5G nettverket er helseskadelig og må forbys

Øst- vest- hvem er best, nord og sør dør som før?
Forumregler
Mange tror at Helsevesenet vil oss det beste, men nei ikke nå lenger. Bare se på hva som har skjedd, det er pengene som pleies i stedet for pasientene i verdens rikeste land. EN SKAM!!

5G nettverket er helseskadelig og må forbys

UNREAD_POST Solveig K Gundersen » Ons Aug 18, 2021 6:11 am

BREAKING NEWS - USA - USAs autoritet FCC (tilsvarende strålingstilsynet SSM) er pålagt av retten å vitenskapelig forklare hvordan retningslinjer for tillatt stråling fra 5 G og annen trådløs teknologi beskytter mot skadelig helse mot helseskadelig helse. og miljøpåvirkning. FCCs beslutning om at retningslinjene forblir tilstrekkelig er ′′ lunefull, vilkårlig og ikke basert på vitenskap ".
Fredag 13 august kunngjorde Columbia appelleringsrett sin avgjørelse i en sak om grenseverdiene eller retningslinjene som gjelder stråling fra blant annet grunnstasjoner, WiFi-rutere, smart elektrisk målere og mobiltelefoner. Saken ble startet for omtrent seks måneder siden av begge organisasjonene Childrens Health Defense (CHD) ledet av advokat Robert F. Kennedy Jr, samt Miljøhelsen (EHT) ledet av Dr Devra Davis.
Begge organisasjonene er dypt kritiske til FCCs påstand om at grenseverdiene eller retningslinjene beskytter mot skadelige helse-og miljøeffekter av stråling fra 5 G og tidligere generasjoner med mobiltelefonsystemer. De startet en sak i retten etter at FCC kunngjorde i desember 2020 at deres retningslinjer som ble satt i 1996 fortsatt ville være tilstrekkelig for å beskytte mot skadelig innflytelse fra stråling fra 5 G og annen moderne trådløs teknologi. Som grunnlag for kritikken deres har begge organisasjonene sendt inn omtrent 11 sider med resultat fra forskning som viser at skadelige virkninger skjer på nivåer under FCCs 1996. verdier. I tillegg har forskere, leger og rammede sendt inn vitnesbyrd om skadelig innflytelse fra stråling på nivåer under gjeldende retningslinjer fra FCC.
Ikke motivert vitenskapelig
Retten opplyser at FCC har unnlatt å forklare hvordan verdiene deres fra 1996 beskytter mot skadevirkninger av stråling (radiofrekvensstråling eller mikrobølgestråling). Dette gjør at FCCs beslutning om at retningslinjene forblir tilstrekkelig er ′′ lunefull, vilkårlig og ikke basert på vitenskap ′′ ifølge retten, som igjen bryter med USAs administrative lovgivning (Administrative prosedyrer).
Ifølge retten var heller ikke den analysen fra en annen autoritet, American Federal Drug Administration, FDA, som FCC baserte beslutningen om, var bevisbasert. Det var feilslått og oppfylte ikke kravene fra myndighetene. Retten avviste også FCCs forsøk på å fremstille det som samtykke når andre myndigheter ikke har uttalt seg.
Angående tusen kommentarer sendt inn til retten og omfattende bevis på skadelig påvirkning fra forskere, legeorganisasjoner, kommuner og enkeltindivider som utviklet sykdom etter eksponering for stråling samt de 11 sidene med vitenskapelige resultater som viser skadelige effekter, konstaterer retten at det er 11 sider med vitenskapelige resultater. også her har FCC brutt seg inn i vitenskapelig å adressere kritikk. Dette bidro videre til at bildet av FCCs beslutning om opprettholdte retningslinjer er vilkårlig.
Videre bemerket retten at FCC ikke klarte å beklage og svare på bevisene som ble oppdaget om skadelige miljøeffekter og henvist i denne sammenheng, blant annet til et brev fra USAs innenriksdepartement som uttrykker bekymringer for at stråling kan ramme trekkfugler og som uttalte seg. at retningslinjene for FCC var foreldet.
Retten gjentok beslutningen til FCC, som dermed bes om å forklare bedre og styrke vitenskapelig på hvilken måte retningslinjene deres ville beskytte nok mot skadelige effekter av eksponering for radiofrekvensstråling:
′′ Saken blir overført til kommisjonen for å gi en begrunnet forklaring på besluttsomheten om at retningslinjene er tilstrekkelig beskyttet mot skadelige effekter av eksponering for radiofrekvensstråling..."
′′ En bransje basert på svindel ′′
Advokat Scott McCollough, som representerte CHD og EHT, og tidligere jobbet med telekommunikasjon, sier i en kommentar at rettskjennelse er historisk. FCC må nå svare på den omfattende mengden vitenskapelige og medisinske bevis som viser at gjeldende retningslinjer ikke beskytter menneskers helse og miljø mot skadevirkninger. Videre forteller han at han i mange år har visst at FCC er en av industriens kapret autoritet som flere andre myndigheter. McCollough er av den oppfatning at rettens avgjørelse undergraver argumenter for blant annet smart-el-målere.
Advokat Dafna Tachover, CHD, sier CHD mener stråling fra trådløs teknologi er en sterkt medvirkende faktor til epidemien av syk helse sett i samfunnet nå, både blant barn og voksne. Omfattende vitenskapelige bevis viser utvilsomt at stråling under gjeldende retningslinjer er skadelig.
Advokat Robert F. Kennedy Jr, nevø til president John F. Kennedy, som også tok med seg CHDs rettssak, sier telekommunikasjonsselskaper har undergravd demokratiet med korrupte tjenestemenn og forskning.
′′ De har bygget en industri basert på svindel. De har klart å gjøre to myndigheter, FCC og FDA om til kaprede prioriteringer fra regjeringen. Disse myndighetene har ingen interesse av å beskytte offentligheten. De har blitt industriens marionetter ".
Han legger til at 10 studier viser at det de gjør er fryktelig farlig, at stråling skader hjernen, helsa vår og dyrelivet.
′′ Ekstremt sterke bevis ′′ på kreftrisiko.
Dr David Carpenter, forsker med lang erfaring som forsker i faget og med tidligere erfaring fra det amerikanske forsvarsdepartementet, var ekspertvitne for CHD og EHT. Han opplyser at bevisene for at stråling forårsaker kreft er ′′ ekstremt sterke ":
′′ Det er udiskutabelt at overdreven eksponering fører til kreft ".
Videre, dr. Tømrer forteller at på 1970-tallet ble ambassadepersonalet i Moskva rammet av symptomer som kalles ′′ mikrobølgesyndrom ′′ som tilsvarer symptomene kjent som ′′ el-overfølsomhet ". De siste årene har vi fått såkalt ′′ Havanna Syndrom ′′ som tilsvarer mikrobølgesyndrom og el-overfølsomhet.
Tømrer sier FCC må gi ut retningslinjer som innrømmer at vi kan bruke moderne teknologi uten at folk blir syke, det gjelder spesielt barn og skoler.
Flere leger vitnet også i retten. En av dem, doktor. Paul Dart, sa han ser flere og flere pasienter spesielt de siste ti årene, som er syke på grunn av eksponering for stråling. Han sier at det som sees er ′′ epidemi ".
En annen kvinnelig lege vitnet om barn som ikke kunne gå, men som etter kraftig reduserte eksponeringen for stråling fikk tilbake evnen til å bevege seg. Blant autistiske barn, barn med ADHD eller læringsproblemer, har hun observert klare forbedringer etter å redusere eksponeringen for stråling fra trådløs teknologi.
Retningslinjer for fakta
Retningslinjene for FCC ble satt i 1996. De beskytter kun mot umiddelbare skadevirkninger ettersom strålingen er så intens at den varmer opp vev med 1 grader innen 30 minutter, såkalte termiske effekter.
Disse retningslinjene mangler dermed beskyttelse mot andre effekter enn akutt termikk. Det betyr at de mangler beskyttelse mot effekter på nivåene som ikke gir umiddelbar oppvarming og ikke mot lengre eksponering (enn 30 minutter). De mangler beskyttelse mot kreftrisiko, mot skadevirkninger på hjernen som vises på ikke-termiske nivåer og mange andre skadelige effekter, som oksidativt stress, DNA-skader og mikrobølgeovnssyndrom (søvnvansker, hodepine, utmattelse, depresjon, tinnitus, hjerteproblemer, svimmelhet, korthet og mer) .
I Sverige beskytter også retningslinjene fra Stråletilsynet kun mot umiddelbare virkninger da stråling er så intens at det varmer opp vev innen 30 minutter. Retningslinjene i Sverige også i mange andre europeiske land er basert på anbefalinger fra den sterkt kritiserte organisasjonen ICNIRP med base i Tyskland. En rapport fra to EU-parlamentsmedlemmer fant i 2020 at ICNIRP har bånd til teleselskapene.
252 forskere fra mer enn 40 land, aktive i forskningsfeltet anmoder om ICNIRPs referanseverdier skal revurderes som stadig flere bevis viser flere skadelige effekter, inkludert kreft og DNA-skader på nivåer i henhold til gjeldende retningslinjer (EMF-forskere anker) .
Europarådets parlamentarisk forsamling anbefalte at retningslinjene senkes til 100 mikroW / m2 i 2011. ICNIRPs verdi er 100 ganger høyere, dvs. 10 000 mikrow / m2 som en middelverdi over 30 minutter, noe som betyr at stråling er kortsiktig tillatt å være betydelig høyere. (Resolusjon 1815)
Skadelig påvirkning på eksponering for stråling fra basestasjoner er oppdaget fra rundt 100 mikroW / m2 (faktaark).
Det er mangel på forskning, det vil si vitenskapelig grunnlag, som viser at det ikke er noen helserisiko med å utsette folk langsiktig for stråling fra grunnstasjoner og WiFi på nivåene av referanseverdien eller til og med 1000 ganger lavere nivåer. (Den sjokkerende sannheten).
Kilder: Barnas helseforsvar
Pressekonferanse CHD, https://live.childrenshealthdefense.org ... fcc-aug-16
Tillit for miljøhelse, https://ehtrust.org/court-orders-fcc-to ... LPqTUiBNRw
Rettsavgjørelse, https://childrenshealthdefense.org/wp-c ... tbB56j7-Mg
Solveig K Gundersen
 

Gå til Helsevesenet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron