Commy Spam- Posters deleted from this forum

Jeg arbeidet innen samferdsel, 30 år i Luftfartsverket.

I dag kalles det Avinor.

Moderator: BmOnline

Forumregler
Både statens Vegvesen og Luftfartsverket ble rasert av Globalistene.

Commy Spam- Posters deleted from this forum

UNREAD_POST BmOnline » Ons Apr 13, 2011 7:58 am

If you want to post malware or other sex-related materials, it will not be posted. Automatic remove is activated to prevent this to be visible at this Forum.

Administrator

Alle postinger på dette forum må godkjennes av Administrator. Dette ble gjort fordi det flommet over av sex og dopannonser.
Alt som strider imot god takt og tone, folkeskikk- blir slettet.

Men til de av dere som har gode hensikter dvs ytringer og kritikk av landets rikspolitikere er velkommen med deres innlegg.
Dette fordi landets rikspolitikere med sitt virke på stortinget har vist oss at de arbeider for en hemmelig agenda i stedet for det norske folk.
Denne agenda finner du bl.a. her jfr et globalt enevelde, helvete på jord, jfr Nazistene. Jeg legger ved en kopi av enverden.no fordi de har deaktivert sin side nå nylig. :D

Det norske folk har aldri akseptert at Grunnloven skal fjernes og at Norge skal gies vekk til muslimene, jfr Jonas G Støre, som lefler med nazimetoder. I sin trang til å rive ned nasjonen sier han at han gjør dette i F. Nansens ånd. Men han lyver. Les mer: http://www.bmonline.no/forum/viewtopic.php?f=80&t=674
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 1715
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
URL: bmonline.no

Gå til Samferdsel

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest