Hva er "Illuminati"?

Frimurerne overstyrer det meste i samfunnet ved sine skjulte og ulovlige kontakter- det er fanden selv som er løs i den banden.

Hva er "Illuminati"?

UNREAD_POST BmOnline » Søn Aug 08, 2021 9:57 am

Hva er "Illuminati"?

Illuminati består av mange mennesker, organisasjoner, hemmelige samfunn, kulter og forretningsmenn som jobber sammen for å slavebinde hele menneskeheten under deres demoniske New World Order -planer. Planen for deres nye verdensordenplan ble skrevet for mange år siden, og de fortsetter bare å følge planen til deres "Arkitekt". Arkitekten deres er Satan eller Lucifer. Illuminati er en gruppe elitister som tror at de er overlegen alle andre i denne verden, og at vi alle bør tilbe dem som guder, og vår eneste hensikt er å tjene deres innavlede blodlinjer. Det er mange sataniske blodlinjer i Illuminatis øverste nivå, inkludert følgende familier: The Astor Bloodline, The Bundy Bloodline, The Collins Bloodline, The DuPont Bloodline, The Freeman Bloodline, The Kennedy Bloodline, The Li Bloodline, The Onassis Bloodline, The Reynolds bloodline , The Rockefeller Bloodline, The Rothschild Bloodline, The Russell Bloodline, The Van Duyn Bloodline, The Merovingian Bloodline, The Disney Bloodline, The Krupp Bloodline and The McDonald Bloodline.

Hvor kommer disse familiene fra spør du kanskje? De fleste av disse blodlinjene har blitt ført ned siden gamle Babylon, Egypt, Roma og andre land. Disse blodlinjene er de som har kontroll over massene i tusenvis av år, de har vært årsaken til hver krig denne verden har sett. Så hvem er deres hersker? Det ville være Satan eller Lucifer selv, den selvutnevnte messias, lysbæreren, Lucifer eller Farao. David Rockefeller er nå KONGEN til United Snakes of America og den vestlige verden. Rockefeller har brakt blodlinjen ned helt fra faraoene i Egypt til i dag ved å innavl og bare gifte seg med de beste sataniske/okkulte familiene som de som er nevnt ovenfor. Riket på den østlige halvkule blir styrt av Rothschild Bloodline. Det er mange forskjellige grener av disse familiene under mange forskjellige navn. De skjuler sine blodlinjer, slik at de kan sette sine egne ved makten over hele verden. Hver president i USA har vært i slekt med de kongelige familiene i Storbritannia, England og mange flere familier innenfor hierarkiet til de okkulte blodlinjene. Rock-en-fellers er en av de øverste sataniske blodlinjene og er fra Satan selv.

Rockefellers startet som rock-en-fellers. De eier omtrent hele landet i New York City og New York.Nettoverdien til John D Rockefeller Sr var i milliarder på slutten av 1800-tallet, og ingen vet det sanne rikdommen til disse familiene, men seg selv. Bill Gates er ikke annet enn en marionett og har ingenting i forhold til de eldre blodlinjene som dronningen av England, paven, Rockefellers, Rothschilds, Morgans etc. Satans imperium ble grunnlagt i New York eller Big Apple of Sin. Manhattan ble grunnlagt på grunnfjell som kongerikernes rike. Hvis du husker Flintstones, er det en grunn til alt de forteller deg eller planter subliminalt. Slagordet for det rockefeller -eide forsikringsselskapet er så lett at en hulemann kan gjøre det. Verdenshandelen, børsen og de forente nasjonene er alle bortsett fra denne imperiestaten. Rockefellers ønsker en ny verdensorden og de dannet FN, Trilateral Commission, Bilderberg Group og mye mer for å oppnå dette. Vi er i sluttfasen av de implementerer den siste delen av planen sin, som er å prøve å drepe alle som forventer 550 millioner personlige slaver. Se Georgia Guide -steinene for mer informasjon om dette.

Så hvordan fungerer deres organisasjonsstruktur?

La oss starte på bunnen og jobbe oss til toppen. Bunnen av pyramiden er den enkleste å kontrollere, manipulere og eliminere. Bunnen består av forskjellige hemmelige samfunn og organisasjoner som inngangsnivå frimurere, Shriners, Røde Kors, United Way, broderskap, sororiteter og forskjellige andre "hemmelige edgrupper" Dette er spionene og snitchene som jobber for middel- og overklassen i Illuminati . De fleste av disse menneskene er ikke helt klar over hva de er involvert i fordi de ikke har tilgang til de sanne planene, de vil bare være fra hverandre og bli akseptert. Slik kontrollerer Illuminati dine lokale myndigheter, Representantenes hus og bedrifter. De frimureriske logene er hvor du finner dine "halvrike blodlinjer" i lokalsamfunnene, politi, dommere, advokater, forretningsmenn, ordførere osv. Jo høyere de kommer inn i rekken av disse hemmelige samfunnene, jo bedre jobber de vil få har, dvs. politimestre, kriminalomsorgskapteiner, menigheter, ordførere, leger, representanthuset, dekanene ved høyskolen og de høyere nivåene i lokalsamfunnene. De fleste av disse menneskene oppretter blodlinjer ved å få barna til å slutte seg til de forskjellige samfunnene og fortsette sin innflytelse bare ved å gifte seg inn i "Bloodlines" som deres. De høyeste posisjonene i vår regjering, politikk og næringsliv er forbeholdt deres beste blodlinjer eller folk som har Ivy Leagu
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2608
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Frimurerlosjene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest