Den siste seksjonen i et storting som har vært ulovlig

Fhv Stm Gro H. Brundtland innførte Eøs-avtalen mot folkeviljen. Det var to stemmer for lite for å innføre EØS ved voteringen
http://grunnlovens-vektere.com/html/votering.html Merk dere at Russland "la ned" sin union og DDR, men så ble det opprettet en ny DDR- fange-union, les EU.
Hele EU vil kollapse, et avtalt spill for å ødelegge landenes økonomi.
Forumregler
Det var to stemmer for lite for å innføre EØS ved voteringen i 1992.
http://grunnlovens-vektere.com/html/votering.html Karl Sørmo og Vidar Kleppe stemte imot Eøs-avtalen.

Eøs er et ulovlig prosjekt, sett med norske øine.

Den siste seksjonen i et storting som har vært ulovlig

UNREAD_POST BmOnline » Fre Apr 24, 2020 3:16 pm

Norulv Øvrebotten

"Den siste seksjonen i et storting som har vært ulovlig siden januar 1940."

"Neste gang stortingsrepresentantene møtes etter sesjonens slutt i dag, er det i fengsel på Ullersmo eller i en spesiallaget fangeleir for medvirkning til terror og massedrap på eget folk for indirekte og smart å styrke en doblet stat og et fordekt mafiaregime som ble til i et statskupp med Kremls nå avslørte hemmelige bedragmetoder med virkning fra 10. januar 1940.

Det samme gjelder alle statsråder og stortingsrepresentanter og et stort antall ledere i embetsverket som har medvirket til massedrap på nasjonens barn 22. juli 2011 og spunnet bedrag på likene i alle år siden.

I en dobbelstat med struktur som en motsigelse, en kontradiksjon, over kommunistisk lest, er både nasjonalforsamling og regjering kun fronter, og valg med jevne mellomrom er narrespill mot egen befolkning som hver gang gir en autentisk kamuflasje for den underliggende mafiamakten som gjennom labyrinter til sjuende og sist er forankret i Kreml.

Det diabolsk smarte med Kremls organisering av vestlige stater som den sovjetrussiske dikatatoren gjennom tretti år, Josef Stalin, doblet fra skyggene i mellomkrigstiden og dermed i realiteten stjal disse statene fra folket, er at statens maktmidler utgjør en okkupasjonsstyrke for Kreml så President Vladimir Putin ikke trenger å bruke en eneste av sine soldater for å beholde kontrollen over disse vestlige landene.

Som du har sett nok av eksempler på i Norge, gjør det norske politiet, de hemmelige tjenestene, forsvaret og domstolene jobben med å undertrykke og terrorisere egen befolkning.

Selve systemet har slike følger for ansatte i uniform, dress og svarte kapper innen lov og rett, sikkerhet og forsvar. For staten er bygget fra grunnen av på det kommunistiske spillet i det negative rom, som også nazistene brukte i den enkleste formen etter å ha kopiert det.

Det er altså ikke noen forskjell i prinsippet mellom dagens politi i Norge og nazisten og angiveren Henry Oliver Rinnan og hans bande under den tyske okkupasjonen av Norge.

Den russiske okkupasjonen er bare mye smartere og mer diabolsk organisert og er gått seg til gjennom generasjoner, og fra dypet sørger de hemmelige tjenestene fra øst for at dyktige norske kvinner og menn i offentlig forvaltning blir holdt nede mens udyktige folk uten integritet som er kompromittert fra før og lett å korrumpere stadig mer, får lederstillingere i stat, fylkeskommuner, kommuner og ellers hvor staten har en finger med i spillet. Ikke minst i næringslivet.

Det går mot store endringer i hele Vesten, og det innebærer også at Norge går fra monarki til republikk som følge av Kongehusets sterke medvirkning til narrespillet fra staten mot eget folk basert på 77 lik og 66 sterkt skadde barn og ungdommer, og som har rullet og gått med kommunistiske metoder i snart åtte år.

Våre rikspolitikere vil nok møte Kronprins Haakon Magnus på Ullersmo også.

Kronsprinsen har like liten sjanse til å unngå straff for terror som våre rikspolitikere og embetsverk for denne enorme forbrytelsen mot eget folk og mot menneskeheten.

Når Norge utover sommeren skal gjenvinne selvbestemmelse og frihet igjen."


Sist flyttet til topp av BmOnline den Fre Apr 24, 2020 3:16 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2253
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Straffelovens § 83 mot ulydige rikspolitikere

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron