IPP SVINDELEN OM SOLEN

NRK, TV2 og pressen får klekkelig betalt av staten for å lyve. Den røde og blå side får 6 milliarder kroner hver pr år for å lyve. Det kalles presse støtte- for å illudere at pressen skal ha penger for å ha råd til å skrive sannheten, mens det er LØGNER de presterer.
Gretha Thunberg blir brukt som et fluepapir og sannhetsbevis av pressen, mens det er løgn og bedrag som formidles.
NRK mottar 8 milliarder for å sove på jobben, vi har mye å snakke om!

IPP SVINDELEN OM SOLEN

UNREAD_POST Fakta360 » Lør Jun 04, 2022 7:49 am

Klimahysteriet er bygget på datasvindel og forskningsjuks. Vi går her i dybden på svindelen om hvordan de med datajuks og justeringer klarte å få solen vekk som årsak til global oppvarming. Kilde til artikkelen er det glimrende arbeidet fra Climate Discussion Nexus (CDN), og Dr. John Robson. Link til filmen nederst i artikkelen!

IPCC har i sine siste rapporter hardnakket påstått at solens aktivitet ikke kan være kilden til den svake oppvarmingen vi opplever, men derimot kun CO2. Vi avslører her fra CDN, hvordan de manipulerte og forfalsket data fra satellittene for å få fjernet solen fra all diskusjon.

Solen er praktisk talt jordens eneste kilde til energi, foruten en svært liten andel fra jordens indre. Variasjoner i solens totale innstråling (TSI- Total Solar Irradiance) på jorden kan forklare all oppvarming og fullstendig annullere påstandene om en økende global oppvarming og drivhuseffekt fra CO2. Solens aktivitet samsvarer også med varme pausen (hiatus) som IPCC har omtalt mye.

IPCC og NASA står bak forskningsjuks
IPCC og til og med NASA forteller nå at solen ikke har økt eller endret sin TSI. Men stemmer dette? Vi ser på forskerne og vitenskapsfolkene som laget, kalibrerte og passet på instrumentene på satellitten Nimbus 7 og de andre klimaforskerne som er sentral i denne TSI disputten eller regelrette svindelen og forskningsjukset.

Siden satellitter begynte å måle solens stråling har vi svært presise kalibrerte målinger fra solen. Men hvordan kan det da være en uenighet blant forskere om hva målingene viser oss? Svaret er det berømte ACRIM gapet i satellitt målingene på grunn av Challenger ulykken. Dette gapet gikk raskt fra å representerte et vitenskapelig problem eller utfordring til å bli et politisk problem.

https://fakta360.no/2022/06/ipcc-svinde ... rne-solen/
Fakta360
 

Gå til Klimaløgner

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron