Skrekk og gru om frimurene

Frimurerne overstyrer det meste i samfunnet ved sine skjulte og ulovlige kontakter- det er fanden selv som er løs i den banden.

Skrekk og gru om frimurene

UNREAD_POST Frimurerlosjen » Man Feb 07, 2011 1:47 pm

En skrekk serie om frimureriet
Vi trodde vi kjente verdenshistorien, men dette er så sjokkerende at jeg må advare
på det sterkeste før dere tar fatt på denne serien i 12 deler.

NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 1
NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 2

NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 3

NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 4

NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 5

NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 6
NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 7

NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 8
NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 9

NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 10
NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 11

NOVO ORDO SECLORUM [NWO] I - THE SLAUGHTERHOUSE OF OSIRIS - 12

http://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI

Ikke for barn.
Frimurerlosjen
 

Re: Skrekk og gru om frimurene

UNREAD_POST Di Athena » Tir Aug 30, 2022 3:34 pm

Og til dere som lurer på hvorfor det er krig i Ukraina og hvorfor de vil utrydde Russland så er svaret det samme som den gang da de fjernet Tsar familien.

Revlusjonen førte til at den kristne Tsar familien og inntil 66 millioner kristne og intellektuelle russiske statsborgere ble drept av kommunistene. Dette er meget godt dokumentert gjennom Juri Lina sin dokumentarfilm i skyggen av Hermes , om hvordan illuminati (det Jesuitt kontrollerte hemmelige selskap) stod bak nedslaktingen av Russland sin kristne og intellektuelle befolkning. Når begge motpolene var konstruert, slik Islam og Sionismen også er, så lot Jesuittene disse partene gå til krig mot hverandre, for å skape kaos, og ta kontroll gjennom kaos og ufattelige myrderier i 2 verdenskrig.

Den ortodokse kirke i Russland (søsterkirke til Vatikanet) har nå full kontroll i Russland etter at de kristne ble drept. Stalin og Hitler kom begge fra Rotschild blodslinjen, som er den sentrale onde blodslinjen til Vatikanet og Jesuittene. Det er i tillegg 12 onde blodslinjer til Vatikanet som går igjen i verdenshistorien. Det er det familienavn som Bush, Clinton, Rockefeller, Onassis og Kennedy, kjente illuminati familier som jobber som marionetter for Jesuittene på verdensbasis. John F. Kennedy forstod etterhvert hvilken satanistisk organisasjon Vatikanet og Illuminati er, og ble belønnet med flere kuler i kroppen da han ble drept i Dallas, bare få dager etter han avslørte dem gjennom verdens mest berømte tale som han holdt om denne satanistiske verdenskonspirasjonen, som undergraver vår sivilisasjon.
Det er ingen hemmelighet lengre at Jonas Gahr Støre tilhører Vatikanets Jesuitt orden, og denne øverste maktinstitusjonen Jesuitt-ordenen, er Pavens og Kardinalenes øverste generaler i krig mot menneskeheten, på vegne av den katolske kirken, som har som målsetning å utrydde alle som ikke er katolikker. En annen kjent Tempelridder (Malteser ordenen) i Norge, er Janne Haaland Matlary som er aktivt medlem av Malteserordenen, og hun har nå infiltrert partiet Høyre for å fullføre Vatikanets imperialisme også i Norge, med å gjøre Norge til et katolsk land

Jesuittene som står over Malteserordenen, har full kontroll på alle de sentrale etterretnings organisasjonene i verden, gjennom Malteserordenen, spesielt gjennom CIA, MI5, MI6, russiske FSB, israelske Mossad og også vår egen etterretningstjeneste (Forsvarets etterretning), som igjen styrer PST, som er politiets etterretning.

Jesuittene opprettet EU, FN og CFR – Counsil of Foreign Relation, som er det nye FN. De har opprettet sionismen (falske jøder) som politisk organisasjon, og de opprettet også Det Muslimske Brorskapet og islam, for å føre krig mot menneskeheten. Det er bare å se hva som skjer i midtøsten, hvor Jesuittene gjennom sin politiske datterorganisasjon sionismen, står hardt mot islam og Det Muslimske Brorskap sine avdelinger Hamas, Fatah og Hezbollah. Alt dette er bare et spill, og kontrolleres fra Jesuittene i Vatikanet. Vatikanet kalkulerer med at splitt og hersk er beste metode for å kunne overta hele verden og starte 3.verdens krig.
Di Athena
 

Re: Skrekk og gru om frimurene

UNREAD_POST Di Athena » Tir Aug 30, 2022 3:37 pm

Avdekking av skjulte maktstrukturer og hemmelige selskaper som øver innflytelse over politikk og begivenheter viser seg å være stadig viktigere for å forstå ikke bare fortiden, men også nåtiden.

Vår tids viktigste maktfaktorer og best bevarte hemmeligheter innenfor bl.a. politikk, etterretning, krig, terror, media og utdanning.

Vatikanet, kommandosentralen for den romersk-katolske kirken, har i mange århundrer vært verdens viktigste senter for utøvelse av materiell, militær og politisk makt.

Selv i dag troner Vatikanet på toppen av verdens maktpyramide, noe de færreste kan forestille seg betydningen av.

I år 1050 ble det etablert en organisasjon som ytet bistand til fattige og syke pilgrimer i Jerusalem som ble kalt The Knights Hospitaller.

Etter at Jerusalem var blitt erobret i 1099 under det første korstoget ble ordenen omgjort til en militær orden under Paven, med oppgave å beskytte og forsvare pilgrimer på vei til Det Hellige Land. Etter at korsfarerne mistet kontrollen over Det Hellige Land trakk Ordenen seg tilbake til Rhodos og senere til Malta hvorfra dens stolte soldater fortsatte å operere under navnet Sovereign Military Hospitaller Order of St. John of Jerusalem of Rhodes and of Malta. Idag kaller Malteserordenen seg The Sovereign Military Order of Malta (forkortet SMOM), The Order of Malta eller Knights of Malta.

Et Høydepunkt i Malteserordenes krigerhistorie var 1565, da djerve malteserkrigere lyktes i å beseire den tallmessig overlegne flåtearméen til den ottomanske sultanen. At sultanens soldater mislyktes i å innta det maltesiske fortet takket være heroisk innsats fra Malteserordenens soldater og kapitulerte den 8. september 1565 er blitt stående som den største bragden i Malteserordenens stolte krigerhistorie. Derfor har nasjonen Malta nasjonaldag 8. september.

Malteserordenen fortsatte som en militær organisasjon under Vatikanet etter å ha blitt kastet ut fra Malta av Napoleon i 1798. Siden 1834 har Malteserordenen hatt fast base i Roma, i nærheten av Vatikanet.

Malteserordenens symbol er et åttekantet kors med like lange ben. Dette kalles et malteserkors.

Irak-invasjonen og Vietnam-krigen ble anført av Malteserorden-medlemmer

I forbindelse med Irak-okkupasjonen i 2003 benyttet president George W. Bush begrepet crusade (korstog) om operasjonen. Dette er blitt forsøkt bortforklart som en forsnakkelse, hvilket det neppe var. Den britiske arméen, anført av Malteserorden-medlem Tony Blair deltok som kjent også i invasjonen. Internt i Tony Blair’s regjering ble det omtrent mytteri da planene om Irak-angrepet ble kjent. Blair fikk ingen støtte i sitt kabinett, men Storbritannia gikk likevel til angrepskrig som ledet av en moderne diktator.

Som kjent var påstanden om at ”Irak var i besittelse av masseødeleggelsesvåpen” påskuddet for angrepet på Irak. Etter at okkupantene hadde slått fast at Irak ikke hadde slike våpen fant ingen tilbaketrekning sted, slik det logiske ville ha vært.

En av de merkbare reorganiseringene som har funnet sted i Irak under okkupasjonen var at nasjonale soldater er blitt erstattet av private leiesoldater, hovedsakelig fra SMOM-ledede Blackwater (nå: Xe). En fordel med dette sett med okkupantenes øyne er at Blackwater kan skyte og drepe sivile uten først å komme med en advarsel, slik ordinære tropper er forpliktet til. Dessuten er militære krav om rapportering av antallet de har drept i praksis ikke-eksisterende for Blackwater. Over en million irakere, hovedsakelig ubevæpnede sivile, er blitt drept av Irak’s okkupanter i løpet av de 7 årene siden invasjonen.

Pave Ratzinger og Malteserordenens høyeste posisjoner
Jesuittene og Vatikanet står bak og de finansierte og kontrollerte Hitler og Nazistene. Før de gjorde dette, så konstruerte de motpolen kommunismen, hvor Lenin som var kontrollert av Jesuittene, stod bak den russiske revolusjon.
Di Athena
 


Gå til Frimurerlosjene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron