Usannheter om klimaet

NRK, TV2 og pressen får klekkelig betalt av staten for å lyve. Den røde og blå side får 6 milliarder kroner hver pr år for å lyve. Det kalles presse støtte- for å illudere at pressen skal ha penger for å ha råd til å skrive sannheten, mens det er LØGNER de presterer.
Gretha Thunberg blir brukt som et fluepapir og sannhetsbevis av pressen, mens det er løgn og bedrag som formidles.
NRK mottar 8 milliarder for å sove på jobben, vi har mye å snakke om!

Usannheter om klimaet

UNREAD_POST BmOnline » Søn Des 06, 2009 10:22 am

Usannheter om klimaet:

Både Naturvernforbundet, politikere og FN-organet WMO sprer usannheter om vårt klima- og sier det har aldri vært mindre is på Nordpolen enn i 2008. Det er ikke sant. Det har vært mindre is mange ganger før. Al Gore har heller ikke sagt sannheten og skal nå stilles for retten i USA.

Det er generalsekretæren i WMO Michel Jarraud som påstår at isen i Arktis aldri har vært mindre enn i 2008 og temperaturen på jorda stiger sier han. Men ingen av delene er riktig.

Isdekket i Arktis var sist sommer hele 250.000 km2 større i utstrekning enn i 2007. Mens årsaken til at det var så lite is i 2007, skyldes først og fremst at det strømmet mye varmt vann inn i pol bassenget fra Stillehavsiden. Dette beror på spesielle strømningsforhold som oppstår meget sjeldent (Pacific Decadal Oscillation). Sist det skjedde var i 1940 og da var det enda mindre is enn i 2007. I perioden 1930 til 1948 var det minst like varmt i Arktis som det har vært de siste 3-4 årene. Sommeren 2007 og 2008 var svenske forskere på tokt i Arktis med isbryteren Oden og de kunne rapportere at det var betydelig mer is i 2008 og den var 30 % tykkere enn i 2007.

Går vi tilbake i tid 800-1000 år, så var det enda varmere og bl.a. vikingene dyrket korn på Grønland. I pol havet var det lite eller ingen is i sommermånedene. Men for 4-9000 år siden, etter at istiden var slutt hadde vi de høyeste temperaturene vi har hatt de siste 10.000 årene. I Skandinavia var det ca. 2 grader varmere og på Svalbard ca. 4 grader varmere enn i dag. Mesteparten av breene på Svalbard var borte og pol havet var isfritt om sommeren, noe som medførte at isbjørnen hadde mye lettere tilgang på mat da hvalross og sel holdt til i strandsonen slik som den gjør mange andre steder i verden. Her i Norge var alle de store norske breene inkl. Jostedalsbreen smeltet bort og det vokste stor skog på Hardangervidda. Dvs. at Skandinavia da hadde temperaturer som det sydlige Europa. Alt dette er naturlige klimasvingninger som medfører at temperatur, is forhold og vegetasjon er i stadig forandring. Så dette pratet om klimaet er ved et ”vippepunkt” er selvfølgelig bare noe sludder.

I artikkelen hevdes det at det som skjer i Arktis er en hovedindikator på den globale oppvarmingen, men den som hevder det har ikke forstått hvordan vårt klima fungerer. Klimaet i Arktis bestemmes i vår tid først og fremst av temperaturen i Golfstrømmen og varmluft (lavtrykk) som kommer oppover Atlanteren og Norskehavet mot Svalbard og har ingen ting med CO2 å gjøre. Temperaturen i Golfstrømmen har de siste årene vært mye høyere enn tidligere, noe Helge Drange også kunne fortelle oss i 2005. Hovedårsaken er øket sol absorpsjon i de tropiske hav på grunn av at det i flere år har vært mindre lave skyer, noe som medfører at det akkumuleres mer varme i havet og blant annet temperaturen i Golfstrømmen stiger. Men det kan nå se ut som om dette er i ferd med å snu, og målekurver fra University of Alabama viser at temperaturen både i Arktis og Antarktis har gått markert ned de to siste årene. På sikt vil Arktis uansett bli kaldere da jordaksen gradvis retter seg opp og polene dreier vekk fra sola. Da vil både Arktis og Antarktis bli kaldere og vi på nord kalotten vil i løpet av 2-3000 år gå inn i en ny stor istid. Mens Antarktis vil fortsette å ha istid som den har hatt sammenhengende i over 1 mill. år.

Den oppvarmingen som FNs klimapanel fokuserer så veldig på og som de helt feilaktig kaller global oppvarming, er først og fremst i områdene langs Golfstrømmen, dvs. Skandinavia og Arktis rundt Svalbard og Barentshavet. Men dette må betraktes mer som et lokalt fenomen, da dette bare er en liten brøkdel av den nordlige halvkule, resten av den nordlige halvkule er mye kaldere. National Weather Service i Alaska meldte den 22. september at havet på ishavskysten av Alaska i år er 2 til 8 grader kaldere enn på samme tid i 2007. Temperaturene i store deler av Canada, Grønland og Alaska ligger nå i begynnelsen av desember stort sett på 20-40 kuldegrader og østover i Sibir er det i store områder hvor temperaturen ligger mellom 50 og 60 kuldegrader. Byen Winnipeg i Canada som ligger like nord for grensen til USA og på omtrent samme breddegrad som Paris hadde for et par dager siden 28 kuldegrader. I tillegg ser vi nå at man både i Nord Amerika, Europa og Asia har hatt tidligere snøfall enn på flere tiår med kraftige snøstormer, streng kulde og store mengder med snø. Ismassene i Arktis øker også mer enn de fem siste årene og var 15. desember mye større i utstrekning enn på samme tid i 2007. Bare økningen alene er omtrent på størrelse med Skandinavia.

Av naturlige årsaker synker temperaturen først på den sydlige halvkule når vi går mot en global nedkjøling, mens den nordlige får en tidsforsinkelse på flere år. Antarktis og bl.a. den sydlige delen av Argentina har hatt synkende temperaturer i 30 år. Ismassene øker kraftig på fastlandet og hav isen rundt Antarktis har vært økende i mange år og hadde sist sommer og vinter den største utbredelse som noen gang er registrert. Fra januar til mars 2008 var også en større forskergruppe fra det tyske Alfred Wegner instituttet i Antarktis og registrerte at temperaturene i havet der var mye lavere enn det som har vært målt tidligere. Denne ujevne temperatur fordelingen på jorda viser at dette ikke har noe med CO2 og øket drivhuseffekt å gjøre. Den globale middeltemperaturen har heller ikke steget de siste 10 årene, og i 2007 gikk den kraftig ned, noe som fortsetter i 2008. Og 2008 blir det kaldeste året siden 1999. Russiske klimaforskere sier at vi er på vei inn i en liten istid, og de rister oppgitt på hodet over FNs klimapanel og Koyoto protokollen. De russiske forskerne sier t.o.m. at selv om man fjerner all CO2 fra atmosfæren så vil det ikke bli kaldere. Og det er sikkert riktig for da vil det i utgangspunktet bli litt kaldere. Men det fører til mindre fordampning og mindre lave skyer, noe som medfører at det absorberes mer solvarme på jorda som kompensere for varmetapet. Vanndampen som står for minst 95 % av drivhuseffekten styrer balansen i atmosfæren da den fungerer både som termostat og regulator.

Målinger NASA har holdt på med i atmosfæren siden 1978 bekrefter dette. Det nasjonale forskningsrådet i USA godkjente også nylig meget omfattende målinger med forskjellige satellittsystemer og ballongdrevne radiosonder. Målingene viser at temperaturen i atmosfæren (drivhuseffekten) ikke har økt i de siste 30 år på tross av at økningen av CO2 er på ca.15 %. Økt drivhuseffekt innebærer at det varmes opp mer i 8-12 kms høyde over tropene enn nede på bakken. Dette er ikke påvist de siste 30 år.

Det er tydelig at FNs klimapanel og FN-organet WMO har store problemer med å se helheten i klodens klima. Dette må enten skyldes mangel på kunnskap, eller at man bevisst prøver å føre folk bak lyset. Al Gore har i stor skala ført folk bak lyset, og i filmen han har laget, ”En ubehagelig sannhet” er det påvist over 30 faktafeil. Men nå vil stifteren av ”Weather Channel” i USA stevne Al Gore for retten for å ha ført det Amerikanske folk bak lyset. Så vi får bare håpe at FNs klimapanel blir de neste, da de har mye å svare for.

Per Jan Langerud

Klimagransker

Ps: BmO
Er det ikke merkelig av Norge dilter etter slike lyst-løgnere? Har de en skult agenda? Gore har vel ikke bare ført USA sitt folk bak lyset, han fikk sikkert betalt fra hele makteliten- å gjøre det han gjorde? Globalist pakket skal du sannelig ikke låne dine kostbare ører til, Gro H B, Erna Solberg, Jens Stoltenberg, ja hele V-H aksen er løgn og bedrag.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Vulkanutbrudd på

UNREAD_POST BmOnline » Søn Nov 23, 2014 8:36 pm

Her har vi gassutslipp i megatonn klassen, som globalistene ikke har regnet ut klimakvoter til, en liten vitz?

:mrgreen:


Co2  PicodoFogo.gif
Pico do Fogo har begynt å hoste opp Co2 og tonnevis av nitrøse gasser. Har klimageneralene i USA og Norge gått til innkjøp av katalysator?


Hvor mange vulkaner er det som konkurrerer med Vatnajøkulen eller Eyjafjallajökulln om hvem som forpester mest?

Det er bare 43 vulkaner på Island, på verdensbasis er vi sikkert ikke langt unna 3000 vulkaner. Det er mange som ikke er aktive, men veldig mange er aktive for tiden.

Hvorfor hører vi aldri om disse vulkanutbruddene i forhold til Co2 utslipp, kontra det som kua og elgen slipper ut?
Var det noen som slapp en fis?
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Usannheter om klimaet

UNREAD_POST Humans are free » Fre Feb 07, 2020 9:47 pm

Top NZ Scientist Describes “Global Warming” as Pseudoscience

“The widespread obsession with Global-Warming-Climate-Change, in opposition to all factual evidence, is quite incredible.” — Dr David Kear

Dr David Kear is a former Director General of New Zealand’s Department of Scientific and Industrial Research (DSIR) – as such he would have been considered one of New Zealand’s top scientists. He has been publishing on sea levels since the 1950s.

In 2013 Dr Kear prepared a booklet in which he set out his views on the globalist climate project. In the booklet, Dr Kear describes:

his experience with the UN’s International Panel on Climate Change
the corrupted science behind the Global Warming narrative
the corrupted science behind the claims of rising sea-levels
the demonisation by “Global Warmers” of the “essential and innocent gas, carbon dioxide”
how councils are making zoning & other decisions purely to satisfy a false narrative, with total disregard for the facts

Think globally, act locally (UN catchcry)

Dr Kear describes how local councils are ignoring scientific fact in order to satisfy an agenda imposed on them from above. No matter if scientists, engineers and local observers all indicate that the sea is not rising, even retreating – once a council has decided on a policy that assumes that the sea IS rising, the council is immovable, and makes decisions on zoning and building codes on that basis.

Such policies will be being applied in coastal and non-coastal areas alike, thereby contributing to fulfillment of Agenda 21 goals of eventually eliminating small towns and villages and moving people to “sustainable” megacities.

Dr Kear’s text is reproduced here in its entirety with minimal changes to format.
GLOBAL WARMING alias CLIMATE
CHANGE
[the NON-EXISTENT, incredibly expensive,
THREAT TO US ALL,
including to our GRANDCHILDREN]
by David Kear, 34 West End, Ohope, Whakatane, NZ (former Director-General, NZ DSIR; United Nations consultant; & South Pacific geoscientist)
INTRODUCTION

“Climate Change” has become an important international topic – one might almost say religion. It began life as “Global Warming”.

So very many people, including politicians and “news people”, appear to have been overwhelmed by it, and have led others to believe, and follow the doctrine.

It has sponsored a good deal of international co-operation, which can only have been good.

However, the cost of “Combating Carbon” has been extremely high, and the debt and economic consequences are being passed on to present citizens, and, worse still, to future generations, including all our grandchildren.

This booklet attempts to raise, in citizens’ minds, questions regarding the enormous sums of money and effort being wasted on this topic.

Is it soundly based? Will it “do good” or “do bad” for ordinary citizens? Do those promoting it deserve our attention?

This booklet suggests that Global-Warming-alias-Climate-Change, as proposed by “Global Warmers” makes no sense. You, as the reader, must judge that for yourself – not to help the writer of this booklet, but to help you and your family.

Do you think after reading all this that the proponents are absolutely reliable?

Should you add your voice to those against it, or at least talk to your councillors and members of parliament and see how they feel?

https://humansarefree.com/2020/02/scien ... ience.html
Humans are free
 

Re: Usannheter om klimaet

UNREAD_POST BmOnline » Fre Feb 07, 2020 9:51 pm

Top NZ Scientist Describes “Global Warming” as Pseudoscience

“The widespread obsession with Global-Warming-Climate-Change, in opposition to all factual evidence, is quite incredible.” — Dr David Kear

Dr-David-Kear.jpg
One who not make it easy for the rebells in nwo.


Dr David Kear is a former Director General of New Zealand’s Department of Scientific and Industrial Research (DSIR) – as such he would have been considered one of New Zealand’s top scientists. He has been publishing on sea levels since the 1950s.

In 2013 Dr Kear prepared a booklet in which he set out his views on the globalist climate project. In the booklet, Dr Kear describes:

his experience with the UN’s International Panel on Climate Change
the corrupted science behind the Global Warming narrative
the corrupted science behind the claims of rising sea-levels
the demonisation by “Global Warmers” of the “essential and innocent gas, carbon dioxide”
how councils are making zoning & other decisions purely to satisfy a false narrative, with total disregard for the facts

Think globally, act locally (UN catchcry)

Dr Kear describes how local councils are ignoring scientific fact in order to satisfy an agenda imposed on them from above. No matter if scientists, engineers and local observers all indicate that the sea is not rising, even retreating – once a council has decided on a policy that assumes that the sea IS rising, the council is immovable, and makes decisions on zoning and building codes on that basis.

Such policies will be being applied in coastal and non-coastal areas alike, thereby contributing to fulfillment of Agenda 21 goals of eventually eliminating small towns and villages and moving people to “sustainable” megacities.

Dr Kear’s text is reproduced here in its entirety with minimal changes to format.
GLOBAL WARMING alias CLIMATE
CHANGE
[the NON-EXISTENT, incredibly expensive,
THREAT TO US ALL,
including to our GRANDCHILDREN]
by David Kear, 34 West End, Ohope, Whakatane, NZ (former Director-General, NZ DSIR; United Nations consultant; & South Pacific geoscientist)
INTRODUCTION

“Climate Change” has become an important international topic – one might almost say religion. It began life as “Global Warming”.

So very many people, including politicians and “news people”, appear to have been overwhelmed by it, and have led others to believe, and follow the doctrine.

It has sponsored a good deal of international co-operation, which can only have been good.

However, the cost of “Combating Carbon” has been extremely high, and the debt and economic consequences are being passed on to present citizens, and, worse still, to future generations, including all our grandchildren.

This booklet attempts to raise, in citizens’ minds, questions regarding the enormous sums of money and effort being wasted on this topic.

Is it soundly based? Will it “do good” or “do bad” for ordinary citizens? Do those promoting it deserve our attention?

This booklet suggests that Global-Warming-alias-Climate-Change, as proposed by “Global Warmers” makes no sense. You, as the reader, must judge that for yourself – not to help the writer of this booklet, but to help you and your family.

Do you think after reading all this that the proponents are absolutely reliable?

Should you add your voice to those against it, or at least talk to your councillors and members of parliament and see how they feel?

https://humansarefree.com/2020/02/scien ... ience.html
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Klimaløgner

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron