KGB oppnår sine mål indirekte gjennom vasallstater som skyt

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

KGB oppnår sine mål indirekte gjennom vasallstater som skyt

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jul 21, 2019 8:38 pm

Norulv Øvrebotten

Hele terrorskandalen i Norge i ferd med å sprekke

KGB oppnår sine mål indirekte gjennom vasallstater som skyter sine egne for å styrke den fremmede makten i landet.

Det skal nå gå mange rykter om avsløringen av terroren i Norge, ettersom regjering og storting er i ferd med å bli tvunget til å gi seg i narrespillet mot det norske folk som er pågått siden 22. juli 2011.

Så langt jeg har fått opplyst fra kilder innen etterretning, er nedsmeltingen av den norske dobbeltstaten i full gang, og bare militær intervensjon fra Moskva kan redde den.

Det vil si også redde landsforræderne i embetsverk, regjering og storting, samt Kongehus, som har medvirket til denne forbrytelsen mot den norske befolkningen i over fem og et halvt år nå.

For å bygge en brannmur og isolere en avsløring i Norge til Norge, så den politiske brannen fra nord ikke sprer seg videre til Europa ellers og ikke minst USA, har president Vladimir Putin i samarbeid med president Donald Trump satt i gang en global bedragoperasjon som hittil har inneholdt fabrikkert gassangrep i regi av CIA i Syria, og 59 kryssermissiler mot den syriske regjeringens militære anlegg, noe som bare er fabrikasjon.

Videre er det sprengt en ekstra stor bombe i Afghanistan og sendt en stor flåte til Nord-Korea, og satt i verk en rekke andre tiltak for å skape en illusjon om konflikt mellom øst og vest, mellom Russland og USA ikke minst, for å skjule at Kreml har den fordekte makten over begge kontinentene.

Dette er også grunnen til at den sikkerhetspolitiske rådgiveren til Donald Trump, Steve Bennon, er satt på sidelinjen i Det hvite hus, og at Trump har gjort helomvending og tatt Jens Stoltenberg inn i varmen i et desperat forsøk på å unngå at 22/7 i Norge skal avsløre at 9/11 var samme opplegget som i Norge, nemlig indirekte å lure patriotiske amerikanere til å slutte opp om en doblet stat under hemmelig russisk herredømme i generasjoner.

Mens denne prosessen med tilstramming av russisk makt fra skyggene over USA er blitt maskert med krig på falskt grunnlag i muslimske land i hittil snart 16 år.
Det hvite hus og det politiske kartellet i Washington, DC, er åpenbart livredde for eget folk, men har valgt å bløffe og lage nye bedragopplegg sammen med Kreml, Kina og Nord-Korea, samt NATO, for å lure egen befolkningen enda en gang.

I stedet for å fortelle sannheten og legge kortene på bordet overfor den.

De seneste års terrorangrep med IS som falskt flagg i Sverige, Belgia, Storbritannia og Frankrike er samme opplegget som 22/7 i Norge og 9/11 i USA, for å nevne noen av de mange bedragoperasjonene som nasjonale myndigheter har gjennomført rundt om mot egne befolkninger for indirekte å styrke seg selv, slik du har sett i Norge siden 2011.

Nå tyder alt på at ingen andre enn Putin kan redde norske rikspolitikere, og slett ikke Jens Stoltenberg og Erna Solberg, og denne realiteten er nå i ferd med å synke inn hos dem, og det skal ha vært sterke scener i ulike politiske forum i Oslo tidligere i dag, da disse som har medvirket til massemord og bedrag, samt landssvik, har fått panikk og oppført seg som små unger, ifølge de rapporter som jeg har.

Det er ingen grunn til å synes synd på dem. Ingen har begått verre kriminelle handlinger noensinne enn disse menneskene i Norge.

Nå er de blitt konfrontert med fengslede mordere fra Utøya som har tilstått ugjerningen, og og hele det politiske miljøet er satt sjakkmatt.

Det samme er den sentrale påtalemakten, politiledelsen og forsvarsledelsen, som alle har medvirket til terror og kontinuerlig bedrag i saksbebehandlingen som er spunnet på 69 lik i seks år til sommeren.

Det ble for noen uker siden gjort nye forsøk på å bringe meg til stillhet, og for å unngå at jeg skulle bli drept, ble det arrangert en flukt fra Førde og via Oslo ut av landet som var vellykket.

Siden alle medieledere har medvirket til terroren mot det norske folk for å beholde et gammelt fordekt herredømme med underliggende maktstruktur, og vet de vil bli straffet hardt for det hvis spillet sprekker, vil du ikke få troverdig informasjon om noe som helst i norske medier.

Det vil du heller ikke få i den etablerte pressen ellers heller i Vesten, siden situasjonen er den samme der, og som i Norge med skjulte mafiasyndikater under russisk kontroll som reelle eiere i stråmannsopplegg.

NRK og TV 2 er kun fronter for Moskva.

En gammel venn av kommunistiske Øst-Tyskland er sjef for NRK.

Den beste kilden til informasjon er i USA, nemlig Infowars, som nå har enorm oppslutning fra lesere, lyttere og seere, siden den etablerte pressen i USA spiller med på den nye bedragoperasjonen i global skala fra Kreml og Washington DC, og som er nå den mest troverdige nyhetskanalen i Vesten, selv om ikke journalistene der ennå har den sanne konteksten for hendelser om dagen klart for seg.

På linken helt nede i dette innlegget finner du Infowars, og ved å bla deg litt ned på siden finner du "Watch Now" og direktesendinger på TV.

Jeg befinner meg trygt i Israel og er godt infomert om det som skjer bak kulisssene, og skal følge med.

Du finner meg både på Facebook og Google+, og for motstandsarbeidets skyld er det fint om du kan bidra til å spre dette innlegget videre på nettet.

Alle hjemme i Norge må gjøre sitt hvis nasjonen nå skal berges.

https://plus.google.com/107328434592456953099

INFOWARS: infowars.com - Infowars - Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind! - Breaking News » Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!


Sist flyttet til topp av BmOnline den Søn Jul 21, 2019 8:38 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron