Staten har ansvaret for glatte veier og ulykker

Jeg arbeidet innen samferdsel, 30 år i Luftfartsverket.

I dag kalles det Avinor.

Moderator: BmOnline

Forumregler
Både statens Vegvesen og Luftfartsverket ble rasert av Globalistene.

Staten har ansvaret for glatte veier og ulykker

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jan 20, 2015 7:52 pm

Denne romjulen har flere mennesker omkommet og flere hårdt kvestet pga meget dårlig vei vedlikehold. Merk dere at Statens vegvesen fraskriver seg ansvaret som de i ALLE år har hatt ansvaret for, på norske veier. I stedet bøtelegger de det norske folket over en lav sko, mens bøtene hører hjemme hos Statens Vegvesen selv.

bildøden.jpg
Veidirektøren vet ikke årsaken til alle dødsulykkene, men jeg kan berolige ham med at det er etaten Statens vegvesens skyld at 191 mennesker er blitt drept på norske veier i 2013. Begynn med å gjøre jobben deres, nemlig å sandstrø veiene. Ja, som i 1960, 1970, 1980. Hvis vi ikke sandstrødde på flyplassene, så kunne INGEN fly lande. Og vi brukte tonnevis av strøsand på flystripa for at ulykkene ikke skulle inntreffe. Kanskje er det på tide å tenke på sikkerheten igjen?

http://bmonline.no/html/album_22.html

Det er denne kåte privatiseringen og globaliseringen mot ROMA som har skylden. Staten med AP ved roret har bidratt til dette i første ledd. Det var i 1993 at elendigheten startet for alvor. Det var året da EØS-avtalen ble undertegnet MOT folkets vilje. Dette landsforræderiet gjorde at både Statens vegvesen og Luftfartsverket ble del-privatisert og RASERT. I tillegg er hele statens ansvar pulverisert som tjenestetilbyder for folket. Vi har fått will-west tilstander.
Et sandkorn på veien er i dag et fremmedord, nå er det saltlake og ødelagte kjøretøy som er medisinen til Statens vegvesen, som er billig for staten- men dyrt for oss folket, som staten var ment å tjene. Mange dør som fluer på dagens veier, dette er skammen staten har påført "seg selv" ved korrupte politikere. Denne saltlaken er direkte livsfarlig, og ved temperaturendringer blir det grønnsåpe og null kontakt med underlaget.

Vegvedlikeholdet og kvaliteten på det som blir gjort er blitt redusert med 75% i forhold til 70-80-årene.
Nå er det på tide at disse mørke kreftene får foten bak- og at de gamle ordningene med stats styrelsen blir tilbakeført som før, fordi dette er et brudd på folkets rettigheter i Norge. Vårt demokrati forsvant med innføringen av romas regler i Norge, les- EØS-avtalen.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... d=10141513


BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tir Jan 20, 2015 7:52 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2550
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Samferdsel

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron