Klimamøte og søte G Støre jesuitt

NRK, TV2 og pressen får klekkelig betalt av staten for å lyve. Den røde og blå side får 6 milliarder kroner hver pr år for å lyve. Det kalles presse støtte- for å illudere at pressen skal ha penger for å ha råd til å skrive sannheten, mens det er LØGNER de presterer.
Gretha Thunberg blir brukt som et fluepapir og sannhetsbevis av pressen, mens det er løgn og bedrag som formidles.
NRK mottar 8 milliarder for å sove på jobben, vi har mye å snakke om!

Klimamøte og søte G Støre jesuitt

UNREAD_POST Desperado » Lør Okt 23, 2021 8:38 pm

Rainer Prang
po7 10sl6td ·
DE STORE GUTTA UTEBLIR - KLIMATOPPMØTET BLIR EN FLOPP?
Den nye klima- og miljøministeren Espen Barth Eide (Ap) og statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) skal delta under klimatoppmøtet i Glasgow i slutten av oktober, men de virkelig store gutta kan komme til å utebli.
Barth Eide, fra det lille forurensningslandet Norge, skal lede den norske delegasjonen til klimatoppmøtet i Glasgow i Skottland og statsminister Jonas Gahr Støre skal delta under åpningen av møtet, i likhet med rundt 100 stats- og regjeringssjefer.
DROPPER GLASGOW?
Kreml har kunngjort at president Putin ikke vil møte opp - og med mindre Kinas president Xi Jinping, Indias statsminister Narendra Modi og Saudi -kronprins Mohammed bin Salman kommer, er det en risiko for at klimatoppmøtet i COP 26 i Glasgow vil bli en total flopp.
Ordet "fiasko" er tatt i bruk av BBC, og det allerede før møtet har startet.
Hvis de aller, aller, aller største forurenserne i verden på grunn av eget folketall og bruk av ikke-grønt brennstoff, samt olje- og gassutvinning, velger bort Glasgow-møtet er det et signal om at de ikke bryr seg, ikke har tro på hysteriet og ikke ser noen grunn til å la være å tjene penger i overskuelig framtid nettopp på det Erna Solberg og hennes likesinnede i Europa har messet om i flere år nå.
MÅ FÅ KONSEKVENSER
Vince Cable, tidligere leder for de britiske liberale demokrater, skriver i en debattartikkel i Independent at fremgang på klimafeltet krever samarbeid mellom verdens fire største utslippere: Kina, USA, India og Russland.
Men hvis samarbeidet mellom de fire er mål på suksess for COP 26, ser "møtet ut som en skikkelig flopp", skriver Cable.
I tillegg til USAs president Joe Biden, er Indias Modi den eneste av landenes ledere som kan synes det er verdt å komme, skriver Cable etter medieoppslag at Xi og bin Salman fra Saudi Arabia ikke tar seg bryet med å dukke opp.
Sky News klimakorrespondent Hannah Thomas -Peter retter blikket mot USA og den demokratiske senatoren Joe Manchin, som sier nei til Bidens forslag om å gjøre landets strømproduksjon grønn - noe som ville svekke USA på møtet.
"En innenrikspolitisk fiasko som dette vil ramme den moralske autoriteten i USA veldig hardt akkurat når landet trenger det mest."
Biden, som etter en dag på jobb i "Det ovale rommet", stengte ned deler av USAs olje- og gassproduksjon, og dermed bidro til flere tusen arbeidsledige i sektoren, har måttet justere på vedtaket i ettertid.
Årsaken er at "grønn energi" foreløpig ikke finnes i tilstrekkelige mengder, og da vindmøller frøs fast i Texas tidligere i år, skjønte både Biden og andre, at USAs energi på noe sikt ikke vil bli "hel-grønn" umiddelbart, slik mange fanatikere hadde håpet.
For Norges del må det få konsekvenser hvis de store landene velger bort Glasgow-møtet, og vi må begynne å tenke nytt her på berget.
Hvorfor i alle dager skal Norge være enda flinkere enn "flinkest i klassen" også på dette med forurensning, når vi allerede er gode på området vel vitende om de enorme kostnadene dette påfører oss med tiltak, som mange av dem ikke har noen nytteverdi?
UTEN FORHÅPNINGER TIL JONAS
Klimatoppmøtet COP26 åpner i Glasgow i Skottland blir sett på som det viktigste siden Paris-møtet i 2015, og som et avgjørende skritt i å få satt utslippsmål som kan bremse den påstått globale oppvarmingen knyttet til menneskelig aktivitet.
Det er ingen grunn til å tro at klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) og statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) har noe nytt å tilføre møtet i Glasgow og aller minst at de har med seg noe hjem derfra, som kan glede de mange som nå ser en kald vinter og ekstreme strømpriser komme, samt at diesel og bensin øker i pris. :shock:
De to nevnte nordmenn representerer eksakt det samme tankegodset som "SV-lightdynastiet" Erna Solberg har rådet over i åtte år.
Det er først, når det helt krystallklart går opp for folk at de svindles og det gir utslag direkte på lommeboka, at nordmenn vil reagere. Men inntil valget i 2025 kommer det ikke til å bli bedre, men verre for de fleste av oss. :D

Det er selvfølgelig pent av Støre og bløffmakeren Vedum, å snakke om at de med dårligst råd skal få økonomisk støtte til å holde hodet over vannet, når prisene nå øker. Dog er dette ikke noen medisin, som vil hjelpe flertallet av det norske folk.
Vi tvinges inn i et prisregime av Støre & Solbergs "venner" av klimahysteriske politikere i Europa, som har avviklet atomkraft og går og venter på at sola skal lyse sterkere på millioner av solcellepaneler og at vinden skal blåse som pokker i alle fastlands- og havpropellene, mens det fyres med gass og kull av en annen verden.
At disse menneskene/ politikerne forlanger å bli tatt seriøst, både her hjemme og i utlandet, er skammelig.
For norsk del har vi gitt bort vår rene vannkraft og fått høyere priser og gass- og kullfyrt strøm tilbake. Det er fasit! :wink:
Desperado
 

Gå til Klimaløgner

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron