Er pressen i Norge FULLVAKSINERT?

Regjeringen, politikerne pluss sykehusene har gått ut med løgn og bedrag mot eget folk om en Korona pandemi som ikke finnes, og som overhodet ikke er en pandemi, men en plan-demi!

De kaller rottegift å være en vaksine. Vi har mye å snakke om, mine venner!

Moderator: BmOnline

Er pressen i Norge FULLVAKSINERT?

UNREAD_POST Heiko S » Lør Feb 12, 2022 1:50 pm

TIL DEN NORSKE PRESSEN!

70 kommentarer / Circus Corona,Diverse / Av heiko / desember 27, 2021

Hei,

Tillater meg å opplyse om at jeg i dag har levert en begjæring om midlertidig forføyning til Oslo Tingrett, for å få stoppet bruken av korona-vaksiner øyeblikkelig, til det har blitt undersøkt om mine funn på giftige stoffer i vaksinen er korrekt eller ikke.

Etter at FHI og SLV med Madsen har godkjent Pfizers vaksine Corminaty også for barn fra 5-12 år og innholdsstoffene ble offentliggjort i Felleskatalogen, har vi undersøkt litt på hva de to nano-partikler, ALC-0159 og ALC-0315 er for noe. Det kom som et sjokk å finne på produsentens websider, at disse stoffene IKKE måtte gis til mennesker grunnet toksisitet. (https://www.biomol.com/de/produkte/chem ... ay34337-25

https://www.biomol.com/de/produkte/chem ... ay34336-25

Aftenposten hadde «dessverre ikke mulighet til å publisere vår kronikk».

Vi håper at dere er villig til å tjene det norske folket og støtter vår oppfordring til å stoppe vaksineringen.

TIDENES MEST DØDELIGE VAKSINE

Vi alle hadde sett frem til at en vaksine mot SARSCoV2 og Covid-19 skulle få slutt på pandemien og få alt tilbake til normalen. Etter nesten ett år, er tiden inne for å gjøre opp regnskapet. Pfizer og Moderna påstod at deres forskningsresultater hadde vist rundt 90% prosent effekt, mens nærmere analyser av deres data, viser at effekten er under 1 % og dette bare på forsøkspersoner som måtte være friske, ikke gravid og over 18 år. Det viste seg fort at «vaksinene» heller ikke var trygge. Tross iherdige forsøk på å skjule dette, er det nå ikke lenger noen tvil om at denne eksperimentelle genterapien, som feilaktig har blitt kalt for «vaksine», har drept og lemlestet flere friske mennesker, enn alle vaksiner de siste 40 år til sammen.

Produsentene har vært veldig opptatt av å hindre analyser av innholdet til deres «vaksine» Allikevel har modige og nysgjerrige personer fra hele verden klart å få tak i slike «vaksiner» og sendt dem til analyse. Slik ble det avslørt at de inneholder Graphene Hydrogenoksid, Graphene og parasitter, som ikke er klarert i pakningsvedlegget. Det som Pfizer derimot har oppgitt i sine pakningsvedlegg, og som kan leses i norsk Felleskatalog, er at «vaksinen» inneholder ALC-0315 og ALC-0159. Og det tar ikke lang tid for Dr.Google å finne ut at disse stoffene er produsert av firmaet Echelon og på deres nettside står det tydelig og klart, at disse stoffene ikke må brukes for hverken dyr eller mennesker. Spørsmålet er hvordan oppegående fagpersoner, myndigheter og politikere kan ha godkjent denne masse-«vaksineringen». Kan det skyldes utpressing fra produsenten? Er det derfor Pfizer vil vente 75 år før de frigir dokumenter fra sine studier/eksperimenter og den norske regjeringen, som ville ha 100 års hemmelighet rund Corona-tiltakene, visste det?

En mulig forklaring kan man finne hos Dr. Google under «leaked documents shocking terms of Pfizers International Vaccine agreements.» Blant annet kan Pfizer ikke saksøkes for skader. Skader må skattebetalerne dekke. Og landene får ikke lov å tillate andre medisiner som kan hjelpe mot Covid19.

Er det derfor Steinar Madsen og Legemiddelverket skrev den 25.11.21 at Pfizers Comirnaty er godkjent for aldersgruppen 5 – 11 år? Madsen har jo markert seg tydelig ved å svartmale Hydroxychloroquin og Ivermektin, mens hundrevis av studier motsier Madsen. Er det lov å spørre om han er kjøpt og betalt, eller totalt ubrukelig i sin stilling som direktør for Statens Legemiddelverk?

Dette er et massivt brudd på legemiddelloven – alle personer som er involvert i disse vaksinasjonene, står overfor en fengselsstraff på opptil 10 år.

Med vennlig hilsen,

Legene Dr. Christian Coucheron og Heiko Santelmann

Oslo, den 22.12.21

PS.: Over 50 referanser kan ettersendes hvis ønsket.https://docheiko.eu/?p=24721&fbclid=IwA ... HYB6I8f9rQ
Heiko S
 

Re: Er pressen i Norge FULLVAKSINERT?

UNREAD_POST BmOnline » Lør Aug 27, 2022 12:45 pm

RIKSANWALT Advokat Dr. REINER FUELLMICH har iverksatt GRAND JURY mot ALLE impliserte løgnhalser jfr koronavaksinen- og viruset, som er produsert på "bakrommet" til de steingale globalistene! De går nå en MEGET grundig rettergang i møte, for å ha forvoldt massemord på Verdens befolkning.

https://odysee.com/@TruthVault:0/Grand- ... IyiwIkX9uw

Thank YOU Adv. Dr. Reiner Fuellmich and ALL the Loving and caring doctors at World Doctors Alliance! :wink: Pluss Ulf Bittner! :wink:

https://worlddoctorsalliance.com/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2540
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Er pressen i Norge FULLVAKSINERT?

UNREAD_POST GOOD RESET » Man Okt 17, 2022 5:00 am

Denne Steinar Madsen er "kjøpt og betalt"- for å bedrive massemord på folket i Norge. Samme som legestanden som pusher denne rævgiften.

En fot bak i kasjotten er den eneste rette plassen for ham og resten av globalist-pakket!!

Sist flyttet til topp av Anonymous den Man Okt 17, 2022 5:00 am
GOOD RESET
 


Gå til Korona løgnene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron