Mafiaen i Oslo kvitter seg med en for dyktig politimann

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

Mafiaen i Oslo kvitter seg med en for dyktig politimann

UNREAD_POST BmOnline » Tir Sep 19, 2017 6:08 pm

Norulv Øvrebotten
Mafiaen i Oslo kvitter seg med en for dyktig politimann

"Tingrettsdommer Kim Heger i Oslo tingrett har i dag kommet med en dom mot politimannen og spaneren Eirik Jensen som ikke overrasker meg.

Det er lenge siden jeg gjenkjente bedragmetodene som er benyttet for å ta ham på fabrikkert grunnlag. Dette er samme gamle historien fra de kriminelle juristfamiliene i Oslo.

Dommer Kim Heger var sentral i narrespillet etter terrorangrepet ved den samme domstolen i 2012, for han la opp saksbehandlingen for dette skuesspillet som hvitvasket en av de verste forbytelsene siden statskuppet i januar 1940.

Kim Heger skal selv skal inn for samme straff for massedrap som alle andre, hvis Norge som rettsstat kommer på bena igjen. Når Kim Heger dømmer eller saksbehandler, slik han gjorde med 22. juli, vet du at det er riksadvokat Tor-Aksel Busch og mafiaen som skal kvitte seg med noen. Som truer virksomhet som ikke tåler dagens lys.

Når en politimann er kreativ og kommer de viktige familiene for russisk mafia innen narkomomsetning for nær inn på livet, blir han tatt ut på plantede beviser og hva som helst i slike narrespill fra påtalemakt og domstoler. Som eies av en kriminell og doblet stat med forankring i øst gjennom mange generasjoner.

Denne businessen kjenner jeg. Jeg har fått plantet beviser på meg selv, så riksadvokaten kunne sette i gang etterforskning av meg i stedet for Jens Christian Hauges arvtaker, Johan Fredrik Remmen, som blir beskyttet sammen med dødsskvadronen av riksadvokat og Høyesterett som alle hører til famileveldet som Kreml bygger makten på i Norge.

Remmen er viktig å forsvare for Tor-Aksel Busch, for han var den som la opp hele løpet for 22. juli. Det er ikke vanskelig å slå fast når du kjenner ham så godt som jeg gjør. Det har vært standard Jens Christian Hauge og kommunistisk bedrag hele veien. Med andre ord KGB.

Å snu forhold mellom offer for kriminaliet og overgriperen opp ned, er ikke noen ukjent praksis hos riksadvokat Tor-Aksel Busch. Det er like mye rutine som justismord når venner fra Oslos kriminelle familier skal hvitvaskes og beskyttes.

Erik Jensen.jpg
Erik Jensen er en dyktig politimann som de andre er livredde for.


Det er mange slike korrumperte dommere i Norge. Tom Fredrik Vold og Henrik Lunde er å finne i Stavanger, bare for å nevne to. Jeg kunne nevne mange flere. Som blir benyttet av den organiserte kriminaliteten som kontrollerer befolkningen i Norge. Ofte er de frimurere, noe som er ensbetydende med å være integrert i russisk mafia og etterretning.

Selv om Kim Heger skulle ha vært ren før han medvirket til terror i Norge, noe han neppe var, så ville han ha sittet så sterkt i klisteret etterpå hos den organiserte politiske kriminaliten og KGB Norges mafiaadvokater som planla og gjennomførte terroren 22. juli, at han ikke ville hatt annen mulighet enn å forsette å gjøre jobber for dem.

Når noen brysomme og for flinke politifolk skal fjernes, for eksempel, og det trengs et ytre skinn av lov og rett.

Nok et bevis på hvor råttent Norge er blitt har det norske folk fått i dag.

Alt er juks, men følgene er virkelige nok. Også fengsel i 21 år.

Jeg anklaget i 1996 advokat Johan Fredrik Remmen for å oppføre seg som Jens Christian Hauge og skrive om referater fra møter til det ukjennelige etterpå.

"Helt feil," smilte Johan Fredrik Remmen, for vi kjente hverandre og hadde et profesjonelt forhold til tross for at han hadde overfalt meg, " du tar helt feil. Jens Christian skriver alltid referater før han går i møter."

Det gjør Remmen også, Hauges høyre hånd og arvtaker. Med grundig opplæring i sovjetkommunistiske bedragmetoder av det mest avanserte slaget.

Som jeg brukte seks år på å identifisere.

Denne dommen i Oslo tingrett på 21 år mot Eirik Jensen var klar lenge før noe rettsmøte ble satt. Akkurat som dommen på falskt grunnlag mot ABB etter to måneder skuespill og bedrag i Oslo tingrett våren 2012. Det er slik det blir gjort.

Ikke minst i Oslo tingrett der sjefen burde ha vært tatt for lenge siden.

Så kriminelt som denne familiedomstolen blir ledet i ett og alt.

Norge styres i realiteten av mafiaadvokat Johan Fredrik Remmen og en engere krets på fem, seks andre jurister i Oslo.

Denne maskerte juntaen styrer mafianettverket Stay Behind på vegne av KGB, og de bestemmer slike dommer som dagens i Oslo tingrett på forhånd. Slik de også gjorde i samme domstolen i Oslo mot de falske flagget Anders Behring Breivik i narrespillet som de laget til på grunnlag av 77 drepte mennesker.

De avsier også dødsdommer ved enkel administrativ beslutning og gir ordrer til dødsskvadronen om å sette dem ut i livet.

De aller fleste snikdrap blir oppfattet som naturlige. Gift er første valg av våpen i KGB.

Noen forskjell på krig og fred var det ikke for Jens Christian Hauge, og etter hans død i 2006 er det dog inntrådt en forskjell og den går ut på at dødsdommene fra mafiajuristene i Oslo er blitt hyppigere enn under den tyske okkupasjonen.

Ellers er sannheten den samme gamle historien. Som den alltid bruker å være.

Alle land i Vesten blir styrt på samme måten."

https://www.dagbladet.no/nyheter/tidlig ... 1502872660
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Hvor lenge skal Bush leke seg?

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jul 21, 2019 8:33 pm

Hvor lenge skal Busch få lov til å leke som riksadvokat?

Nå har både han og de andre dobbelt agentene ingenting å gjøre i jobben lenger. Det er blitt nok dreping av uskyldige mennesker pga dem.

Her ser dere hva som egentlig foregår, bandittene hevder at de må ha våpen tilgjengelig- fordi de er redd for å bli offer for sin egen agenda- som de tror at folket ennå ikke har gjennomskuet. Og bruker "krokodilletårer" ute i pressen for å få sympati for sine skitne lyster. Er det nå ikke på høy tid å få disse bak lås og slå??

https://www.document.no/2017/12/06/riks ... et-politi/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Er det noe i det Stein-Robin Bergh skriver?

UNREAD_POST Elmer Solberg » Tor Jan 23, 2020 2:44 pm

Godag

Er det noe i det Stein-Robin Bergh skriver?


"Har et råd til Eirik - en av Oslo politidistrikts dyktigste tjenestemenn noensinne:

Reis. Reis langt! Forsvinn til et land som ikke har utleveringsavtale med korrupte Norge.

Personlig anbefaler jeg Cebu city på Filippinene. Fordi det er umulig å slå den norske stat i verdens mest råtne rettssystem. Reis dersom du ikke higer etter å bli buret inne i 14 år med kriminelle du rettmessig har fått plassert der!

Snakker av egen erfaring. I min sak - og i all beskjedenhet var jeg også blant gruppen «dyktige tjenestemenn» - jeg kan vise til mitt virke som allroundtjenestemann, som etterforsker og som instruktør lokalt og for Politihøgskolen i fagene våpentjeneste, polititaktiske, livvakt-og eskorte tjeneste og objektsikring.

Jeg har vært livvakt for selveste Kong Harald.

Jeg har vært livvakt for kronprins Haakon Magnus.

Jeg har pågrepet et utall av drapsmenn og -kvinner.

Jeg har pågrepet ransmenn på flukt.

Jeg har hatt hovedoppslag etter pågripelse i både norske og utenlandske medier.

Psykopaten og politi«mester» Tormod Bakke som foresto avskjedssaken mot meg når meg ikke opp til anklene engang. Han har det bare i kjeften, mens jeg sto for handlingene til politiets beste.

I min behandling av avskjedssaken spurte rettens formann regjeringsadvokaten om hun ikke hadde flere «bevis» å komme med - noe hun avkreftet etter at min advokat fra Elden hadde kjørt henne i senk. Tilhørere i salen gratulerte meg med seier når saken var avsluttet.

Så kom dommen etterhvert - og det var etter lovbestemt tidsfrist, over fire uker etter avsluttet sak!

Da hadde Martin Kolberg eller andre rotter fra AP-mafiaen truet og påvirket slik at min sak endte med tap. Noen annen fornuftig forklaring på tap i en vunnet sak finnes ikke. Bevis finnes ikke, dessverre. For da hadde visse fjotter gått fra sine embeter og stilt i NAV-kø med tre måneders karantene!

Men jeg er ikke dummere enn jeg VET hva som har foregått i kulissene.

Så derfor - reis, Eirik. Norske domstoler er kav råtne! Selv om du har fullstendig rett vil mafiaen bure deg inne i 14 år. Og de truer seg til å få det som de vil!

Husk at du har uttalt deg om Oslo politidistrikts inkompetente ledelse - og du har uttalt treffende meninger om den ukontrollerte innvandringen. Da må du tas av disse syke menneskene uansett. Og disse psykopatene gir seg aldri. Tro meg - med tentaklene disse destruktive jævlene har i systemet blir du klipt ned. Så fort den syke dommen faller vil disse syke menneskene sørge for at du blir pågrepet og sendt på soning i 21 år. Dvs. 14 år bak murene for en av landets dyktigste tjenestemenn sammen med en mengde forbrytere du rettmessig har fått satt inn!
Ta med deg din kjære - som fint kan fortsette sine enorme kunstverk fra utlandet, reis til Ceby City på Filippinene før det er for sent. Bare ta kontakt på PM så skal jeg sørge for at kamerater jeg har der tar vel i mot dere!"

"Fordi det er umulig å slå den norske stat i verdens mest råtne rettssystem"

Til det er å si. Det er ikke "den norske stat" vi skal "slå" denne gangen. Vi skal heller ikke bruke det eksisterende "råtne rettssystem". Nei tenk! Det er de sataniske kriminelle individer blant eliten og deres med kriminelle og manipulerte fotsoldater, som terroriserer Det Norske Folk, og som utgir seg for å være representanter for "den norske stat" eller "norske styresmakter" om dere foretrekker. De er dem vi Det Norske Gudfryktige Folk nå skal ta hand om, og tildele dem straffer som fortjent.

For det har seg nemlig slik vedrørende den saken.

Paulus’ brev til efeserne - Kapittel 6 10 For øvrig - bli sterke i Herren og i hans veldes kraft! 11 Iklæ eder Guds fulle rustning, så I kan stå eder mot djevelens listige angrep; 12 for vi har ikke kamp mot blod og kjød, men mot makter, mot myndigheter, mot verdens herrer i dette mørke, mot ondskapens ånde-hær i himmelrummet. 13 Ta derfor Guds fulle rustning på, så I kan gjøre motstand på den onde dag og stå efter å ha overvunnet alt.

Paulus’ første brev til korinterne - Kapittel 3

16 Vet dere ikke at dere er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i dere? 17 Dersom noen ødelegger Guds tempel, skal Gud ødelegge ham. For Guds tempel er hellig, og dette tempelet er dere.

Peters første brev - Kapittel 2

9 Men I er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, forat I skal forkynne hans dyder som kalte eder fra mørke til sitt underfulle lys,

Paulus’ første brev til korinterne - Kapittel 6

Våger nogen av eder, når han har sak mot sin næste, da å søke dom hos de urettferdige og ikke hos de hellige? 2 Eller vet I ikke at de hellige skal dømme verden?

Joda klart vi vet det, Frelst og rettferdigjort, og godt kjent i Bibelen Guds Ord som vi er. Det er vel bare de vantro satans disippelbarn som ikke vet det. Derfor må vi fortelle det til dem på et språk som de kan hende forstår.
Folkedomstolen under Lands Lov
Udformet og autoriseret af Council of the Seven Acephali

Folkedomstolen

"Alle Overdommere, der beskikkes embede i Folkedomstolen, er indstillet af Council of The Seven Acephali. Overdommere er et ulønnet arbejde, for menneskeheden. En Overdommer i Folkedomstolen er Nationen Noreg`s øverste dommer, og kan således til enhver tid afskedige dommere ansat i det private retssystem under International jurisdiksjon, da disse ikke længere har lovlig jurisdiktion på Landjorden! Overdommere beskikkes via et Dommerbrev. Dommerne har de jure autoritet til at sætte en Lands Lov ret."

Den evigtgyldige universelle Naturlov

- Gør du skade på et menneske, gør du skade på alle andre levende sansende kabninger

- Stjæler du fra et menneske, stjæler du fra alle andre mennesker

- Bedrager du et menneske, bedrager du alle andre mennesker

- Truer du et menneske, truer du alle andre mennesker

- Påfører du et menneske fysisk, mental eller følelsesmæssig skade, påfører du alle andre mennesker skade

- Som varetager af den Jord, vi bor på, er det alles ansvar og pligt at drage omsorg for hinanden, og naturens liv og kredsløb med respekt, forståelse og hensyn til naturens økosystemer.

Og om ikke det er tilstrekkelig, at vi er beskikket embede i Folkedomstolen som Overdommer, indstillet af Council of The Seven Acephali, så foreslår Nasjonal Varslergruppe at vi også blir en blant flere kommisærer for!

« ITNJ (Int'l Tribunal for Natural Justice) som er konstituert under hr Sacha Stone i England og vår egen Elmer Solberg og Rune Fardal som dens Kommisærer i Norge.

«Vi har allerede begynt å utstede arrestordre på posisjonerte embetsmenn og kvinner hvor mange av disse er Frimurere og Losjemedlemmer, de samarbeider alle med og i det skjulte maktsystemet og bedriver direkte undergraving av nasjonen og våre verdier og vår norske egen-karakter.

De nevnte anklages også for å rette seg etter instrukser fra et skjult maktsystem og imot vår Grunnlov som kommer fra Forente Nasjoners agenda21-2030 og dets argument om at alle eldre, syke, arbeidsledige og handikappede som sorterer under NAV skal elimineres innen 2030 fordi de ikke er bærekraftige. Herunder faller også alle Barnekidnappinger som skjer i Norge gjennom samme agenda's argument om at "Barn er Statens Eiendom" i et fremtidig BÆREKRAFTIG samfunn i Norge. Skal foreldre snart begynne å forstå Satanistenes intensjoner gjennom Folkehelseinstituttets aggressive kampanje for å HPV-vaksinere ungjenter til smertefull død eller sterilitet, alt for å oppfylle agendaens hovedintensjon om massiv de-populasjon (avfolkning)?»


Hilsen

Anders Pedersen

Offisiell Varsler

Nasjonale Varslergruppe

Medlem av FAMPO

(Folkeaksjonen mot Maktmisbruk, Politistat og Overgrepskultur)

Og siden vi ved vår Constitution av 17.Mai 1814, Grunnloven vi kaller den, i flere §§ har bestemt at Bibelen Guds Ord, skal ha forrang alle andre lover, ja for se bare her.

Constitution for Kongeriget Norge. Grunnloven undertegnet på Eidsvoll 17. mai 1814

4Kongens Person er hellig: han kan ikke lastes eller anklages. Ansvarligheden paaligger hans Raad.

11.Saasnart Kongen, som myndig, tiltræder Regjeringen, aflægger han for Storthinget følgende Eed:
"Jeg lover og sværger at ville regjere Kongeriget Norge i Overensstemmelse med dets Constitution og Love; saa sandt hjelpe mig Gud og hans hellige Ord!"…..osv.

15. Kongen skal stedse have bekjendt og bekjende sig til den evangelisk-lutterske Religion, haandhæve og beskytte denne.

93. Til Embeder i Staten maa allene udnævnes de norske Borgere, som bekjende sig til den evangelisk-lutterske Religion,have svoret Constitutionen og Kongen Troskab, og tale Landets Sprog, samt….osv

110. Naar Rigsforsamlingen har antaget denne Constitution, vorder den Rigets Grundlov. Viser Erfaring, at nogen Deel af den bør forandres, skal Forslaget derom fremsettes paa et ordentlig Storthing og kundgjøres ved Trykken. Men det tilkommer først det næste ordentlige Storthing at bestemme, om den foreslaaede Forandring bør finde Sted, eller ei. Dog maa saadan Forandring aldrig modsige denne Grundlovs Principer, men allene angaae Modificationer i enkelte Bestemmelser, der ikke forandre denne Constitutions Aand,….osv

Så det denne satans disippelskare, og kriminelle eliten, med arbeiderpartiet i føringa har gjort mot Norge og Det Norske Folk, nemlig gjort alt de kan for å få oss til å glemme Gud Faderen Skaperen av alt og alle, samt Sønnen Jesus Kristus vår Frelser. Ja det er risikosport som overgår alt, det er blassfemisk og Grunnlovstridigt, og av en slik art at de burde blitt fengslet på livstid alle, så får vi overlate til Gud, slik at Han alene får bestemme hvor de til slutt skal tibringe evigheten.

Men altså Vi kan ikke lenger sitte stille å se på at denne kriminelle eliten som har tatt seg til makt over oss alle skal få videreføre sin ondskap imot oss, derfor takker vi Gud for at vi har rett til å delta direkte i styre og stell i dette Norge Vårt Dyre Fedreland, som Gud har latt flyte av melk og honning. Nå tar Vi Guds Israel`s Folk over styringa i dette landet. Og vi oppfordrer alle avgudsdyrkere til å abdisere og eller kapitulere, og forlate landet.

Om ikke kan dere fort bli pågrepet og bli fremstilt for Folkedomstolen.

Vi har vel allerede skissert hvordan en rettferdig domsavsigelse skal foregå mot alle som blir pågrepet og fengslet. De skal nemlig få dømme hverandre innenfor murene. Vi kommer tilbake til detaljene ved en senere anledning.

Men slik blir det.

FN'S VERDENSERKLÆRING OM MENNESKERETTIGHEDERNE (1948)

Artikel 21.

Enhver har ret til at deltage i sit lands styre enten direkte eller gennem frit valgte repræsentanter.
Ja så blir det vel og dette som gjelder!

Paulus’ første brev til Timoteus - Kapittel 2

11 En kvinne skal la sig lære i stillhet, med all lydighet; 12 men jeg tillater ikke en kvinne å være lærer eller å være mannens herre, hun skal være i stillhet. 13 For Adam blev skapt først, derefter Eva, 14 og Adam blev ikke dåret, men kvinnen blev dåret og falt i overtredelse;

Så da når dere ser hvem som har lederrollen i storting og regjering, samt andre forvaltningsorgan i disse dager, så er det kan hende ikke så rart at det går som det går. Eller ?

https://www.youtube.com/watch?v=OwV1o5G ... XqgaLuRmqc


Med Venleg Helsing


Elmer

Offisiell Varsler

Nasjonale Varslergruppe

Medlem av FAMPO (Folkeaksjonen mot Maktmisbruk, Politistat og Overgrepskultur)
Elmer Solberg
 


Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron