selv om vi er bærere av et naturlig virus. Andre gode leger hevder også at vi har det i oss, akkurat som håret i suppa, men altså helt naturlig og ufarlig. Det er derfor disse globalistene har satt dette ut i livet- for å slakte ned millioner av mennesker- ved å benytte trixet- vaksiner- ser du. Så skal liksom eliten selv stå igjen- der har dere det. Ser dere hvem det er vi har med å gjøre?

Men alle vil før eller siden vise seg- hør nå- positve på prøvene! De lar deg faktisk gjenta prøvene 2- til 3 ganger. Alle offentlige ansatte, spesielt i helsesektoren, tar prøvene hver mnd. Alt globalistene ønsker, er å få folk til å tro at de er syke, intet annet.

Å bli testet positiv betyr at du blir stemplet som smittet og farlig for andre. Mens sannheten er det motsatte. Følg med Nordmenn, hør på meg. Å unngå påvisningen av viruset, ved ikke å la deg bli testet er den eneste måten og nøkkelen- å holde seg borte ifra massemordernes klør. Unngå å la deg vaksinere- la det aldri skje!!

Når vi først er "vaksinert", vil vi alle etterhvert bli alvorlig syke, og svekket, og vi vil i sannhet bli ledet til vår død-. Den eneste løsningen for å redde menneskeheten og nordmenn- er å få folk til å forstå at de IKKE må la seg teste. Ikke la deg teste, ikke la blodiglene få det de vil ha. Ikke gå i fellen til globalistene-. Jeg forteller det dette fordi du da i det minste ikke kan si at du ikke er blitt advart.

Covid 19 betyr "Program for masse-utryddelse. Ikke la deg bli testet, det er den eneste måten å redde deg selv på.
Disse forrædiske forførerne vil aldri fortelle deg sannheten- og der finner du også politikerne og politiet, som oppfører seg fullstendig uærlige. Men uansett, helesministeren er ikke noe annet enn en helse-lausminister. Klollega, du burde skamme deg!
De fleste ikke vaksinerte vil slutte å eksistere for samfunnet. Du vil ikke være i stand for å reise uten en vaksine, du vil ikke kunne gå på kino, og i fremtiden vil du ikke engang kunne forlate huset ditt. Dette skjer allerede i noen kinesiske byer. Og Spania er en av hoved-test pådriver-landene sammen med Argentina og alle de latinamerikanske landene. Alt er allerede gjort klart og aktivert i alle selskaper og media for masse-vaksinering. Jeg foretrekker døden- absolutt ikke vaksinen.

Reiner Fuellmich i World Doctors Alliance har innlevert anmeldelser på ALLE land som har forbrudt seg mot menneskeheten ved å påføre individene en giftig og dødelig dose ved injesjering.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2540
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Ble du rundlurt på bilmerkeverkstedet ved pkk?

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron