Støre på Luggeføre

Vi må skifte ut hele kartellet på stortinget med interessene som våre fedre var opptatt av. Forkast KARTELLET som finnes der og sett inn nye koster. Folket skal ikke blø, pga mordere på tinget! Norgespartiet er den eneste løsningen! Les mer:

http://bmonline.no/html/kartellet.html
Forumregler
Arbeiderpartiet har med sin handling over tid vist at de vil rive nasjonen Norge i stykker, derfor i søppeldunken med det rød-brune grumset, AP og SV. Landssvikeren Einar G hadde KGB kodenavnet "JAN".

Støre på Luggeføre

UNREAD_POST NEI til V-H » Fre Mar 31, 2023 9:15 am

Nå har vi fått smake på Ap's "lapskaus"- og en ting som var meget skuffende- den var mye bitrere og besk enn det vi har fått servert på lenge fra Regjeringen i dette skakkjørte landet som kunne vært det beste sted på jord, men er blitt det motsatte. Dessverre Støre, du skulle lyttet til rådet fra Synnøve Fjellbakk Taftø, så hadde du nok ikke pisset i motvind, slik globalistene nå har gjort i takt med raseringen av våre velferdsgoder, vaner og tradisjoner. Til eksempel, strømpriser og El biler.

Noe større tullball enn dette grønne skiftet, som er det motsatte- da forstår vi hvilke verdier AP setter i "føresetet", jo en bunnløs gjeld er hva som produseres over en lav sko.

Nordmenn er blitt loppet for goder som i generasjoner har vært nordmenns varemerke, nemlig rimelig strøm året rundt. Det er sannelig på tide å få sparket ut globalistene, som er skyldig i all elendigheten som vi er blitt overøst med fra Kabalen på storting og Regjeringen de siste årene.

Korona mordet imot folket er bare en bekreftelse på hvor galt det er fatt.


FFN.jpg
Støre vil ikke høre hva det er han bør gjøre.
NEI til V-H
 

Gå til Norsk Politikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron