KAN VI STOLE PÅ GAHR STØRE OG VEDUM?

Generellt forum for samfunnsspørsmål
Politikere som ikke lytter til grasrota, er med på å skrinlegge sin egen eksistens!
Forumregler
Her er det samfunnspolitikk som gjelder.

Velkommen til debatten!

Administrator BmOnline Forum

KAN VI STOLE PÅ GAHR STØRE OG VEDUM?

UNREAD_POST Amund Garfors » Ons Jan 12, 2022 10:46 am

Undertegnede tror det er mange som begynner å miste troa på denne AP/SP-regjeringen som så langt bare har vist oss at de er totalt maktesløse til å gjøre noe som helst med de altfor mange problemene som Norge står framfor.

Da Jonas Gahr Støre i sin valgkamp var kjepphøy i sin iver etter makt, så uttalte han at "Nå var det nordmenns tur"! Men dessverre, så fullførte han ikke setninga, der han bare sa halvparten av det han burde sagt; at nå var det nordmenns tur til å betale skyhøye strømregninger, miste sine jobber og gjøre seg klare til å bli klienter hos NAV. For maken til lynrask rasering av velferdsstaten, det skal man vel leite lenge etter...

Ja det hele er til å gråte over når man ser hva Ap er blitt for et slags parti, der de tidligere løftet folk opp fra fattigdom og sosial fornedrelse. Og der de nå har snudd 180 grader, omfavnet globalistene, tar ordre fra Brussel og gjør Norge til et lydrike under EU. Et parti som t.o.m klarer å få med seg bønder og småbrukere, ja der Sp har en leder som snart ikke tør se sine egne velgere i øynene, det forteller oss bare at dette landet nå er ute på meget tynn is. Jo, når disse to oppkomlingene Gahr Støre og Vedum, nekter å diskutere eller ta opp årsakene til de vanvittige strømprisen, nemlig den vanvittige eksporten av både strøm og råderett, over prisene som går amok, da tror jeg nemlig at dette eventyrprosjektet Ap/Sp knapt nok vil vare fram til påske.

Tradisjonelle Senterpartifolk og Arbeiderpartifolk de hører overhode ikke sammen. Nei dette påfunnet hører aldeles ikke sammen og må sees på som en rar og unormal konstellasjon. Nå stør snart bøndene med skjegget i postkassa, der de er rundlurt av sin egen leder. Der kunstgjødsel er doblet i pris, strømregninga er firdoblet om ikke tidoblet, dere kraftfor til dyrene, høyere dieselpriser til traktorene og økt skatt på eiendommen og driftsmidlene driver bøndene til fortvilelse. Og likevel lot de seg lure og trodde på all denne svada fra Gahr Støre og den dumme latteren til Vedum. En klovn som burde jobbet hos Sirkus Arnardo, og som bare lo bort problemene. Mens bøndene gikk rett i baret og trodde at de skulle få noe hjelp fra disse to løgnhalsene...?

Nei dette er ikke noe nytt i politikken, for vi har sett det før, utallige ganger, når oppkomlinger uten bakkekontakt og med virkeligheten, plutselig er blitt til nyslåtte statsråder og som knapt nok har ledet et kommunestyre, og med fartstid fra et lite opposisjonsparti på bondelandet. Plutselig er det slutt på all svada, der smilet og bråkjekkheten forsvinner som dugg for sol. Og løgna har hatt en lei tendens til ikke lenger kan brukes til å smøre øregangene hos folk flest. For dersom man ønsker å danse med ulver og makta bak makta, ønsker å sitte ved samme bord som de store gutta, ønsker å bli globalist og forråde sitt eget folk og følge narrativet som ligger klart for å signeres, ja da har man plutselig glemt hvor man kommer fra og ikke minst hva velgere ville...

Dessverre så er norsk politikk blitt en dårlig vits og der folk ikke lenger bryr seg om å lytte til deres tåkeprat. Vi ser jo tydelig at tåkefyrsten Gahr Støre kun var ute for å tilrane seg makt og status på folkets og landets bekostning. Ja han vil gjerne ha dette på sin CV, at han har vært statsminister i Norge. Men jeg har mine store tvil om at dette vil vare så veldig lenge. Det er bare at SP nå begynner å innse, at når melka snart kommer til å koste 50 kroner literen, og alt av norsk mat er blitt tredoblet, da er samarbeidet med "sosialisten" og Høyremannen Gahr Støre forbi. La Vedum peike på Høyre, og la heller de to partiene kjøre oss til bunns. Ap og Høyre står presis for det samme politikk, der disse to partiene passer sammen som hånd i hanske. Særlig etter at globalisten og Høyremannen Gahr Støre overtok partiet etter en annen globalist og løgner, nemlig Jens Stoltenberg.

Folkets hovedproblem med våre politikere den er jo åpenbar. For så fort de kommer til makta og har posisjonert seg, så er de snar til å glemme sitt eget partis program, og de verdier de løy om at de sto for. De samme løgnaktige politikerne brukes omtrent som prostituerte et par måneder hvert fjerde år. Kun for å bekjentgjøre sitt program og sine verdier til lettlurte og naive velgere. Men så viser det seg, gang på gang, valgår etter valgår, at de politiske partienes program, det er kun utopier og som de sjøl ikke akter å følge, ikke engang ei uke etter at de lurt seg til makta. Derfor er stort sett alle våre stortingspolitikere løgnere, og som ikke fortjener å sitte i landets nasjonalforsamling! Det vi trenger der er mennesker med sunn fornuft, klokskap, nasjonale verdier og ikke minst ÆRLIGHET, VERDIGHET og REDELIGHET! Dagens politikere har brutt Grunnloven på flere punkter, bl.a ved å fraskrive seg styringsretten til Norge. Og der de lar Brussel behandle oss som en koloni. Og derfor burde de som har vært med på dette bedraget og sviket, bli stilt for riksrett!

Toppen av det hele var da disse svikefulle stortingsrepresentantene valgte en Stortingspresident som er muslim og har iranske røtter, som stadig frekventerer sitt hjemland Iran. Og som trolig har gode forbindelser med prestestyret der. Dette sjokkerte meg helt inn i beinmargen, slik at jeg tok til å gråte. Altså, nå er landets Stortingspresident en utlending, som er nr. 2 på rangstigen etter kongen og innehar dobbelt statsborgerskap, en arrogant og frekk fyr som jeg ser på som katastrofe for vår framtid. Kan det bli verre? Og der en annen muslim, pakistaneren Hadia Tajik ligger og vaker i vannskorpa, og bare venter på å overta jobben som landets statsminister, derom noen skulle skje med Gahr Støre.

Ja, dette går på nervene løs. Men man får en slags fred inne i seg, dersom man i det minste - innad og ikke utad - våger å konkludere med at vi står overfor personer og farlige antinasjonale krefter som IKKE fortjener ærlige menneskers respekt og tillit. Hva som ytterligere må gjøres i sakens anledning, det er et annet og vanskeligere spørsmål.

Så får vi se om noen ekte, ærlige, nasjonale, konservative, genuint engasjerte mennesker tar kampen opp for vårt lille skakk-kjørte land. Og ikke minst dette forførte folket. Og røyser oss opp fra massene og leder landet på rett vei. Ja nå trenger vi også Gud til å lede disse! Og ikke minst trenger vi et åndelig fyrtårn av solid norsk bondevett og jordnærhet i disse mørke tider!
Ankenes, 10.januar 2022.Amund Garfors

DEMOKRATENE

Nordland
Amund Garfors
Stiger
 
Innlegg: 10
Registrert: Fre Des 12, 2008 11:58 am
Norsk er best: 0

Gå til Samfunn og politikk

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron