Miljøverstingene kom med "privat" jetfly

NRK, TV2 og pressen får klekkelig betalt av staten for å lyve. Den røde og blå side får 6 milliarder kroner hver pr år for å lyve. Det kalles presse støtte- for å illudere at pressen skal ha penger for å ha råd til å skrive sannheten, mens det er LØGNER de presterer.
Gretha Thunberg blir brukt som et fluepapir og sannhetsbevis av pressen, mens det er løgn og bedrag som formidles.
NRK mottar 8 milliarder for å sove på jobben, vi har mye å snakke om!

Miljøverstingene kom med "privat" jetfly

UNREAD_POST Copenhagen 17.12.09 » Søn Mar 07, 2010 4:45 am

I den glodheite debatten om felles klimamål, (les betale avlat) vil ikke Kina eller Afrika inngå noen avtale med de globale interessene, som selv bidrar med penger for å lure andre å gjøre det samme.

Hele klimamøtet fremstår som en eneste stor tragi-komedie. Jens Stoltenberg som representerer norges statsminister fremstår ynkelig- i sin streben å tale globalistenes sak, Obama fikk fredsprisen i forkant, å "myke ham opp". Men se hvilket skuespill som legges for en dag. Det er de samme kreftene som har foreslått Obama til fredsprisen, som også applauderer.

Betal klimakvoter, så skal klimaet bli bedre?
Det er en god løgn at man kan kreve betaling av nasjoner, pga en illusjon om at individet har ansvar for den negative llusjonen skapt av et innhabilt klima-panel, at hvis vi ikke betaler smelter all isen og mange vil drukne.

Klimarealist


Sist flyttet til topp av Anonymous den Søn Mar 07, 2010 4:45 am
Copenhagen 17.12.09
 

Gå til Klimaløgner

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron