E6- riksvei 50 var ikke så mye værre

Jeg arbeidet innen samferdsel, 30 år i Luftfartsverket.

I dag kalles det Avinor.

Moderator: BmOnline

Forumregler
Både statens Vegvesen og Luftfartsverket ble rasert av Globalistene.

E6- riksvei 50 var ikke så mye værre

UNREAD_POST BmOnline » Fre Aug 21, 2015 7:40 am

Vi ser i dag den utrolige trafikkøkningen langs E6 i dag- i forhold til f.eks. jernbanen.
Det er et tankekors hvorfor politikerne som var satt i vårt sted å ivareta viktige samfunnsoppgaver sover sin søteste søvn?
Hva er det som gjør at nasjonal transportplan bare eksisterer på papiret? Hva er det som gjør at nordmenn må godta politikernes fraværenhet og søvngjengeri- uten at det får følger for deres neste renominasjon?

Her blir det et nesten endeløs HVA hele veien, og hvorfor?

Vi kan ikke være blindbukker, eller døve ører til det som skjer. Vi må rope så vi blir hese, vi må protestere og si ifra til disse sovende godtbetalte individene som er blitt valgt inn for å gjøre en god jobb for Kari og Ola på Stortinget og i Regjeringen. Men intet skjer? Det er akkurat her vi må inn å se på hva det er som egentlig skjer?
viewtopic.php?f=3&t=89

Joda, vi betaler veiavgift også i Kirkenes, Vadsø, Brønnøysund, Bergen, Ballangen, Kongsvik, Lødingen, Bogen og Narvik. Vi gjør det. Men så ser vi at staten har snudd "ræva" til Ola og Kari, de vil rett og slett ikke gjøre jobben sin.
viewtopic.php?f=34&t=50
Det er nedfelt i Norges Grunnlov at Staten skal ivareta veivedlikeholdet, ikke privat-personer eller andre foretak, made in EU (les Eøs-avtalen til Jonas G. Støre.) Her er svinekoplingen som vi må bli av med, Eøs-avtalen. Bort med både den og Jonas G Støre, så skal du få¨se at alt det som Staten har å gjøre lar seg gjennomføre!

Det er bare å se hva som skjer i dag, joda, jesuittenes gift virker utmerket om dagen, pavens bomstasjoner popper opp like raskt som hans moskeer omkring i Norge. Dette er en vederstyggelighet som det må bli satt en stopper for. Det burde bli forbudt å innsette katolikker i den norske stats styre og stell! Ut med døm! Som katolikken Georg Fredrik Rieber-Mohn, som er spesialrådgiver i justisdepartementet i dag. Som vi ser, "limet" til globalistene er i full aksjon. Det er ikke katolikken som individ, men som systemoperatør for det globale helvetet- at de er uønsket i Norge. Dette gjør de stikk i strid med folkets NEI til EU og Norges Grunnlov. Merk dere at der er flere katolikker i statsstyrelsen. Jens Stoltenberg er for øvrig en selverklært ateist. Grunnloven sier at Statsministeren skal bekjenne den kristne tro, og at et visst antall i regjeringen også skal det. "§ 12. Kongen vælger selv et Raad af stemmeberettigede norske borgere. Dette Raad skal bestaa af en Statsminister og i det minste syv andre medlemmer. Af Statsraadets medlemmer skulle over det halve Antal bekjende sig til Statens offentlige religion."

Merk dere også venner at Jens Stoltenberg ikke er fremmed for å sende imamer inn i grunnskolen for å lære barna om koranen. Hvor ille skal det bli i dette landet før denne "figuren" får en fot bak?

Mer om vanstyringen av Norge:
http://grunnlovens-vektere.com/html/eos_01.html

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Fre Aug 21, 2015 7:40 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Samferdsel

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron