Demo Utenfor Stortinget

Stortinget hevder at vi har et demokrati i dette landet. Men sannheten er at vi har et parti-diktatur.
Den 7. mai 1969 etablerte europabevegelsen et eget Kartell inne på tinget- som er i strid med både Norges Grunnlov og Straffelovens § 83.
http://bmonline.no/html/eu_69.html

Moderator: BmOnline

Demo Utenfor Stortinget

UNREAD_POST Covid løgn » Man Nov 30, 2020 9:41 am

Det den globale storkapitalen som står bak den konstruerte korona-krisen som påskudd vil oppnå, er en forgjelding av land som gjør at de aldri kan få økonomien dit den var igjen før korona-krisen. Millioner av småbedrifter feks innen reiselivsnæringen, som folk bruker penger på når de har penger til overs, vil aldri kunne starte opp igjen, for mange hundre millioner mennesker har nå ikke penger til overs lengre, og kan ikke reise fritt på år fremover.

Dermed blir skattegrunnlaget som landene hadde aldri som før korona-krisen, og landene blir prisgitt kreditorene WB og IMF. Denne enorme opphopningen av gjeld for å finansiere nedstengningene unnlater MSM å informere om, den gir storkapitalen påskudd til å omforme verdensøkonomien helt.

Landene har gått i fellen som WB og IMF satte opp, de har gitt lånene som korona-krise lån, som kan betales tilbake når normalen er tilbake. Men normalen kommer ikke tilbake, det tillater ikke den globale storkapitalen som eier gjelden og dermed vil styre landene. Hva den vil er The Great Reset, storkapitalens fremtidsverden etter deres konstruerte Covid-19 krise.

WEF har på sine møter i Davos gitt tydlige signaler om hva de ønsker, et kontantfritt (verdens) samfunn med en digital valuta og borgerlønn, og en av hovedtalerne på en av de siste møtene, holdt et foredrag om chipping av kveg*(!). Det er total kontroll over individet som blir livet for slaveklassen i NWO.
Covid løgn
 

Gå til Hvor er demokratiet i dette landet blitt av?

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron