Gikk til jobben og visste den var en forbrytelse

Merk dere at dagens lovgivere gjemmer seg bak en korporasjon, et enevelde som er identisk med BANDIDOS!
Det er det ulovlige Kartellet på stortinget.
Når staten sitter og styrer med alle frihetene på hånden, hva har vi da? Jo vi har da et enevelde, bedre kjent under navnet DIKTATUR. Det er "white collar crimes" vi har med å gjøre, banditter og mordere i slips. Vil du være med på å få de i kasjotten?
Forumregler
Den opprinnelige Grunnloven, fattet av Falsen ble ikke fulgt opp av de som burde vite bedre, nemlig en tregrening av statens funksjoner. (Rudolf Steiner)
Økonomi, (pengelivet) Kulturlivet og Rettslivet. Hvor Staten har hånden i alle tre, men bare skulle ha rettslivet i sin hånd- har vi derved levd under et DIKTATUR, i stedet for demokrati.

Gikk til jobben og visste den var en forbrytelse

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Tor Jun 09, 2016 5:33 pm

Norulv Øvrebotten

Gikk til jobben og visste den var en forbrytelse


Da Janne Kristiansen sluttet som sjef i PST på nyåret i 2012, var det fordi hun ikke ville være med på den forbrytelsen det var å spinne bedrag på 77 lik for å befeste gammelt politisk system under Russlands fordekte herredømme.

Så når Marie Benedicte Bjørnland rett etterpå tok over stillingen som sjef for PST på Jens Stoltenberg, Grete Faremo og Tor-Aksel Buschs kriminelle premisser, gikk hun med åpne øyne inn som medvirkende til en av de groveste forbrytelsene mot den norske befolkningen i manns minne. Noen tvil om forsett i skyldspørsmålet finnes ikke.

Senest i går spant Bjørnland videre på svindelen av en rapport fra den såkalte 22. juli-kommisjonen. Hele den falske flaggoperasjonen som har rullet og gått siden 22. juli 2011, er et stort korthus og ledelsen i PST har vært med på å bygge det hele tiden. Det er stikk imot hele sikkerhetspolitiets grunn til å eksistere og et tillitsbrudd uten sidestykke.

Å verne om sikkerheten til fem millioner innbyggere, innebærer et stort ansvar. Å angripe sikkerheten til befolkningen, slik ledelsen i PST i realiteten har gjort under Bjørnland, er å gjøre det motsatte av hva plikten består i. Med andre ord er det svik.

Når det skjer til fordel for en fremmed makt er det landssvik.

http://www.dagbladet.no/.../tillit-kan- ... ./60141390
Norulv Øvrebotten
 

Re: Gikk til jobben og visste den var en forbrytelse

UNREAD_POST BmOnline » Tor Jun 09, 2016 6:20 pm

Nå er jo dette en varm potet for PST og for det norske folket.

Hør mine venner- støtt opp om Nordmenn- som skal sørge for at SAMTLIGE som har bidratt til bedraget mot folket og nasjonen Norge- å bli kastet i kasjotten, jfr 22 juli og samtlige brudd på norsk lovgivning mens de har regjert bli tatt opp i plenum av folket.

Nordmenn vil gi folket direktedemokrati, som betyr at det er folket selv som skal styre landet i tråd med norges Grunnlovs intensjoner i § 112.-

Samtlige lovendringer gjort av regjeringer er ulovlig endret- fordi folket aldri er blitt spurt i saken- hvor folket var suveren til å avgjøre slikt- mens politikerne IKKE har noe de skulle ha sagt- de er slaver under folket. Men den fornødne tillitt er brutt for 76 år siden, jfr statskuppet i 1940- hvor alt som har skjedd i skyggen av dette er en forbrytelse mot statens selvstendighet.

Vi vil oss et land som er frelst og fritt, og ikke sin frihet må borge.
Vi vil oss et land som er mitt og ditt- og dette vårt land heter Norge.
(Per Sivle)
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2609
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til En høyesterett uten ære, kan ikke folket bære

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron