Et terrorangrep mot hele verden som mediene

E-tjenesten i Norge er et kapittel for seg selv. Følgelig har denne tjenesten flere rever i hønsehuset enn hva er som er sundt.

Tenk hvor ille det er når fienden sitter og skal ivareta vår sikkerhet- ser dere?

Moderator: BmOnline

Forumregler
Er det forsvarlig å ha et ballalaika orkester i vår E-tjeneste?

Et terrorangrep mot hele verden som mediene

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Man Apr 27, 2020 6:50 pm

Norulv Øvrebotten
Et terrorangrep mot hele verden som mediene medvirker til
Norske medier er kuppet av politiske ekstremister som medvirker til fordekt krig mot eget folk. Derfor får du hendelser presentert i en falsk kontekst som hele tiden har virkelige følger som skjuler den underliggende sanne sammenhengen.
Denne medvirkningen fra mediene er blitt grundig avslørt enten det gjelder terrorangrep og massedrap som 22. juli 2011 i Norge og alt bedraget etterpå, eller etnisk utrenskning av eget folk ved hjelp av ukontrollert immigrasjon av personer fra voldskulturer som skaper frykt og redsel for å gå ut om kveldene med skadde barn og ungdommer hver dag. Og nå også ved hjelp av et virus som stater spinner bedrag på. For å undertrykke befolkningen og innføre sosial kontroll av kinesiske dimensjoner.
Dette er igjen terror. Nå mot mennesker i en hel verden.
Det underliggende reelle målet er å styrke doble og stjålne stater fra mellomkrigstiden, og Norges doble stat er bare en av dem, og målet oppnås indirekte, slik vi har identifisert alltid er tilfelle
Noen i pressen begynner å forstå og si fra om hvor ille virkeligheten er. Og hvor onde hensiktene er. Det er et fremskritt.
https://www.document.no/2020/04/27/inge ... r-sikkert/
Norulv Øvrebotten
 

Gå til E-Tjenesten

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron